Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Mooi PR Happy Day foto’s en verslag (Swarovski, Mi Moneda en OPI)

mooi pr happy day

Nu het bloggen steeds serieuzere vormen voor mij begint aan te nemen, krijg ik ook wel eens uitnodigingen om bij leuke events en dagen bij PR bureaus te komen. Helaas kan ik lang niet overal naartoe in verband met mijn fulltime baan en de uitnodigingen meestal voor events zijn die overdag plaatsvinden. Nu kon ik gelukkig wel naar MOOI PR, Happy Day, samen met een aantal andere bloggers. Heel spannend, want ik was nog nooit op zo’n event geweest en voelde me dus wat ongemakkelijk én ik had de bloggers nog nooit ontmoet. Super leuk, maar ook wel heel spannend! Ik sprak op Amsterdam Centraal af met Kim en daarna ontmoette we Laura. Kijk mee naar heel veel foto’s! Je ziet vooral Swarovski, maar ook OPI, O’moda, Mi Moneda en nog een aantal (lekkere!) dingen šŸ™‚

Mooi PR Happy Day

mooi pr happy day

mooi pr happy day

mooi pr happy day

mooi pr happy day

mooi pr happy day

mooi pr happy day

mooi pr happy day

mooi pr happy day

mooi pr happy day

mooi pr happy day

mooi pr happy day

mooi pr happy day

mooi pr happy day

mooi pr happy day

mooi pr happy day

mooi pr happy day

mooi pr happy day

mooi pr happy day

mooi pr happy day

mooi pr happy day

mooi pr happy day

mooi pr happy day

Ik vond het super leuk om bij zo’n event aanwezig te mogen zijn en ook voelde het toch wel als een mijlpaal voor mij met wat ik met mijn blog heb bereikt tot nu toe. We kregen leuke en fijne uitleg wat betreft de nieuwe collecties, aan een hapje en een drankje was gedacht en ook kregen we wat super leuke spulletjes mee naar huis. Hier ga ik nog niet teveel over vertellen omdat je dit later ziet op mijn blog šŸ˜‰
Er werden dus nieuwe collectie gepresenteerd van Swarovski, Atelier Swarovski, Hunkemöller, O’moda, Mi Moneda, OPI, Babor en nog een aantal merken die ik even vergeten ben šŸ™‚ het was voor mij echt compleet nieuw en het klinkt stom, maar het was ook wel een beetje overweldigend. Nieuwe mensen leren kennen die je alleen via internet kent, super gave spulletjes die je mee krijgt, de interesse in je blog, hoe mooi zij het hebben aangekleed en alle info. Ik ben er erg dankbaar voor šŸ™‚

Zelf vind ik de sieraden van Swarovski echt super mooi en dan vooral de zilveren, zwarte en witte tinten. Maar dat zie je wel op de foto’s denk ik, haha. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om dit te zien, want ik vind het namelijk enorm leuk om te delen!

Lees ook:
Ibiza, Loreley, Antwerpen en Rotterdam bezoeken
5x to do op Ibiza
Bloggers event Catrice en Essence

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 Reacties

 1. Linda
  1 november 2015 / 01:51

  Oh wauw wat ziet alles er mooi en goed verzorgd. En wat komen er toch prachtige sierden voorbij <3 Wat een tof eerste event meid!

 2. Jolet
  31 oktober 2015 / 19:43

  Ik was er ook! Ik heb je alleen niet gezien, wat jammer!

 3. 31 oktober 2015 / 16:27

  Leuk hoor, ik kan me voorstellen dat het best indrukwekkend is zo’n eerst event. Maar superleuk! Geniet er lekker van.
  Lees het laatste blogbericht van Annette – NiveaMy Profile

 4. 31 oktober 2015 / 15:53

  Wat super leuk dat je daar heen mocht! Mooie foto’s heb je gemaakt.

 5. Darina
  31 oktober 2015 / 12:58

  Ziet er super uit! Gaaf dat je bij een event kon zijn, lijkt mij supergaaf om mee te maken!

 6. 31 oktober 2015 / 12:57

  Ziet eruit alsof het prachtige spullen zijn! Ik ben vooral erg benieuwd naar de nieuwe Mi Moneda kettingen. Leuk dat je hierbij aanwezig mocht zijn en fijn dat je het zelf leuk vond!
  Lees het laatste blogbericht van Lesley – Clean out your closet party!My Profile

 7. Laura - It's Laux
  31 oktober 2015 / 11:31

  Wauw prachtige foto’s heb je gemaakt! Was erg gezellig en super leuk om je te ontmoeten!

  • Mariska
   Auteur
   31 oktober 2015 / 11:32

   Dankjewel! šŸ™‚ vond het ook leuk om jou te ontmoeten!

 8. Rochella
  31 oktober 2015 / 11:30

  Hoi Mariska, erg leuk dat je de mogelijkheid hebt gekregen om naar zo een event te gaan. De foto’s zijn erg leuk. Xoxo