Mijn idee van een mooie badkamer

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Wij hebben in het appartement waar wij wonen wel een badkamer die ook nog wel redelijk groot is. Zo hebben we wel een bad (waar ik veel te weinig in zit) en hebben wij ook een vrijstaande douchecabine. De douchecabine gebruik gewoon iedere dag en is ook veel sneller klaar dan dat ik in bad ga. Mijn idee van een mooie badkamer is vooral dat veel strak is, strakke wasbakken, mooie grijze muur en kleine lampjes die de sfeer echt heel romantisch maken.

Een strakke mooie badkamer

Bij strak kun je bijvoorbeeld denken aan een glazen douchewand. Als je dat plaatst bij een iets donkerdere grijze kleur, dan ben ik verliefd! Dat is mijn ogen ook strak. Eigenlijk vind ik wit met grijs ook een hele mooie combinatie. Onze badkamer is helemaal donkerbruin met van die ouderwetse steentjes. Iets wat totaal niet mijn maak is. Wij huren dit appartement dus het zomaar omtoveren tot een super mooie badkamer is er helaas niet bij. Een design badkamer is het dus totaal niet, helaas.

Mocht ik ooit een huis kopen (met of zonder vriend, haha!) dan wil ik zeker echt een super mooie badkamer samenstellen die ik helemaal kan inrichten naar hoe ik het wil. Dus grijs en wit en van die strakke wasbakken erbij. De wasbakken dan ook in het wit met een mooie blinkende zilveren kraan. Ook wil ik dan een regendouche die dan in het midden hangt waardoor je dus niet tegen de muur aan gepropt staan en gewoon vrij kunt bewegen zonder ergens tegen aan te stoten. En natuurlijk, wat mijn mening ook over Lush is, natuurlijk wil ik heerlijk ruikende producten in mijn badkamer hebben staan! Maar zo zijn er meer merken die heerlijk ruikende producten hebben dus daar kom ik dan waarschijnlijk niets van te kort 😉

Lees ook:
On the wishlist: Ikea Malm
Ik wilde er 3, maar heb er maar 2
Het inpakken kan beginnen, ik heb een huis!

Hoe ziet jouw ideale mooie badkamer eruit?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.