MUA Springbreak eyeshadow palette

mua springbreak eyeshadow palette

Zo, dit is eigenlijk mijn eerste review en fotosessie van een eyeshadow palette. Iets wat ik normaal niet zo doe, maar op de foto’s ben ik heel trots. Mag gezegd worden toch? 😉 Het is het MUA Springbreak eyeshadow palette. Een klein compact oogschaduw palette met daarin 12 leuke en frisse kleurtjes. Kleurtjes die voor mij best ‘save’ zijn om te gebruiken. Een ooglook heb ik niet gemaakt trouwens, wel de foto’s en de swatches!

Lees ook: MUA Fire Vixen oogschaduw palette

MUA Springbreak eyeshadow palette

mua springbreak eyeshadow palette


Op deze foto zie je de kleuren die in het MUA Springbreak eyeshadow palette zitten. Zoals je ziet een aantal (in mijn ogen) nude kleuren en een paar andere frisse kleuren. Bijvoorbeeld de mint kleur. Dat is dan wel weer een kleur die ik zelf niet echt zou gaan dragen. Je ziet:

Bovenste rij van links naar rechts: Refine, Cherub, Amber, Spearmint, Posy en Sorrel.
Onderste rij van links naar rechts: Aurora, Bronze Blush, Catacomb, Sea Foam, Gold Khaki en Damson.

Vooral de eerste 3 kleuren van de bovenste rij en de eerste 3 kleuren van de onderste rij zijn kleuren die ik zelf redelijk snel zou gaan gebruiken denk ik.
Uiteraard heb ik ook een foto gemaakt van de kleuren mét flits en zonder de flits om een beter beeld te krijgen. Refine is een matte kleur en de overige kleuren bevatten wel mooie shimmers. Die zie je het beste dan weer met de flits.

mua springbreak eyeshadow palette

Zonder flits

Met flits

Zo krijg je een heel goed beeld van de kleuren die erin zitten. Ik vind ze mooi! Was erg benieuwd hoe ze het zouden doen in de swatches. Zo jammer als je de kleuren erg mooi vind en de swatches dan weer enorm tegenvallen. Als je naar de foto’s hieronder kijkt zie je de swatches.

De eerste 3 kleuren linksboven en linksonder

De laatste 3 kleuren rechtsboven en rechtsonder

mua springbreak eyeshadow palette

Bovenste rij van links naar rechts: Refine, Cherub, Amber, Spearmint, Posy en Sorrel.

mua springbreak eyeshadow palette

Onderste rij van links naar rechts: Aurora, Bronze Blush, Catacomb, Sea Foam, Gold Khaki en Damson.

Zoals je ziet geven de kleuren wel goed pigment af! Zeker de gouden kleuren met daarin shimmer knallen echt van m’n huid af! Heel mooi! En hier heb ik dan niet eens een oogschaduw basis voor gebruikt. Het enige waar ik erg bang voor was is dat ze zo poederig zouden zijn. Helaas gebeurde dat dan ook bij een van de kleuren. Natuurlijk laat ik je even zien wat ik bedoel.

Dat is voor mij dan wel weer een enorm minpunt. Op die manier kun je de oogschaduw niet goed aanbrengen op je oogleden. Het poedert en brokkelt alle kanten op helaas. Hier heb ik absoluut niet hard op de oogschaduw gedrukt maar gewoon met m’n vinger eroverheen gegaan.
Er zit een heel standaard oogschaduw applicator bij. Ik kan me voorstellen dat je dit niet zo fijn vind werken als je een mooie kwasten set van Zoeva of MAC hebt 🙂

Al met al ben ik qua pigment zeker tevreden, de kleuren zijn leuk en het palette is niet heel groot waardoor het makkelijk mee te nemen is in de toilettas. Hij is te koop bij de Kruidvat filialen die een MUA schap hebben. Daar koop je dit MUA Springbreak eyeshadow palette voor €5,99. Ook is hij bij Kruidvat online te koop!

Lees ook:
MUA velvet lip lacquer

Wat vind jij van dit palette? Of heb je het al in je bezit?

23 Reacties

 1. Hennie
  18 mei 2015 / 18:13

  Wat een prachtige kleuren! Doodzonde dat ze zo brokkelen. En nog meer jammer dat de kleuren één geheel worden op je ooglid. Anders was dit echt een regelrechte topper geweest!
  Lees het laatste blogbericht van Hennie – Real Techniques | Expert Face BrushMy Profile

 2. 17 mei 2015 / 23:07

  Ik heb het palette ook, vond het erg mooi eruit zien. Maar als je het aanbrengt is het echt rommelig, eenmaal geblend is de pigmentatie volledig weg. Jammer….
  Lees het laatste blogbericht van Kim | KimterStege.nl – Outfitpost: All(most) BlackMy Profile

 3. 17 mei 2015 / 22:52

  Oefff, de pigmentatie is wel on point! Leuke combinatie van kleuren ook, heel warm, naar koele blauwe tinten, I like that. Jammer dat je niet tevreden bent over de oogschaduws, want als ze afbrokkelen tijdens het aanbrengen.. dafuq. Ik ben wel fall out enzo gewend van pigmenten, ik doe ook zo’n poederlaag nu onder mijn ogen, want het liep wat uit de hand, maar als je het ook niet fijn kan aanbrengen, dat is minder tof.
  Lees het laatste blogbericht van Cynthiiaa – VIDEO: GET READY WITH ME FOR MY BIRTHDAY!My Profile

 4. 17 mei 2015 / 21:24

  wat een mooie, verschillende kleurtjes zitten er op dit palette. Mooi!

 5. 17 mei 2015 / 20:02

  De kleurtjes zijn onwijs leuk en vrolijk, voor deze tijd van het jaar….mooie fotos…logisch dat je hier erg trots op bent!….
  Lees het laatste blogbericht van Petra – Ohhh, Alweer….wat stom!My Profile

 6. Sara
  17 mei 2015 / 18:01

  Ik vind het echt een mooi palette, de kleurtjes zijn echt ideaal voor deze tijd van het jaar. Jammer dat ze zo poederig worden! 🙁
  Lees het laatste blogbericht van Sara – Matte lipstick Thehotshop [low budget]My Profile

 7. 17 mei 2015 / 15:42

  Het palette sprak mij absoluut niet aan maar de swatches daarentegen wel weer! De kleuren zijn prachtig… Wel jammer dat ‘ie zo brokkelt. Maar voor de prijs zou ik dat misschien wel voor lief nemen…
  Lees het laatste blogbericht van Lisanne – China Glaze | Flirty TankiniMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.