MUA Lip Switch Hot Fuchsia

by Mariska
mua lip switch hot fuchsia

banner passief inkomen membership rowena rousseau

MUA is een mooi budget merk met ook tal van leuke producten, die onder andere verkrijgbaar zijn bij Kruidvat. Helaas heeft niet ieder Kruidvat filiaal een MUA schap, maar online zijn ze ook allemaal verkrijgbaar. Vandaag ga ik de MUA Lip Switch Hot Fuchsia laten zien. Dat is een hele mond vol! Het is een lip product met aan de ene zijde een vochtinbrengende matte lipstick en aan de andere zijde een bijpassende lipgloss.

Lees ook: Freedom lipstick Now Collection

MUA Lip Switch Hot Fuchsia

mua lip switch hot fuchsia
mua lip switch hot fuchsia

Dan is het nu tijd om zowel de lipgloss als de lipstick te laten zien. De lipstick is niet heel bijzonder en ziet er gewoon uit als een normale lipstick. de lipgloss die je vind heeft een spons applicator die ik zelf altijd wel heel fijn vind. Het is niet iets bijzonders, maar ik heb er ook totaal geen problemen mee. Verder vind ik de verpakking ook niet super bijzonder. Jammer vind ik dat er verder dan de naam niets op staan. Je vind er geen ingrediënten en ook geen informatie over de inhoud van het product.

mua lip switch matte shine1 » DoorMariska

Dit zijn de swatches van de MUA Lip Switch Hot Fuchsia op mijn hand. Bovenin zie je de lipgloss en onderop de lipstick. Ze zeggen dat de lipstick mat is en dat zie je ook wel terug op mijn hand. Dat is leuk! Matte lipstick vind ik altijd wel mooi. De lipgloss bevat allemaal kleine licht roze glitters. Dat had van mij persoonlijk niet gehoeven omdat ik daar niet van houd. Maar smaken verschillen natuurlijk 🙂 De lipstick heb ik wel 3 keer goed over mijn hand moeten laten gaan om deze kleur te bereiken. Lijkt dus of er niet zoveel kleur direct af komt.

mua lip switch hot fuchsia

Dit is een close up van de lipstick van de lip switch.

mua lip switch matte shine5 » DoorMariska

Dit is een close up van de lipgloss van de lip switch. Hier zie je ook goed dat er kleine glitters in zitten.

Zelf heb ik de lipstick los op mijn lippen geprobeerd, de lipgloss los en een combinatie van de lipstick en de lipgloss om te kijken wat daar het resultaat van zou zijn.

mua lip switch matte shine6 » DoorMariska

Op deze foto draag ik alleen de lipgloss. De lipstick glimt heel erg, voelt niet heel plakkerig aan maar heeft niet super veel pigment. Je ziet een leuke kleur maar meer niet. De glitters zie je een klein beetje.

mua lip switch matte shine7 » DoorMariska

Op deze foto draag ik alleen de lipstick. Je ziet dat hij echt mat is. De lipstick brengt naar mijn idee best wel stroef aan en dat kun je verwachten bij een matte lipstick. Je moet wel een paar keer over je lippen heen gaan voor er een beetje een goede kleur af komt en op je lippen zit. Hij is matte, maar MAC Please Me is bijvoorbeeld écht mat.

mua lip switch hot fuchsia

Op deze foto draag ik de lipstick en de lipgloss samen. Omdat er niet heel veel kleur van de lipgloss af komt maak je de lipstick eigenlijk alleen maar glanzend. Daar moet je van houden! Ondanks dat de lipstick mat is vind ik niet dat hij trekkerig of heel droog aan voelt op mijn lippen. Dat is dan ook wel een pluspunt.

MUA Lip Switch Hot Fuchsia ingrediënten

Lipstick = Paraffinum Liquidum, Polybutene, Mica, Ethylhexyl Palmitate, Ozokerite, Ceresine, Microcrystalline Wax, Methylparaben, Propylparaben, BHT +/- CI 77891, CI 15850, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15985, CI 77492, CI 45410, CI 77891, CI 42090 Lipgloss = Paraffinum Liquidum, Polybutene, Hydrogenated Styrene/Isoprene Copolymer, Ethylhexyl Palmitate, Microcrystalline Wax, Propylparaben, BHT +/- MICA, Iron Oxide, CI 15850, CI 77891, CI 77861, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 45410, CI 42090

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Het is een leuk product om te dragen. Zelf vind ik de lipstick fijner dan de lipgloss en zal ik die sneller pakken. De lipstick overleeft een hapje en een drankje maar zit niet zo geramd als een goede matte MAC lipstick of de rode longer lasting lipstick 06 van Hema.

MUA Lip Switch Hot Fuchsia is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €4,99 en is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

– Crimson Ruby (donkerrood bordeaux)
– Persian Plum (paarse kleur)
– Pink Candy (licht roze)
– Brown Bay (medium bruin)
– Coral Pink (roze koraal)
– Hot Fuchsia (fuchsia roze)

Lees ook:
Jeffree Star Gemini
Essence Fancy Blush & Burgundy Spirit lipstick

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.