Mijn week in foto’s #17 (Valentino tasje & PR event met een lekker drankje)

by Mariska Groot

Het is maandag en weer tijd voor een nieuw dagboek in foto’s van afgelopen week. Ik werkte zowel in de bakkerij als aan mijn blog, leverde previews in, had een intake voor een nieuw haarstuk en ook een heel leuk event van een PR bureau. Dat is niet alles, want ik trakteerde mezelf op een mooi Valentino tasje.

Maandag

maandag 9 december » Doormariska.nl
Mijn week in foto's #17 (Valentino tasje & PR event met een lekker drankje)

Als je me volgt op Instagram had je het misschien ook gelezen, maar maandag had ik niet echt een hele geweldige dag. Ondanks dat ik totaal niet alleen ben, en dat weet ik ook wel, voelde ik me erg eenzaam. Soms heb je van die dagen en ik had dat op de maandag. Op de bank kan gelukkig mijn kleine lieve Vriendje zo bij me liggen. Al vraag ik me erg af of dat wel lekker ligt, haha.

Dinsdag

dinsdag 10 december » Doormariska.nl
Mijn week in foto's #17 (Valentino tasje & PR event met een lekker drankje)

Dinsdag had ik een afspraak in Amsterdam om wat meer hulp te krijgen bij mijn huidige haarstuk en een nieuw en passend haarstuk. Het haarstuk dat ik nu heb voldoet, maar is een standaard haarstuk en uiteindelijk wil ik iets op maat gemaakt. Daar heb ik de nodige informatie over gekregen en kan daar weer over nadenken.

Deze reiniger van Collosol wordt nogal gehyped en ik besloot even geleden een klein flesje te bestellen. Hoewel het lekker milky is, lekker fris ruikt en mijn (niet waterproof) make-up prima verwijderd, werkt het voor mijn huid niet. Er zit parfum in en dat merk ik bij mijn ogen. Als ik mijn oogmake-up eraf haal dan gaat het ook een beetje prikken en branden. Ik gebruik het dus eigenlijk niet.

Woensdag

valentino tasje
Mijn week in foto's #17 (Valentino tasje & PR event met een lekker drankje)

Om mezelf ietwat in de watten te leggen bestelde ik dit Valentino tasje. Een klein tasje draag ik nu erg vaak omdat ik geen grote tas meer nodig heb. Ik werk immers vaak thuis en bij de bakkerij heb ik het sowieso niet nodig. Het bleek dat het logo beschadigd was van het Valentino tasje waardoor er een gouden laagje af was gegaan. Ik mocht de tas terugsturen dus dat heb ik ook gedaan. Het moet voor die prijs wel dik in orde zijn vind ik en niet half beschadigd.

Ook moest ik in de middag en avond weer werken en maakte voor een WhatsApp groep een foto van mijn geweldige bakkerspakje. Gelukkig heeft iedereen hetzelfde aan, haha.

Donderdag

dondag 12 december » Doormariska.nl
Mijn week in foto's #17 (Valentino tasje & PR event met een lekker drankje)

Ik kijk niet zo gezellig op de linker foto, maar het was wel een hele gezellige dag! Begin van de middag vertrok ik naar Amsterdam voor een event van een PR bureau. Dit werd gehouden in een leuk bruin café en was heel gezellig, maar wel druk. Leuke nieuwe merken zijn ter ore gekomen, lekker nieuw drankje geprobeerd (likeur 43 met 7-up) en lekker gekletst met andere bloggers. Op de foto links wilde ik iemand laten zien dat ik iets had gevonden voor mijn haarstuk zodat je de scheiding niet echt ziet.

Vrijdag

vrijdag 13 december » Doormariska.nl
Mijn week in foto's #17 (Valentino tasje & PR event met een lekker drankje)

Ik zie dat ik van vrijdag dus geen foto’s heb, behalve deze. Op Facebook zag ik verschillende kerstgroeten voorbij komen en ik besloot dit ook maar te doen. Maar niet zomaar een plaatje of foto van internet, maar handgeschreven. Niet per post, maar gewoon handgeschreven op internet. Maakt het net wat persoonlijker denk ik. En nu weten jullie wat mijn handschrift is, haha.

Zaterdag

zaterdag 14 december » Doormariska.nl
Mijn week in foto's #17 (Valentino tasje & PR event met een lekker drankje)

Zaterdag had ik met Samantha afgesproken om samen aan onze blogs te werken. Ik legde haar ook wat dingen uit die handig zijn om te gebruiken als je een blog hebt. De kat die wilde ook meedoen, haha. En onder het genot van een borrel en zelfgemaakte lasagne (niet door mij, haha). Was gezellig!

Zondag

zondag 15 december » Doormariska.nl
Mijn week in foto's #17 (Valentino tasje & PR event met een lekker drankje)

Zondagochtend was ik weer thuis en dronk ik eerst een kop thee. Deze thee kocht ik bij de AH omdat ik ergens anders niet echt een simpele appel kaneel thee kon vinden. Hij is echt heel erg lekker!

In de avond ging ik uit eten met een oude schoolvriendin van de middelbare school. Vorig jaar met oud & nieuw kwamen we elkaar tegen en zeiden we dat we snel moesten afspreken. Inmiddels zitten we alweer aan het einde van het jaar dus het werd tijd, haha. We hebben lekker gegeten en bijgepraat. Daarna ging ik, toen ik thuis was, lekker naar bed.

Inmiddels is het maandag en heb ik deze diary in elkaar gezet. Ik denk dat ik zo meteen een lekkere chocoladewafel ga halen bij de oliebollenkraam 🙂

Lees ook:
Zorgverzekering voor 2020, wat ga je aanpassen?
Mijn week in foto’s #14 (Kelly Family in Keulen, bakkerij & Kneipp event)
Waarom elke dag naar buiten gaan belangrijk is

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.