You are here: Home » Media, internet en tv » Mijn zelfgemaakte Lightroom preset te koop + webshop!

Mijn zelfgemaakte Lightroom preset te koop + webshop!

pinky promise lightroom preset

Voorheen heette mijn bedrijf ook doormariska.nl, maar ik wilde wat anders. Het is namelijk de bedoeling dat ik met mijn bedrijf me ook op andere dingen ga richten dan alleen mijn blog. Ik heb namelijk ook nog een website van mijn bedrijf Pinky Promise Media. Deze is onlangs online gekomen en ik heb al 2 super leuke meiden mogen helpen met hun WordPress blog en de recensies kun je daar ook lezen. Maarrr, ik heb iets nieuws, namelijk mijn eigen Lightroom preset.

Mijn zelfgemaakte Lightroom Preset is te koop

Onder het mom van het uitbreiden van mijn bedrijf en diensten, maar ook omdat Instagram toch wel een heel groot ding is, heb ik besloten mijn Lightroom preset te verkopen op mijn webshop. Deze Lightroom preset heb ik op de foto’s gebruikt die nu in mijn feed staan en ben er zelf dan ook ontzettend blij mee.

Op de preview foto heb ik expres gebruik gemaakt van verschillende soorten foto’s. Een flatlay foto (want ik hou van flatlays), een van mijn interieur en een van buiten. Een goede mix van productfotografie, een buitenfoto en een indoor foto. Zelf vind ik het dan ook het prettigste om een preset te gebruiken voor verschillende soorten foto’s. Dan heb je namelijk een consequente feed en ja, dat vind ik mooi 🙂

Het is natuurlijk super leuk als je hem wilt kopen om mij te steunen en om je foto’s naar een hoger niveau te tillen. De preset is te koop in mijn webshop voor €4,95 en je kunt daar afrekenen met iDeal.

Nog even verder over de webshop

In mijn webshop van Pinky Promise Media staat nu alleen nog de Lightroom preset maar er komt nog meer. De jaren dat ik bezig ben met bloggen heb ik ontzettend veel geleerd, zelf geprobeerd en kennis op gedaan en die wil ik delen. De bedoeling is dan ook dat ik kennis ga delen in de vorm van e-books of andere downloads. En ik heb er zin in omdat ik het leuk vind, spannend vind en natuurlijk om mijn bedrijf uit te breiden! 🙂

Naast de webshop kun je mij ook inhuren om bepaalde dingen voor je aan te passen in WordPress, toe te voegen, Ads te plaatsen etc. Je kunt me altijd vrijblijvend een mailsturen op mariska [a] pinkypromise.media of daar het contactformulier invullen.

Hopelijk zie ik jullie daar en gaan jullie mijn Lightroom preset gebruiken! 🙂

Lees ook:
Mijn week in foto’s #23 (outfits, The Body Shop Hemp & katten)
Deze betaalde programma’s gebruik ik voor mijn blog
Zwarte meubels met een witte laminaatvloer, zo ziet dat eruit!