You are here: Home » 30plusvrouw.nl » Mijn webshop staat online! #selfcare #loveyourself

Mijn webshop staat online! #selfcare #loveyourself

logo blog 30plusvrouw

Zó spannend, dit idee waar ik ineens mee kwam. Maar ik heb het gewoon gedaan, alles gedownload, geregeld en besteld wat ik moest hebben om een webshop te starten. Een webshop? Yes! Mijn webshop is online! Ineens kwam het in me op. Herstellende van mijn burn-out (wat trouwens écht goed gaat!) wilde ik nog wat doen. Een webshop voor 30plusvrouw.nl kwam in me op. Ik begon uit te zoeken wat ik precies nodig had en ben gewoon begonnen. Ineens. Naast dat ik mijn blognaam heb veranderd in 30plusvrouw en ik door de burn-out nog meer weet dan ooit wat #selfcare en #loveyourself betekent, wilde ik dus de producten verkopen die daaraan gaan meedragen.

Een webshop, spannend!

Heel spannend, maar het gekke is dat ik er zoveel energie van krijg. De eerste paar dagen en avonden dat ik er mee bezig was al en dat is niet meer weggegaan. Ik stroom over van de energie, heb duizenden ideeën en ga zo maar door. In mijn webshop wil ik alleen dingen gaan verkopen waar ik zelf achter sta en/of ervaring mee heb. En dan ook (tot nu toe) producten die bijdragen aan #loveyourself en #selfcare en me time. Denk hierbij aan waxmelts (die staan er nu al in), geurkaarsen, gezichtsmaskers, nagellak, make-up en ik ben ook iets van plan te gaan doen met pakketjes. Dus een feel good pakketje bijvoorbeeld. Dat is tot nu toe alleen nog een idee, want ik moet wel eerst natuurlijk wat verkopen 😉

Ik heb een aantal dingen ingekocht die nu online staan en de komende weken online komen. Voornamelijk waxmelts, een aantal etherische oliën en een paar geurkaarsen. Dat gaat zich later nog uitbreiden, maar eerst wil ik klein beginnen en alles op mijn gemak uitvinden. Inmiddels heb ik verpakkingsmateriaal, stickers, kan ik pakketjes versturen, labels printen en mijn visitekaartjes zijn ook onderweg. Ik heb er zóveel zin in, dat kan ik bijna niet uitdrukken in dit artikel. Het voelt zo goed en als een logische stap. Het is ook gewoon een soort van droom dat ik producten kan gaan verkopen die ik zelf zo ontzettend fijn vind.

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook