MUA Springbreak eyeshadow palette

door Mariska
mua springbreak eyeshadow palette

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Zo, dit is eigenlijk mijn eerste review en fotosessie van een eyeshadow palette. Iets wat ik normaal niet zo doe, maar op de foto’s ben ik heel trots. Mag gezegd worden toch? 😉 Het is het MUA Springbreak eyeshadow palette. Een klein compact oogschaduw palette met daarin 12 leuke en frisse kleurtjes. Kleurtjes die voor mij best ‘save’ zijn om te gebruiken. Een ooglook heb ik niet gemaakt trouwens, wel de foto’s en de swatches!

Lees ook: MUA Fire Vixen oogschaduw palette

MUA Springbreak eyeshadow palette

mua springbreak eyeshadow palette


Op deze foto zie je de kleuren die in het MUA Springbreak eyeshadow palette zitten. Zoals je ziet een aantal (in mijn ogen) nude kleuren en een paar andere frisse kleuren. Bijvoorbeeld de mint kleur. Dat is dan wel weer een kleur die ik zelf niet echt zou gaan dragen. Je ziet:

Bovenste rij van links naar rechts: Refine, Cherub, Amber, Spearmint, Posy en Sorrel.
Onderste rij van links naar rechts: Aurora, Bronze Blush, Catacomb, Sea Foam, Gold Khaki en Damson.

Vooral de eerste 3 kleuren van de bovenste rij en de eerste 3 kleuren van de onderste rij zijn kleuren die ik zelf redelijk snel zou gaan gebruiken denk ik.
Uiteraard heb ik ook een foto gemaakt van de kleuren mét flits en zonder de flits om een beter beeld te krijgen. Refine is een matte kleur en de overige kleuren bevatten wel mooie shimmers. Die zie je het beste dan weer met de flits.

mua springbreak eyeshadow palette

Zonder flits

Met flits

Zo krijg je een heel goed beeld van de kleuren die erin zitten. Ik vind ze mooi! Was erg benieuwd hoe ze het zouden doen in de swatches. Zo jammer als je de kleuren erg mooi vind en de swatches dan weer enorm tegenvallen. Als je naar de foto’s hieronder kijkt zie je de swatches.

De eerste 3 kleuren linksboven en linksonder

De laatste 3 kleuren rechtsboven en rechtsonder

mua springbreak eyeshadow palette

Bovenste rij van links naar rechts: Refine, Cherub, Amber, Spearmint, Posy en Sorrel.

mua springbreak eyeshadow palette

Onderste rij van links naar rechts: Aurora, Bronze Blush, Catacomb, Sea Foam, Gold Khaki en Damson.

Zoals je ziet geven de kleuren wel goed pigment af! Zeker de gouden kleuren met daarin shimmer knallen echt van m’n huid af! Heel mooi! En hier heb ik dan niet eens een oogschaduw basis voor gebruikt. Het enige waar ik erg bang voor was is dat ze zo poederig zouden zijn. Helaas gebeurde dat dan ook bij een van de kleuren. Natuurlijk laat ik je even zien wat ik bedoel.

Dat is voor mij dan wel weer een enorm minpunt. Op die manier kun je de oogschaduw niet goed aanbrengen op je oogleden. Het poedert en brokkelt alle kanten op helaas. Hier heb ik absoluut niet hard op de oogschaduw gedrukt maar gewoon met m’n vinger eroverheen gegaan.
Er zit een heel standaard oogschaduw applicator bij. Ik kan me voorstellen dat je dit niet zo fijn vind werken als je een mooie kwasten set van Zoeva of MAC hebt 🙂

Al met al ben ik qua pigment zeker tevreden, de kleuren zijn leuk en het palette is niet heel groot waardoor het makkelijk mee te nemen is in de toilettas. Hij is te koop bij de Kruidvat filialen die een MUA schap hebben. Daar koop je dit MUA Springbreak eyeshadow palette voor €5,99. Ook is hij bij Kruidvat online te koop!

Lees ook:
MUA velvet lip lacquer

Wat vind jij van dit palette? Of heb je het al in je bezit?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.