MUA Poptastic eyeshadow palette

door Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Hij ligt al in de Kruidvat (filialen die MUA verkopen en online) en is heel fleurige qua kleuren; het MUA Poptastic eyeshadow palette. Een palette die perfect is voor de zonnige dagen of een avondje uit. Helaas zijn de zomerdagen al een beetje over maar dat neemt niet weg dat dit een plaatje van een palette is. Als je van uitdaging houdt en felle kleuren moet je zeker even verder kijken!

Lees ook: MUA Springbreak eyeshadow palette

MUA Poptastic eyeshadow palette

MUA Poptastic eyeshadow palette

Het MUA Poptastic eyeshadow palette zit in een doos die eigenlijk wel bekend is bij MUA. Een simple zwarte doos waar je door de deksel de kleuren mooi kunt zien. Wel handig, je ziet dus wat je koopt zonder dat je hem open hoeft te maken. Vind ik persoonlijk wel erg fijn. Je kunt hem makkelijk open maken en als hij open is zie je de applicator in het doosje zitten. Achterop het doosje vind je de namen van de oogschaduw kleuren en de ingrediënten.

MUA Poptastic eyeshadow palette

De applicator is eigenlijk helemaal niet bijzonder en vrij standaard te noemen. Hij is wel lang en bevat aan iedere kant een een sponsige applicator. (Hoe noem je dat anders?) Zelf vind ik dat wel oké als ik oogschaduw gebruikt. Veel hebben een andere volledige kwastenset ernaast dus dat kun je natuurlijk prima gebruiken in plaats van deze applicator. En dan nu natuurlijk tijd om de kleuren te laten zien.

MUA Poptastic eyeshadow palette

Pizzaz Purple – Cool Cyan – Lime Sizzle – Electric Purple – Gold Mine – Blue Suede
Jade Jazz – Cherry Sour – Atomic Aqua – Shocking Pink – Crystal Blue – Sonic Blue

De kleuren die erin zitten zijn geen kleuren die ik snel zou gaan dragen, maar vind ze wel echt super tof om te zien en heb zelfs geprobeerd een soort van ooglook ermee te maken. Ik kan dat helemaal niet goed en daarom vind ik het ook best wel spannend om te laten zien. Maar je ziet wel mooi hoe de kleuren uitkomen op de ogen wat ik ook wel belangrijk vind. En dan nog de swatches natuurlijk. Kan iemand mij vertellen hoe je het mooiste en beste swatches kan maken? Ik krijg ze nooit allemaal scherp op de foto namelijk!

MUA Poptastic eyeshadow palette

Pizzaz Purple – Cool Cyan – Lime Sizzle – Electric Purple – Gold Mine – Blue Suede

MUA Poptastic eyeshadow palette

Jade Jazz – Cherry Sour – Atomic Aqua – Shocking Pink – Crystal Blue – Sonic Blue

De kleuren vallen mij zeker niet tegen als je kijkt naar de swatches maar lijken wel wat te poederig te zijn waardoor het afbrokkelt. Voornamelijk zie je dat bij de groene Jade Jazz. Het mooie vind ik van het mua poptastic eyeshadow palette dat er zowel mooie glitter kleuren in zitten als matte kleuren en de matte kleuren zijn evengoed nog wel goed gepigmenteerd vind ik! Behalve Cool Cyan die komt niet zo heel goed uit de bus jammer genoeg. En dan nu de kleuren die ik heb gemaakt voor de ‘ooglook’. Ver uit mijn comfortzone, dat wel, maar ik vond het wel leuk er mee te spelen! 🙂

De kleuren die ik heb gebruikt zijn Blue Suede, Electric Purple en Cherry Sour. Ik heb dit gedaan met de applicator die erbij zit en daarbij een beetje mijn vingers gebruikt want dat vind ik fijn. Heb ook geen kwastenset en voor mij was dit echt vér buiten mijn comfortzone en ook om dit zo aan jullie te laten zien. Er zijn zoveel meiden die er super goed in zijn.. en dan kom ik aan als onervaren.. precies. De kleuren zijn op mijn oogleden helaas niet zo intens als de swatches op mijn arm, maar op zich wel leuk om mee te werken!

Conclusie

Vind het een leuk palette om in mijn bezit te hebben en mee te gaan spelen! Heb er al wel mooie ooglooks mee gezien op verschillende blogs en je kunt er écht iets leuks mee maken. Wellicht dat ze met een oogschaduw basis wel veel mooier uit komen maar die heb ik helaas niet in mijn bezit. Hij is ook lekker budget en hij is best gedurfd. Voor de prijs zou ik het mua poptastic eyeshadow palette zeker aanraden!

Info en verkrijgbaarheid

Het MUA Poptastic eyeshadow palette is verkrijgbaar bij de Kruidvat filialen waar het MUA schap aanwezig is. Als deze niet bij jou in de buurt is kun je hem ook online bij Kruidvat aanschaffen voor de prijs van €5,99.

Lees ook:
MUA Fire Vixen palette met 15 kleuren
MUA Eye Define Nourish & Care Volume Mascara

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.