Mooi PR Happy Day foto’s en verslag (Swarovski, Mi Moneda en OPI)

by Mariska
mooi pr happy day

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Nu het bloggen steeds serieuzere vormen voor mij begint aan te nemen, krijg ik ook wel eens uitnodigingen om bij leuke events en dagen bij PR bureaus te komen. Helaas kan ik lang niet overal naartoe in verband met mijn fulltime baan en de uitnodigingen meestal voor events zijn die overdag plaatsvinden. Nu kon ik gelukkig wel naar MOOI PR, Happy Day, samen met een aantal andere bloggers. Heel spannend, want ik was nog nooit op zo’n event geweest en voelde me dus wat ongemakkelijk én ik had de bloggers nog nooit ontmoet. Super leuk, maar ook wel heel spannend! Ik sprak op Amsterdam Centraal af met Kim en daarna ontmoette we Laura. Kijk mee naar heel veel foto’s! Je ziet vooral Swarovski, maar ook OPI, O’moda, Mi Moneda en nog een aantal (lekkere!) dingen 🙂

Mooi PR Happy Day

mooi pr happy day
mooi pr happy day
mooi pr happy day
mooi pr happy day
mooi pr happy day
mooi pr happy day
mooi pr happy day
mooi pr happy day
mooi pr happy day
mooi pr happy day
mooi pr happy day
mooi pr happy day
mooi pr happy day
mooi pr happy day
mooi pr happy day
mooi pr happy day
mooi pr happy day
mooi pr happy day
mooi pr happy day
mooi pr happy day
mooi pr happy day
mooi pr happy day

Ik vond het super leuk om bij zo’n event aanwezig te mogen zijn en ook voelde het toch wel als een mijlpaal voor mij met wat ik met mijn blog heb bereikt tot nu toe. We kregen leuke en fijne uitleg wat betreft de nieuwe collecties, aan een hapje en een drankje was gedacht en ook kregen we wat super leuke spulletjes mee naar huis. Hier ga ik nog niet teveel over vertellen omdat je dit later ziet op mijn blog 😉
Er werden dus nieuwe collectie gepresenteerd van Swarovski, Atelier Swarovski, Hunkemöller, O’moda, Mi Moneda, OPI, Babor en nog een aantal merken die ik even vergeten ben 🙂 het was voor mij echt compleet nieuw en het klinkt stom, maar het was ook wel een beetje overweldigend. Nieuwe mensen leren kennen die je alleen via internet kent, super gave spulletjes die je mee krijgt, de interesse in je blog, hoe mooi zij het hebben aangekleed en alle info. Ik ben er erg dankbaar voor 🙂

Zelf vind ik de sieraden van Swarovski echt super mooi en dan vooral de zilveren, zwarte en witte tinten. Maar dat zie je wel op de foto’s denk ik, haha. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om dit te zien, want ik vind het namelijk enorm leuk om te delen!

Lees ook:
Ibiza, Loreley, Antwerpen en Rotterdam bezoeken
5x to do op Ibiza
Bloggers event Catrice en Essence

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.