Mijn week in foto’s #26 (eindelijk naar het ziekenhuis en dat hamsteren)

geschreven door Mariska Groot

Het was een nogal aparte week. Maandag wist ik wel dat Corona er was maar niet dat het einde van de week zulke heftige taferelen zouden worden. Eindelijk ging ik naar het ziekenhuis, kreeg ik een mooie lipstick van Charlotte Tilbury binnen en gewoon relax en gewerkt. En dat hamsteren mensen, stop daar mee! Het is asociaal.

Maandag 9 maart

maandag 9 maart » Doormariska.nl
Mijn week in foto's #26 (eindelijk naar het ziekenhuis en dat hamsteren)

Maandag was ik vrij van mijn werk in de zorg en startte de dag met een heerlijk lekker gebakken ei met ham en kaas. Lekker hoor, zo’n stevig ontbijtje. Even later werd mijn nieuwe lipstick van Charlotte Tilbury bezorgd en het is echt wel een prachtige kleur. Inmiddels staat de review ook online 🙂

Op Facebook kwam ik achter deze herinnering en omdat ik nu date met iemand die Betty Boop geweldig vindt, besloot ik dit bordje als cadeautje te bestellen. Aardig als ik ben 😉 In de avond ging ik voor een beetje groenten met een stukje vlees.

Dinsdag 10 maart

dinsdag 10 maart » Doormariska.nl
Mijn week in foto's #26 (eindelijk naar het ziekenhuis en dat hamsteren)

Dinsdag had ik een wat langer dagje met gewoon werken en maakte behalve deze foto geen foto’s. Meneer vindt het heerlijk om zo bij me op de bank te liggen als ik thuis ben.

Woensdag 11 maart

woensdag 11 maart » Doormariska.nl
Mijn week in foto's #26 (eindelijk naar het ziekenhuis en dat hamsteren)

Woensdag was de dag waar ik naar uit keek, klinkt gek. Eindelijk was ik na jaren en verandering van huisarts doorgestuurd naar een arts gespecialiseerd in haren. Aangezien ik dus Alopecia heb wilde ik zo graag weten wat hij te vertellen had. Over 2 weken word ik teruggebeld en gaan we kijken hoe en wat er eventueel behandeld kan worden.

Toen ik terugkwam uit het ziekenhuis had ik zin in iets lekkers en toen zag ik deze roze koekenvlaai bij de supermarkt. Nou, ik twijfelde geen seconde haha!

Donderdag 12 maart

donderdag 12 maart » Doormariska.nl
Mijn week in foto's #26 (eindelijk naar het ziekenhuis en dat hamsteren)

Donderdag moest ik ook even werken en daarna was ik thuis weer lekker bezig. De foto links maakte ik voor Instagram en dat vind ik erg leuk om te doen. Lekker creatief bezig zijn en mooie producten laten zien.

Vrijdag 13 maart (Hamsteren)

vrijdag 13 maart » Doormariska.nl
Mijn week in foto's #26 (eindelijk naar het ziekenhuis en dat hamsteren)

Vrijdag moest ik ook een paar uurtjes werken en toen ik op weg was naar huis stopte ik even bij de supermarkt want mijn brood was op. Schrok me kapot dat er al zoveel uitverkocht was door dat gehamster van sommige mensen. En dit was om half 3 in de middag, kun je nagaan. Heel bizar! Zelf doe ik niet mee aan dat hamsteren. Vind het gewoon ronduit asociaal.

Zaterdag 14 maart

zaterdag 14 maart » Doormariska.nl
Mijn week in foto's #26 (eindelijk naar het ziekenhuis en dat hamsteren)

Tja zaterdag. In de ochtend ging ik heel even naar de supermarkt want de kattenbrokken waren op. Daar was ik om kwart voor 9 en de caissière zei dat er op het moment dat de supermarkt open ging om 8 uur al 20 man stond. Bizar toch? Trakteerde mezelf op een lekkere tompouce. Vind die dingen zo lekker!

Zondag 15 maart

Van zondag heb ik dus helemaal geen foto’s. Heb dan ook eigenlijk niks gedaan behalve lekker thuis blijven en even op en neer naar mijn oom en tante.

Lees ook:
Badpakken en bikini’s voor een maatje meer
Naar The Kelly Family op de Loreley, Ahoy én Antwerpen
dingen waarvoor ik áltijd naar Action ga

You may also like

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.