Miss Sporty Cat’s Eyes Liner

by Mariska Groot

Een eyeliner heb ik een tijdje geleden al ontdekt, maar de laatste tijd gebruikte ik het steeds meer en heb ik verschillende uitgeprobeerd, waaronder deze eyeliner van Miss Sporty. Normaal heb ik niet veel van dit merk en liep ik het snel voorbij, maar door de vrij goede reviews tegenwoordig van de producten van dat merk had ik toch besloten deze eyeliner mee te nemen. De Miss Sporty Cat’s Eyes Liner.

Miss Sporty Cat’s Eyes Liner

Sowieso wilde ik graag een stiftje proberen. Eerder had ik ooit eens een eyeliner van H&M met een soort van kwastje, maar dat beviel me totaal niet. En omdat er veel bloggers toch wel over een stiftje te spreken zijn naam ik deze dus ook mee.

miss sporty cats eyes liner

Hier zie je een hartje die ik op mijn hand heb getekend met de eyeliner. Je zou op het eerste gezicht zeggen dat het er goed uit ziet, maar hier ben ik er dus echt minstens 3 keer over heen geweest ongeveer om hem zo zwart mogelijk te krijgen. Voor mij echt een minpunt. Het is wel een fijne punt om een lijntje mee te trekken, maar toch ben ik niet tevreden. Naar mijn idee is hij niet zwart genoeg en moet je er een paar keer overheen. Dat vind ik dus helemaal niets.

Mijn mening

En op het moment dat het opgedroogd was heb ik er met mijn vinger een goede veeg overheen gedaan. Met dit als resultaat. Je veegt hem dus zo uit. Oké, er staat ook niet dat hij waterproof moet zijn, maar ik had gehoopt dat hij ietsje beter zou zijn. Op mijn ogen was hij ook zo verdwenen, met mijn ietwat vettige oogleden.
Helaas, maar deze kun je dus beter laten liggen.
Hij is lekker budget, tussen de €2,00 en €3,00 volgens mij, maar werkt denk ik totaal niet.

Lees ook:
L’oreal Paris perfect slim eyeliner intense black

Hebben jullie makeup van Miss Sporty of deze eyeliner?

Related Posts