Miss Sporty nummer 38 (roze)

Miss Sporty nummer 38 (roze)

Vroeger dacht ik altijd dat Miss Sporty echt zo’n merk zou zijn voor jonge meisjes, die make-up willen proberen en dat merk als eerste willen proberen. Het is natuurlijk heel erg budget. Ik heb er ook wel eens iets van gekocht vroeger. Laatst kocht ik een nagellak van dit merk en ben blij verrast eigenlijk! Dit mooie roze kleurtje laat ik vandaag zien. Jammer dat ik geen naam kan vinden, maar het is dus nummer 38!

Lees ook: Miss Sporty nagellak Clubbing Color quick dry (2 tinten roze)

Miss Sporty roze

Wat ik als eerste heel fijn vind aan deze lak is de kwast. Hij is wat breder en dat brengt echt heel erg fijn aan. Daarnaast is de lak ook een hele fijne structuur en brengt ook prima aan. Op de foto’s draag ik twee laagjes en dekt daarmee prima. Een laagje zou ik niet doen, omdat hij dan niet volledig dekt. Het is een mooie roze kleur (wat ik altijd leuk vind) en kwam ik toevallig weer tegen in mijn stash. Meer kan ik er eigenlijk ook niet over vertellen, kijk naar de foto’s!

miss sporty
miss sporty

Deze lak is dus heel erg fijn! Sowieso vind ik de structuur van de lakjes erg fijn en de prijs! Voor een fijn kwastje en 7ml lak betaal je ongeveer €2,00. Ook zijn ze bij de meeste drogisterijen wel te koop. Dus ik raad hem echt aan!

Lees meer beauty artikelen

16 Reacties

 1. 20 juni 2014 / 19:54

  Ach ja, voor ā‚¬2 hoef je niet te klagen toch. En de kleur is toch prachtig moet ik toegeven. Al wordt ik niet zo heel erg blij van het uiterlijk van Miss Sporty en eigenlijk vind ik dit over Miss Sporty: het is niet echt een merk met een hoogstaande reputatie.

 2. Rebecca
  19 juni 2014 / 20:08

  Hihihi daar heb je gelijk in! Het was echt een merk wat ik vroeger altijd had. Maar ze zijn gelukkig net als ons ook gegroeid. Hele mooie kleur!

 3. Manon
  19 juni 2014 / 18:49

  Wat een mooie kleur!!!

 4. Stella
  19 juni 2014 / 17:52

  Wat een geweldig kleurtje, deze moet ik gewoon hebben!!

 5. Wendy (MissPinkyNails)
  19 juni 2014 / 15:41

  Ik hou van dit soort kleurtjes!

 6. Mirjam
  19 juni 2014 / 11:42

  Oh wat een lief lakje! Mooie glans ook.

 7. 19 juni 2014 / 09:50

  Ik ben helemaal verliefd op die kleur, echt heel mooi <3

 8. Eline
  19 juni 2014 / 09:20

  Heerlijk zomers kleurtje!

 9. Petra
  19 juni 2014 / 08:52

  Het is wel een heel erg vrolijk kleurtje….leuk

 10. Kimberley
  19 juni 2014 / 00:48

  Oh, wauw. Wat een leukerd!

 11. Roxanne
  19 juni 2014 / 00:03

  Lekker fris kleurtje! Perfect voor de komende zomer šŸ˜€

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.