Miss Sporty Sweet Berry liptick

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Sinds mijn lip product verslaving mijn nagellak verslaving te boven is gegaan, heb ik nu weer een mooie budget lipstick kunnen scoren! Dit keer Miss Sporty Sweet Berry! Een hele mooie ietwat donkerder kleurtje dan dat ik normaal altijd mooi vond en vind. Toch heb ik hem meegenomen om te proberen!

[affiliate_products]
[/affiliate_products]

Lees ook: MAC Spice It Up Lustre lipstick review

Miss Sporty Sweet Berry liptick

miss sporty sweet berry lipstick

Verpakking

Daar valt eigenlijk weinig over te zeggen en is ook heel erg simpel. Hij is zwart van kleur en glanst. Zowel de dop als de hulst is in het zwart en het gedeelte waar je de dop eraf haalt is transparant. Wel had ik het mooier gevonden als hij helemaal zwart zou zijn. Aan de onderkant van het product vind je de productnaam en het merk. Eigenlijk vind ik het wel best lelijk dat je van die lelijke plak randen ziet de ‘rode stippen’ op het witte gedeelte.

Foto’s met en zonder flits

miss sporty sweet berry lipstick » DoorMariska
miss sporty sweet berry lipstick 2 » DoorMariska
miss sporty sweet berry lipstick 3 » DoorMariska

Mijn mening

miss sporty sweet berry lipstick

De kleur brengt wel heel erg fijn aan. Hij is niet mat en hij glijdt als het ware ook echt over je lippen. Dat vind ik juist super fijn! Wel moet je weer uitkijken dat je de velletjes niet ziet, maar denk dat je dat al redelijk snel hebt. Om velletjes te voorkomen kan je bijvoorbeeld de Lush Bubblegum lipscrub gebruiken voor het aanbrengen. Niet alleen verzorgde lippen maar ook een heerlijke smaak!

Wel vind ik het erg jammer dat in de ingrediëntenlijst niet terug kan vinden en de inhoud ook niet. Daar heb ik echt op gezocht, maar zelfs op de website van Miss Sporty is dit niet terug te vinden. Op zich wel een minpunt.

Info en verkrijgbaarheid

miss sporty sweet berry lipstick
miss sporty sweet berry lipstick

Zelf heb ik deze Miss Sporty Sweet Berry lipstick bij een plaatselijke drogist gekocht, maar is natuurlijk ook verkrijgbaar bij de drogisterijen waar zij het merk Miss Sporty verkopen. Ik betaalde hier €1,99 voor en dat vind ik een fijne prijs voor zo’n mooie lipstick!

Pluspunten
Goedkoop, lekker budget, brengt fijn aan, goed verkrijgbaar.

Minpunten
De ingrediëntenlijst mist en is niet (of moeilijk te vinden), ook de inhoud is niet te vinden (ook niet op de verpakking)

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.