Swatch: Loreal Mysterious Icon

by Mariska
loreal mysterious icon

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Afgelopen vrijdag had ik weer eens een drang om nagellak te kopen. Eigenlijk heb ik er al genoeg en had ik ook geen specifieke kleur in gedachten. Tot ik dit lakje tegen kwam..it is een super mooi lakje van L’Oreal, namelijk de Loreal Mysterious Icon nagellak. Ik twijfelde dan ook geen moment en nam hem direct mee naar de kassa.

Lees ook: Catrice peel off nagellak review

Loreal Mysterious Icon

loreal mysterious icon


Ik vind het heel lastig om deze kleur exact te laten zien op foto’s. Deze foto’s zijn allemaal gemaakt binnen met zonlicht die naar binnen schijnt.
Het is een donkerpaars / grijze lak met wat het lijk gouden shimmer. Maar, als je echt in het zonlicht kijkt zie je er ook wel een klein beetje andere kleuren in. Echt een mooi warm kleurtje.

loreal mysterious icon


Ik denk dat je als je naar bovenstaande foto wel een goede indruk krijgt van de Loreal Mysterious Icon nagellak. Je ziet de donker paarse / grijze kleur en ook de shimmer die ik eerder omschreef.

loreal mysterious icon


Deze foto is genomen  zodat je kunt zien hoe breed het kwastje is die er in zit. Dit lakt echt superfijn. In principe zou je in één beweging je hele nagel kunnen lakken.

loreal mysterious icon


Ik heb de kleur zo goed mogelijk op mijn nagels geprobeerd te krijgen, maar dit was nog best lastig. Sowieso wilde ik het in het licht doen zodat hij het beste uit komt. Op deze foto krijg je de beste indruk van de kleur. Je ziet weer de juiste kleur en de verschillende shimmer die erin zit.

Update 2023: helaas is deze nagellak nergens meer verkrijgbaar, maar toch laat ik deze mooie nagellak swatch online staan. L’oreal heeft nog tal van andere mooie kleuren nagellak.

Lees meer over nagellak.

Related Posts

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.