Mijn week in foto’s #14 (Kelly Family in Keulen, bakkerij & Kneipp event)

vrijdag kelly family keulen lanxess arena

Zo, mijn week in foto’s is alweer een tijd geleden. Ik wil het altijd heel graag maar vergeet gewoon vaak foto’s te nemen. Ook moet ik nu nog weer even door mijn telefoon spitten en goed nadenken wat ik allemaal heb gedaan, maar ik geloof dat ik best wel het een en ander te delen heb, haha! Zo ging ik naar The Kelly Family in Keulen, naar het Kneipp event, Go see beauty event en mijn eerste werkdag bij de bakker!

Maandag

maandag week in foto's samsung galaxy s10 plus en zadig & voltaire this is her

Maandag had ik niet veel te doen op zich. Ik moest in de ochtend naar de dokter om het een en ander te bespreken, kreeg wat dingen mee naar huis en ging thuis weer een beetje rommelen. Ook besloot ik wat spullen op Marktplaats en plaatselijke Facebookgroepen te plaatsen die ik niet meer gebruikte of niet mijn smaak zijn. Inmiddels zijn ze verkocht, haha.

Dinsdag

go see beauty event, maui, collistar

Oh dinsdag was leuk! Ik was uitgenodigd voor het #goseebeauty event en ging daar samen met Bianca naartoe. Bus en tram en even wachten en we mochten naar binnen. Het was zó leuk! Eindelijk eens wat bloggers die ik al jaren volgde in het echt gezien, me voorgesteld aan merken en nieuwe merken leren kennen. Super leuk dat ik dit nu wel allemaal kan doen. Voorheen moest ik vaak afzeggen in verband met werk en nu hoeft dat (grotendeels) niet meer. We kregen een super grote goodiebag mee naar huis en zal natuurlijk een aantal producten gaan testen en reviewen. Een daarvan is de Eau de Cologne Floral collection Rose die al online staat.

Woensdag

kelly family emden en merchandise

Ah woensdag! Dit was wel even spannend omdat ik mijn eerste dag had bij de bakkerij. Aangezien het callcenter niet doorging had ik een gesprek gehad bij de bakkerij hier in de buurt waar de mensen van mijn vorige werk alles regelen. Voor mij dus een soort van vertrouwelijke omgeving, maar het is wel even wennen hoor, pfoe. Maar wel leuk! Eens totaal wat anders dan een kantoorbaan.

Ook was ‘s avonds het eerste concert van The Kelly Family van de nieuwe tour. Vriendinnen gingen ernaartoe dus we konden alles in de groepsapp weer volgen wat zij deelden. Na mijn werk had ik 260 berichten ofzo haha. En ze hadden nieuwe merchandise… zo leuk!

Donderdag

kneipp pop up store utrecht

Donderdag was het weer tijd voor een event. Zo ga je en kan je nooit en zo heb je er een aantal achter elkaar. Ik was uitgenodigd bij de pop-up store van Kneipp die op Utrecht Centraal zit voor een bepaalde periode. Het was super leuk de mensen achter het merk te leren kennen en te spreken, leuk aangekleed en we kregen weer heerlijke producten mee naar huis. Die ga ik reviewen dus die komen nog voorbij. Tijdens het wachten voor het event zagen Bianca en ik dat je ergens bij een kraampje cookie dough kon halen en dat deden we, haha. Heel lekker!

Vrijdag – Kelly Family in Keulen!

kelly family keulen lanxess arena

Vrijdag was het zover! Met mijn zusje vertrok ik in de middag naar Keulen waar we naar het concert van The Kelly Family gingen in de Lanxess Arena. Dit zou eigenlijk het eerste concert van de tour zijn en daarom hadden we wat goedkopere kaarten gekocht om er toch bij te kunnen zijn. We zaten op de tribune maar dat maakte het niet minder speciaal. Het was vooral relaxt met vaste zitplaatsen in plaats van rennen, duwen en ruzie krijgen. We zagen dat ze nieuwe bekers verkochten dus zowel mijn zusje als ik kochten ze alle 3 maar gewoon, haha.

Zaterdag

Van zaterdag heb ik geen foto’s. Ik was voornamelijk erg moe, want ik moest 3 uur en een kwartier heen rijden naar Keulen vanaf Edam, je bent daar met alle indrukken en ook weer terugrijden. Een kat die geen rekening houdt met de tijd en je dus maar 4 uurtjes slaap hebt. Wel wilde ik even naar buiten en besloot even naar het tuincentrum te gaan, de bouwmarkt en Action om wat noodzakelijke spullen te kopen.

Zondag

Vandaag heb ik helemaal vrij weinig gedaan. Ik voelde me niet zo lekker en ben vanmiddag nog even voor een paar uurtjes gaan liggen. Verder heb ik Discovery ID de hele dag aan gehad, ben ik blogs gaan lezen en ben ik nu zelf ook weer even achter mijn laptop gekropen. Ik ga nog even tv kijken en dan lekker naar mijn bed 🙂 Morgen weer een nieuwe week en I promise, ik ga weer dagboekjes maken. Of ze op zondag of maandag online komen weet ik nog niet 🙂

Lees ook:
Mijn week in foto’s #13 (nieuwe baan, Netflix serie en nadenken)
The Kelly Family Over The Hump Fanbox 25 years later
Ik was advocaat. Nu ben ik mezelf door Judith Noordzij

5 Reacties

 1. 28 november 2019 / 14:27

  Wat een heerlijk overzicht zeg, en wat fijn dat je het zo leuk hebt gehad.. gaaf!

 2. 27 november 2019 / 00:36

  Dat ziet er uit als een heel gezellige week 🙂

 3. 25 november 2019 / 06:56

  Nu ben ik wel heel benieuwd wat je van de show vond??

  • Mariska
   Auteur
   25 november 2019 / 08:24

   Ik dacht dat het me tegen zou vallen, maar bij die opkomst van Joey met Why Why Why, met die spotlights en raggende gitaren en dan kwam ie ook dus nog in een glitterpak op met van die plateauzolen.. nou.. ik kreeg gewoon tranen in m’n ogen. Het was zo 90’s! Zelf vond ik de eerste helft het leukste met van de 2e helft White Christmas en Let my people go 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.