MUA Frozen Yoghurt

door Mariska
mua frozen yoghurt

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Gisteren zag je dat ik langs de Kruidvat gegaan ben en een winactie heb lopen waar je 2 MUA Palettes kunt winnen, maar ook heb ik een paar mooie lakjes meegenomen. De lakjes van dit merk zijn niet zo duur dus ik nam er 3 mee. Vandaag laat ik de eerste aan je zien en dat is deze; een mooie lila / lichtpaarse kleur met de naam MUA Frozen Yoghurt.

Lees ook: MUA eye define mascara

MUA Frozen Yoghurt

mua frozen yoghurt
mua frozen yoghurt
mua frozen yoghurt

Het is een mooie lila / lichtpaarse kleur die op de foto erg neigt naar een beetje blauw, maar dit is niet het geval. Hij is dus echt lila van kleur. Het kwastje is een dun kwastje waarmee je dan weer secuur kan werken en dat vind ik heel fijn. Het enige wat ik vervelend vond is dat ik de lak toch niet helemaal mooi op de foto kreeg. Het leek of hij een beetje streperig lakte, wat ik jammer vind. Hopelijk zijn de andere lakjes beter.

De foto’s zijn in daglicht gemaakt en zijn mét en zonder flits zodat je het duidelijke verschil kunt zien zodat de kleur het beste overkomt.
Op de foto’s heb ik 2 lagen gebruikt. 1 laag denkt het namelijk niet.

Informatie

MUA is te koop bij geselecteerde Kruidvat filialen en deze heb ik gekocht in het centrum van Purmerend. Daar staat een schap met de MUA producten.
Voor dit lakje betaalde ik €2,49. Op het flesje staat wel een naam, maar er staat niet aangegeven hoeveel ML product het bevat, ik denk rond de 7ml. Hij is dus lekker budget!
Je kunt ook hier kijken voor meer informatie.

Lees ook:
MUA Luxe velvet lip lacquer Zest, Tranquility, Kooky
MUA Fire Vixen oogschaduw palette

Hebben jullie al iets gescoord van MUA en wat vind je van deze MUA Frozen Yoghurt?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.