Miss Sporty Lip Millionaire

by Mariska
miss sporty lip millionaire

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Afgelopen zondag konden jullie de mooie en fijne lip lacquer van NYC zien en nu is het de beurt aan de prachtige Miss Sporty Lip Millionaire! Deze prachtige kleuren zijn ook fijn en ik vind absoluut dat Miss Sporty haar merkt steeds blijft verbeteren.

Lees ook: Miss Sporty Cat’s Eyes Liner

Miss Sporty Lip Millionaire

Heb jij ook altijd gedroomd van chique uitziende lippen? Maar vind je het lastig om rode lippenstift aan te brengen? It’s your lucky day! Jij hebt de jackpot gewonnen! Miss Sporty introduceert Lip Millionaire Liquid Lipstick: een nieuwe lippenstift met een rijke en intense kleur die je net zo eenvoudig aanbrengt als een lipgloss.

De kleuren

miss sporty lip millionaire


In totaal zijn er 6 kleuren beschikbaar, waarvan ik er 3 aan jullie laat zien. De kleuren die ik laat zien zijn Coral Flush, Fuchsia Ca$h en Violet Ca$h. De kleuren die er verder zijn: Lucky Me, Full Peach en Full Red. Kijk mee!

miss sporty lip millionaire
miss sporty lip millionaire 6 » DoorMariska
Miss Sporty Lip Millionaire – Violet Ca$h
Deze kleur is wel heel apart! Zoals je op de bovenste foto kunt zien zit er blauwe shimmer in! Zo een heb ik er echt nog nooit gezien. Dit is niet een kleur die ik zelf zou dragen, maar vind het wel tof dat ze zo’n ‘niet’ standaard kleur erbij hebben gedaan.
miss sporty lip millionaire
miss sporty lip millionaire 5 » DoorMariska
Miss Sporty Lip Millionaire – Fuchsia Ca$h
Deze vind ik wel heel vet en is ook mijn favoriet! Hij dekt echt super goed en de kleur springt ook echt van je lippen af. Hij is niet perse rood en ook niet roze en zit daar ook precies tussen in.
miss sporty lip millionaire 4 » DoorMariska
miss sporty lip millionaire 7 » DoorMariska
Miss Sporty Lip Millionaire – Coral Flush
Ook dit is niet een kleur die ik snel zal gaan pakken. Ik hou nu eenmaal meer van rood / roze dan van koraalkleur. Ook dekt deze niet helemaal goed zoals je ziet. Best jammer. Een kleur ook waar je van moet houden!

Mijn mening

Over deze liquid lipsticks ben ik zeer tevreden! De kleuren zijn goed en lekker opvallend. Wat mij ook wel goed bevalt is dat er ook geen chemische smaak aan zit, maar juist meer een fruitige smaak. Welke smaak precies kan ik niet zeggen, maar dat het naar fruit ruikt en lekker fris is overduidelijk.
Wat ik wel weer jammer vind is dat er nergens iets over de ingrediënten is te vinden. Voor mij is dat niet belangrijk, maar kan me voorstellen dat er mensen zijn die dat wel willen weten. Ook staat de productnaam niet op het product zelf, maar op de sticker die op de dop zit.

Info en verkrijgbaarheid

Deze liquid lipsticks van Miss Sporty zijn verkrijgbaar bij vele drogisterijen. De inhoud is 8.5ml en hier betaal je €3,99 voor. Het is dus weer lekker budget! De kleuren zijn leuk en intens en dat voor een hele lage prijs. Ik raad hem zeker aan! Deze zijn vanaf deze maand verkrijgbaar. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Miss Sporty.

Lees ook:
Miss Sporty Crazy Me eyeshadow
Miss Sporty nagellak Clubbing Color quick dry (2 tinten roze)

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.