You are here: Home » Ondernemen » Mijn e-book ‘Zo verdien je wel geld met bloggen’ is te koop!

Mijn e-book ‘Zo verdien je wel geld met bloggen’ is te koop!

zo verdien je wel geld met bloggen ebook

Al heel lang liep ik met het idee om een e-book te schrijven en mijn kennis daarin te bundelen. Sinds ik ondernemer ben heb ik al heel wat manieren geprobeerd en gevonden om geld te verdienen met onder andere mijn blog. In mijn e-book ‘Zo verdien je wel geld met bloggen!’ is dan ook verkrijgbaar in mijn webshop.

Zo verdien je wel geld met bloggen!

Het e-book is voor iedereen die een zetje in de rug nodig heeft met betrekking tot het geld verdienen met bloggen. In het boek vind je onder andere links naar handige tools en websites, platformen die je kunt gebruiken maar ook veel uitleg. Want moet je bijvoorbeeld perse ondernemer zijn om geld te verdienen met bloggen?

Uitleg in de vorm van waar je je het beste kunt aanmelden, hoe werkt affiliate markering, wat is een barter deal en welke prijs je moet rekenen voor een samenwerking. Of met welke methode verdien je het beste? Zijn dat de Google Ads, affiliate markering of gewoon een link plaatsen voor een bedrijf (linkbuilding)?

Ik heb er heel veel plezier uitgehaald om het vorm te geven, te schrijven en in mijn eigen woorden te vertellen wat mijn ervaringen zijn. Dat ik ervaring heb opgedaan in de afgelopen jaren is logisch en dat wilde ik graag delen. Door de jaren heen heb ik al heel wat mensen, zowel bloggers als niet bloggers, mogen helpen en advies gegeven.

Mijn webwinkel Pinky Promise Media

De webshop waarin je het boek ‘Zo verdien je wel geld met bloggen’ aan kunt schaffen is op de website van mijn bedrijf, Pinky Promise Media. Naast dat mijn e-book daar verkrijgbaar is heb ik ook mijn eerste Lightroom Preset gemaakt die daar te koop is. Ook daar ben ik natuurlijk enorm trots op 🙂

Als je een stapje verder wilt dan is dit e-book een hele goede startgids en kun je direct aan de slag gaan, dat garandeer ik je!

Lees ook:
Makkelijke en leuke manieren om geld te sparen, direct beginnen!
Shopping page
Mijn zelfgemaakte Lightroom preset te koop + webshop!