MUA Lash Boom mascara

MUA Lash Boom mascara

Het merk MUA is best budget te noemen en hebben verschillende mooie make-up die zij verkopen. Nu heb ik niet zo heel veel ervaring met MUA, behalve met wat nagellak. Nu is het tijd om de MUA Lash Boom mascara te testen. Deze MUA mascara lag al een tijdje klaar om getest te worden dus vandaag is de dag dat de review online komt. Nu ben ik heel kieskeurig als het om mascara’s gaat en was ik erg benieuwd of deze zijn beloftes na zou komen. Het is in ieder geval een mooie paarse huls waar die in zit..

Lees ook: Pixi Lash Booster mascara review

MUA Lash Boom mascara

mua lash boom mascara

De mascara zit in een mooie paarse huls met zilveren grote letters en wat roze tekst. In mijn ogen totaal niets bijzonders. Op de huls vind je de naam van de mascara, wat hij zou moeten doen (volume en lengte..). De ingrediënten staan er niet op.

mua lash boom mascara

Als je de mascara open draait komt er een nogal apart borsteltje uit. Nu kan het zien dat jullie al een mascara hebben met zo’n borsteltje; voor mij was het in ieder geval nieuw. De ‘haartjes’ zijn van plastic. Normaal gesproken vind ik dat fijn werken zoals de Max Factor Masterpiece Transform mascara. Daar is het borsteltje echter helemaal hetzelfde qua haartjes en lengte en hier dus een soort van bolletje aan de voorzijde.

mua lash boom mascara

Ik was er enorm benieuwd naar en moet zeggen dat ik het niet vervelend vind werken. Het is wel even wennen als je een ander borsteltje gewend bent. Zelf heb ik geen problemen ervaren met het borsteltje en vond het eigenlijk wel fijn werken. De mascara werd fijn aangebracht op mijn wimpers en had een beetje het idee dat je door zo’n borsteltje wat preciezer te werk kunt gaan. Als het borsteltje heel groot is ben je soms nog wel eens geneigd om per ongeluk uit te schieten en vlekken te maken. Dat is bij dit borsteltje niet het geval.De mascara belooft volume en lengte te geven. Op de foto’s hierboven kun je zien wat de MUA Lash Boom mascara met mijn wimpers doet. Hij separeert mijn wimpers op zich goed, maar de volume en lengte vind ik hierin niet terug. Wat ik ook een minpunt vind is dat er niet zo heel veel product af komt en er ook niet zoveel op mijn wimpers blijft zitten. Ik zelf houd van mascara’s die toch wel wat meer product afgeven. Op de bovenstaande foto’s draag ik trouwens 2 laagjes mascara. Jammer, ik had er meer van verwacht.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Zelf had ik meer verwacht van deze mascara en zie ik de lengte en volume niet terug. Ook niet met 2 lagen. Voor de €4,99 dat hij kost denk ik dat je beter kan gaan voor een andere mascara, mocht je op zoek zijn naar volume en lengte. Deze MUA Lash Boom mascara is te verkrijgen bij Kruidvat met een MUA schap en online bij Kruidvat.

10 Reacties

 1. Sara
  13 september 2015 / 22:18

  Ik had deze mascara al een aantal keren gezien. Bijzonder borsteltje. Zo eentje heb ik ook ooit van L’Oreal gehad. Deze lijkt me helaas niet heel erg fijn. Bedankt voor je eerlijke review.

 2. 13 september 2015 / 18:20

  Hey Mariska,

  Fijne review! Jammer dat de mascara niet het juiste effect geeft bij jou. Ik vind het ook fijner als er meer product op mijn wimpers komen, want dit geeft voor mij ook altijd een mooier effect. De mascara’s van essence gebruik ik op dit moment en die zijn echt fijn 🙂 .

  Liefs!
  Lees het laatste blogbericht van Astrid – Ook ik heb Snapchat!My Profile

 3. Mandy
  12 september 2015 / 20:47

  Jammer dat deze mascara tegenvalt! Goede eerlijke review. Mijn favoriete budget mascara’s zijn trouwens die van Miss Sporty. Heb er meerdere geprobeerd en tot nu toe zijn ze me nog niet tegengevallen! 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Mandy – Winactie: €40 euro shoptegoed bij Hoesjes-Outlet!My Profile

  • Mariska
   Auteur
   12 september 2015 / 17:32

   Oh dat is ook heel erg fijn! 🙂 Essence heeft inderdaad hele goede mascara’s!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.