Mei: spannend, leuk en super druk

maand mei

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Mei wordt voor mij een hele drukke en ook spannende maand. Natuurlijk heb je in een maand altijd wel veel te doen, maar mei wordt voor mij echt heel erg druk en spannend. Van de superleuke dingen tot dingen die ik liever niet wil maar wel erg noodzakelijk zijn. Omdat ik natuurlijk bezig ben mijn blog wat persoonlijker aan te kleden, leek het me ook wel leuk om eens te vertellen wat ik dan in deze maand mei allemaal ga doen. De leuke én de minder leuke dingen, dat hoort er nu eenmaal bij.

Foto: Shutterstock

10 mei

Rechtbank. Mijn vader zit in een verzorgingshuis en daar komt enorm veel bij kijken. Het is niet dat hij daar woont en dat het klaar is, nee. Talloze zaken komen er bij kijken, waaronder dus ook bewindvoering. Wij zijn met zijn drieën (broertje, zusje en ik) en dan moet je ineens beslissingen gaan maken. Willen wij zelf beslissen over mijn vader zijn gezondheid als er iets is? Als er een behandeling stop gezet wordt, beslissen wij dat of een derde partij? De financiën; willen wij dat regelen en overal aansprakelijk voor zijn? Daar horen ook schulden bij als die er zijn. Dat soort dingen zijn heel lastig en daarom moeten wij naar de rechtbank. Dat hoort erbij omdat een rechter uiteindelijk een beslissing maakt en alles officieel maakt. De rest is privé, maar zo krijg je een idee wat er allemaal bijhoort bij zo’n situatie.

18 & 19 mei

Donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei ben ik vrij. Vrijdag 19 mei gaan mijn zusje en ik naar The Kelly Family in Duitsland, de comeback 🙂 Heel spannend zo met zijn tweetjes zo’n eind rijden, maar we hebben er enorm veel zin in. In 1996 zijn we fan geworden tot ongeveer 1999/2000 toen ze langzaamaan allemaal hun eigen weg gingen. Het is een hele grote hal en vroeger keken wij altijd een concert op videoband die in deze hal was. Heel erg spannend en we zijn dan ook erg benieuwd of het echte Kelly Family gevoel van vroeger er is. Wachten bij de zaal, kijken hoe ze aankomen en dat soort dingen. Met natuurlijk heel veel andere fans!

22 mei

Direct aansluitend ga ik op maandag 22 mei met mijn zusje en vrienden daar vandaan te kermis op maandag. Het thema is cowboys & indianen en wij gaan dan ook met een groep meiden verkleed in een mooi pak. Daar zien jullie vast en zeker nog wel foto’s van denk ik. Dat gehele weekend is er kermis trouwens, maar dat wordt mij wel even teveel al dat gefeest zo dichtbij elkaar. Natuurlijk heb ik er wel zin in! Ik heb vrij gevraagd, maar dat is tot nu toe nog niet goed gekeurd. Laten we hopen dat dit gebeurt 🙂

24 mei

Dit is de woensdag en dan moet ik alwéér naar de tandarts. De laatste tijd heb ik daar echt een abonnement en ben daar al vaak geweest de laatste maanden. Niet leuk, maar de problemen die ik heb worden wel opgelost en dat is het belangrijkste. Wortelkanaalbehandeling, vullen, boren, verdoven en tandsteen verwijderen. Ik heb het allemaal meegemaakt de afgelopen weken en het is beter geworden, maar op dat moment zelf vervloek je het enorm, haha! Hopelijk wordt dit voorlopig de laatste keer.

25, 26 en 27 mei

De 25e (donderdag) is het Hemelvaartsdag en zijn we allemaal vrij én hebben we als het goed is ons loon en vakantiegeld. Lekkere bijkomstigheid is dat als je gaat verhuizen kan ik je vertellen 🙂 Hopelijk wordt ook deze vrijdag 26 mei als vrije dag goedgekeurd en dan krijgen wij die dag of zaterdag 27 mei de sleutel en kunnen we verhuizen naar ons nieuwe stekkie!

Mei wordt dus een hele drukke, maar ook zeker spannende en leuke maand!

Lees ook:
Mijn week in foto’s #6
Naar The Kelly Family op de Loreley, Ahoy én Antwerpen
Ibiza, Loreley, Antwerpen en Rotterdam bezoeken
Moederdag, wat geef jij op 14 mei 2017? 3 tips!

Wat ga jij doen in mei?
Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.