Mi Moneda Take what you need – customized ketting

by Mariska
Mi Moneda take what you need

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Eerder kon je lezen dat ik samen met andere bloggers naar de open dag van MOOI PR ben geweest nadat we waren uitgenodigd. Voor mij de eerste keer en enorm spannend. Ook schreef ik daar een blogje over die je onder de link kunt vinden. Onder andere was het merk Mi Moneda daar aanwezig met prachtige kettinkjes. Mi Moneda heeft een nieuw concept bedacht wat Mi Moneda take what you need heet.

Mi Moneda Take what you need – customized ketting

Ik mocht hem op de open dag zelf ontwerpen. Je mocht zelf kiezen of je een voorbeeldtekst erop wilde of dat je zelf een tekst bedacht zodat deze erop gezet kon worden. Eigenlijk vond ik het best lastig want er is zoveel leuks! Maar uiteindelijk heb ik gekozen voor de de tekens van love, peace & happiness. Dat vind ik een hele mooie gedachte namelijk. Tekst vond ik wat gewoontjes en daarom ging ik voor de tekens ervan, best uniek! 🙂

Mi Moneda take what you need

Vandaag kreeg ik hem binnen in een super leuk doosje met Take what you need erop. In het doosje zie je een klein flesje met een kurkje erin, de tekst ’take what you need’ erop en daarbij een paar kleine lieve veertjes. Super schattig vind ik dit. En erg goed gedaan!

Je kunt de ‘balkjes’ verwisselen, wat het in mijn ogen redelijk uniek maakt. Zo kan ik mijn eigen ‘love, peace & happiness’ balkje erin dragen, maar ik zag dat er ook een ‘balkje’ bij zat met ‘inspire’ erop met een veertje eronder. Leuk voor de afwisseling.

Mi Moneda take what you need

Kijk nou hoe leuk het eruit ziet? Ik ben echt verliefd op dat kleine flesje met de inspirerende tekst erop. Ook dat kurkje erin vind ik echt super schattig. Deze ga ik zeker ergens op mijn kamer neerzetten zodat hij mooi in het interieur past.

Mi Moneda take what you need

De trendy bar necklaces en bracelets zijn al verkrijgbaar vanaf €44,95, met daarop de tekst Inspire en een veertje. Deze veer staat symbool voor overwinning en het boeken van vooruitgang. Het verwisselbare bar systeem maakt het vervolgens mogelijk om van behoeftes te wisselen, zoals een flinke dosis geluk, passie, magic of kracht! Daarnaast maak je je outfit compleet met de ringen en armbanden met een inspirerende tekst, die perfect matchen bij de bars.

Binnenkort vind je meer informatie op de website van Mi Moneda – Take what you need. Op dit moment is het nog niet verkrijgbaar in de winter maar in deze maand, november 2015, zal het bij verschillende juweliers en fashion stores verkrijgbaar zijn.

Je kunt Mi Moneda online kopen bij Boumanonline.nl!

Lees ook:
Mooi PR Happy Day foto’s en verslag (Swarovski, Mi Moneda en OPI)
Buddha to Buddha oorbellen Ellen
Liu Jo horloge (zilver met aqua wijzerplaat) TLJ 885

Wat vinden jullie van dit Mi Moneda take what you need? Wat voor tekst zou jij erop zetten als je mocht kiezen?

Related Posts