Mijn week in foto’s #11 (cursus LOI, ziek, Nintendo & Almere)

9 april almere tk maxx julia's

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Afgelopen week was best een bewogen week al zeg ik het zelf. Het begin van de week ging wel goed en had ik een spannende afspraak en donderdag en vrijdag lag ik gestrekt. Ook bedacht ik me dat ik mezelf weer wilde bijscholen en koos een cursus/opleiding uit die ik wilde gaan doen. Uiteraard laat ik je weer dingen zien die ik heb gedaan heb aan de hand van de foto’s die ik heb gemaakt. Dat gaat trouwens steeds beter en ik vergeet het minder snel 🙂 En ik deed mezelf een Nintendo Classic mini cadeau 🙂

Zondag

Van zondag 7 april heb ik dus helemaal geen foto’s zie ik nu. Ik deed eerlijk gezegd ook niet heel erg veel. We waren de avond ervoor uit geweest zoals je kon zien in de vorige week in foto’s en ik was een beetje brak. Wel ben ik nog bij een vriendin langsgegaan die trouwens een heel leuk Instagram account heeft geopend met haar bullet journal creaties 🙂 Op het moment dat ik thuis kwam had ik wat gegeten en ben ik mijn bed in gegaan. Totaal niet spannend, haha. Ook zat ik te denken over Nintendo Classic Mini..

Maandag

8 april 2019 oreo muffin

Maandagochtend ben ik altijd vrij en het was zulk lekker weer dat ik de was buiten opgehangen had. Heerlijk! Dan ruikt het weer lekker fris als je het in de kast kunt leggen. Ook koop ik vrijdag vaak muffins bij de supermarkt. Ze hebben altijd banaan met toffee, salted caramel en deze Oreo muffins. Heerlijk! Lekker van dat crème aan de binnenkant ook. Daarna ga ik aan het werk en doe ik weinig meer.

Dinsdag

Dinsdag had ik omgewisseld met vrijdag qua vrije dag want ik had een best spannende afspraak in Almere, vlakbij het station. Het liep echt allemaal tegen ondanks dat ik de bushalte naar Amsterdam Centraal letterlijk voor mijn deur heb, ik alleen op de trein moest overstappen en bij Almere weer uitstappen. Er was een ongeluk gebeurd waardoor de bus enorme vertraging had en de trein had ook nog eens 25 minuten vertraging. Maargoed, als het goed is hoor ik deze week meer.

Ze hebben echt leuke winkels bij Almere station 🙂 Zo dook ik de TK Maxx in en kocht ik deze kaars van LAB in de geur Ashwood + Amber. Heerlijk! Wachtte ik nog op Bianca (pinkit.nl) om samen wat te eten bij Julia’s op het station en tijdens het wachten was ik bij collega’s die tegenover Amsterdam Centraal werken. Drukke en vermoeiende dag, maar wel erg leuk.

Woensdag

Ook van woensdag heb ik geen foto’s. Ik ben gaan werken en het laatste anderhalf uur had ik vrij genomen omdat ik me totaal niet lekker voelde. Eenmaal thuis ben ik de bank op gedoken met een paar aspirientjes en heb ik onder een dekentje tv gekeken. Spannender dan dat werd het ook niet.

Donderdag

oreo double cream

Donderdag was dit ongeveer mijn dag. Ik lag in bed (dekbed trouwens van Zeeman) en later ook nog maar op de bank om het een beetje af te wisselen. Ik deed behalve slapen eigenlijk helemaal niks. Wel kwam ik erachter dat ik deze Oreo Double Creme nog in huis had dus daar heb ik er maar een paar van opgegeten.. je moet toch wat.

Vrijdag

Vrijdag was hetzelfde liedje en daar heb ik geen foto’s van gemaakt. Ik bedoel om nou weer mijn mooie dekbed en dekentje op de bank te fotograferen hebben we allemaal niks aan 😉 Ook voelde ik me totaal nog niet beter ofzo. Heb wel mijn collega een klein beetje geholpen en wat overlegd over het werk en dat was het. Toch maar die Nintendo Classic Mini besteld 🙂

Zaterdag

[lookbook id=”52813″ show-legend=”true” show-desc=”true” show-reveal=”true”]

Gisteren voelde ik me alweer iets beter, in ieder geval goed genoeg om naar buiten te gaan. Ik ging even naar de kringloop waar je mijn kringloop vondsten al van kon zien en in de avond heb ik met een vriend ongeveer een uur gewandeld. Wel lekker zo een frisse neus halen. De verwarming stond nog op 21 graden thuis, dus toen ik weer terugkwam was ik lekker rozig en ging ik niet lang daarna naar bed. Oh en in middag werd deze Nintendo Classic Mini bezorgd. Wilde hem al een tijdje hebben en besloot het nu gewoon te doen. Gister al eventjes op gespeeld en het is echt wel leuk! En toen kwam ik erachter dat je dus ook de Super Nintendo Classic Mini hebt en die wil ik nu dus ook.. Eerst maar weer eens even sparen 😉

Ook schreef ik me gisteren nog in bij een cursus/opleiding van de LOI, namelijk Online Marketing. Ik vind dat al tijden super interessant en ik denk dat het niet verkeerd is om jezelf bij te scholen. Of het nu bij eventueel een volgende baan van pas komt of voor mijn blog, ik denk dat ik er zeker iets aan heb.

Ken jij de Nintendo Classic mini?

Lees ook:
Marktplaats of plaatselijke Facebookgroepen, wat werkt echt?
Best gelezen artikelen 2018 en statistieken
12 Redenen waarom Facebook ons leven verpest 
Wat is mijn ultieme katervoer na een avond uit?

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.