Mijn blog dagboek

geschreven door Mariska Groot

Ik kocht deze week een heel leuk notitieboek bij de Hema, een die wat groter is dan het standaard wat kleinere formaat. Daar wilde ik wat mee doen voor mijn blog. To do lijstjes zijn hartstikke leuk maar dat werkt vaak niet zo goed voor mij omdat ik óf iets vergeet op te schrijven óf daadwerkelijk dan dat lijstje ga kijken wat ik nog moet doen. Dat schiet dus voor geen meter op. Nu ga ik hier mijn blog dagboek van maken en neem hem steeds mee als ik mijn laptop meeneem, alsof het bij elkaar hoort..

Mijn blog dagboek

blog dagboek » Doormariska.nl


En dit is dat blog dagboek! Heb direct wat washi tape meegenomen en wat leuke plakkertjes om het wat op te vrolijken. Aan de voorkant ben ik begonnen en aan de binnenkant heb ik eigenlijk nog niks gedaan. Nu heb ik bijvoorbeeld ook meerdere dagen op één bladzijde staan en misschien is het leuker om alle dagen op een aparte bladzijde te doen. En ja, wat zet je er dan precies in? Het volgende heb ik tot nu en bedacht om er bij te zetten:

  • Welke artikelen heb ik geschreven
  • Welke artikelen zijn er online gekomen
  • Wat heb ik voor mijn blog gekocht
  • Heb ik vandaag pakketjes ontvangen voor mijn blog en zo ja, wat?
  • Ben ik geswitched van programma’s? Bijv. mail, Photoshop etc.
  • Zijn er leuke of speciale mailtjes binnen gekomen?
  • Andere leuke of minder leuke dingen die je wilt onthouden door op te schrijven?
  • Eventueel een samenvatting van bijv. welke filmpjes heb je opgenomen, heb je pakketjes weggebracht of bedrijven gebeld? En dingen die je zelf kunt aanvullen

Deze dagen heb ik het nog bijgehouden en hoop het ook vol te houden. Zou het erg leuk vinden om in de loop der tijd terug te kijken, net als dat je normaal gesproken in een dagboek terug leest, is dit alleen met dingen wat betrekking heeft op je blog. Natuurlijk kun je er ook een leuk to do lijstje bijmaken op die bladzijde bijvoorbeeld. Misschien dat ik nog andere dingen bedenk om er bij te zetten maar dat weet ik nu nog niet echt.

Wat vinden jullie van dit idee? Hebben jullie al zo’n blog dagboek? En heb jij nog suggesties wat leuk is om er bij te zetten?

You may also like

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.