Mijn week in foto’s #40 (doktersbezoek en diamond painting)

geschreven door Mariska Groot

Ja, hij is weer terug! De laatste week in foto’s is van 27 juli en omdat alles nu weer een beetje ‘normaal’ is, wil ik het weer terugbrengen op mijn blog. Behalve natuurlijk dat ik nu een burnout heb, maar gelukkig is mijn blog een lichtpuntje als ik het trek om dat te doen. Wekelijks zal ik dus proberen weer wat foto’s te maken. We trappen af met een doktersbezoek.

Maandag 14 december, doktersbezoek

maandag 14 december 2020 » Doormariska.nl
Mijn week in foto's #40 (doktersbezoek en diamond painting)

Maandag begin ik met een bezoek aan de dokter en ik voel me niet echt heel geweldig. Daar krijg ik te horen dat zij een spoedgeval heeft en dat ik in de middag terug moet komen. Nou, oké dan maar. Ook trek ik mijn grote diamond painting project uit de kast en maak daar een begin aan. Maakt mijn hoofd toch leger dan dat hij al is, zeg maar.

Dinsdag 15 december

dinsdag 15 december 2020 » Doormariska.nl
Mijn week in foto's #40 (doktersbezoek en diamond painting)

Katten en dozen. Dit is weer zo’n bewijs, al had ik hem expres zo neergezet. En van een buurvrouw bij mij in het gebouw kreeg ik een lief kaartje in de brievenbus met wat lekkere thee en chocolade. Zo lief!

Woensdag 16 december

Van woensdag heb ik geen foto’s en ik heb ook geen idee wat ik heb gedaan. Wel iets online gezet, namelijk een kerstcadeau voor vrouwen en Maison Margiela Replica Matcha Meditation.

Donderdag 17 december

donderdag 17 december 2020 » Doormariska.nl
Mijn week in foto's #40 (doktersbezoek en diamond painting)

Donderdag maakte ik voor mezelf weer eens een lekker ontbijtje. Een van mijn lievelings zelfs. Glutenvrije crackers van Jumbo met een paar plakjes kaas, mayo en een gekookt eitje. Zo lekker! Ook maakte ik met mijn iPhone 11 pro gewoon even deze prachtige foto! Geen spiegelreflexcamera meer nodig, toch?

Vrijdag 18 december

doktersbezoek
Mijn week in foto's #40 (doktersbezoek en diamond painting)

Om verder te gaan met wat hersenloos werk (zoals ik het noem), bestelde ik opbergbakjes voor mijn diamond painting project. Dat zijn deze bakjes. Op Facebook kwam deze herinnering naar boven. Van 2 jaar geleden, toen ik als vrijwilliger meeging naar het tuincentrum met mijn vader, vanuit het verzorgingshuis.

Zaterdag 19 december

Van zaterdag heb ik ook geen foto’s en die reden weet ik wel. In de nacht van vrijdag op zaterdag kreeg ik enorme buikkramp en de rest vertel ik maar niet. Dat heb ik de hele dag nog gehad en was mega pijnlijk.

Zondag 20 december

doktersbezoek
Mijn week in foto's #40 (doktersbezoek en diamond painting)

Gisteren voelde ik me al wat beter, waarschijnlijk door de pijnstillers. De hele dag heb ik weer weinig gedaan en gewoon wat om me heen gerommeld. Hier en daar wat opgeruimd en wat aan mijn blog gerommeld.

Deze week is het kerst en verder staan er weer wat doktersgesprekken op de planning. Heel gezellig allemaal.

You may also like

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.