Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Mega grote winactie van The Body Shop!

the body shop winactie

Aangezien ik bezoekers heb die mij niet volgen op Instagram, wilde ik toch de hele grote en vooral fijne actie die ik daar heb even onder de aandacht brengen. Ik geef daar namelijk een mega pakket met heerlijke spullen van o.a. The Body Shop weg, inclusief een paar geurkaarsjes en waxmelts. Perfect pakket voor de herfst en winter natuurlijk 🙂 Let op: deze actie loopt dus via mijn Instagram, via mijn blog maak je geen kans.

De winactie loop tot 1 november.

The Body Shop winactie pakket:

grote body butter Warm Vanilla
grote body butter Winter Jasmine
grote body butter Festive Berry
body yoghurt Winter Jasmine
kleine body butter Moringa
kleine body butter Almond Milk & Honey
instant soothing mask
✨ dark cherry geurkaars van Primark
Yankee Candle votive Surprise Snowfall
Yankee Candle wax tart Icy Blue Spruce
✨ Heart & Home waxmelt kruidig sinaasappel
✨ haarspeldjes

Zoals je ziet is het een goed gevuld pakket met onder andere de nieuwe kerstgeuren die The Body Shop heeft dit jaar. Ik kan het zelf niet allemaal opmaken en The Body Shop stimuleert ook om het te delen. Dat doe ik natuurlijk graag. Om het wat gezelliger te maken heb ik er een paar waxmelts en geurkaarsjes bij gedaan. Dat kan natuurlijk niet ontbreken bij een geurkaarsen en waxmelt fanaat als ik 🙂

Let op! Mocht je hieronder een reactie achterlaten en niet goed lezen dan doe je helaas niet mee. De winactie is echt alleen via mijn Instagram account onder de volgende foto:

Dit bericht bekijken op Instagram

Winactie alert! ?? toen ik afgelopen week het mega pakket van The Body Shop ontving zat er een briefje bij dat je het juist mocht gaan delen en dat laat ik me geen 2 keer zeggen. Ik hou van delen! Wat er op de foto staat dat krijg je als je wint en dat is: . . . ✨ grote body butter Warm Vanilla ✨ grote body butter Winter Jasmine ✨ grote body butter Festive Berry ✨ body yoghurt Winter Jasmine ✨ kleine body butter Moringa ✨ kleine body butter Almond Milk & Honey ✨ instant soothing mask ✨ dark cherry geurkaars van Primark ✨ Yankee Candle votive Surprise Snowfall ✨ Yankee Candle wax tart Icy Blue Spruce ✨ Heart & Home waxmelt kruidig sinasappel ✨ haarspeldjes . . . Dus lekkere geuren voor in de brander en een nieuwe kerstgeur van Yankee Candle in een votive. Heerlijk herfst en winter pakket denk ik zo! ❣️ . . . Wat moet je doen? . ? volg mij en like deze foto ? tag 3 mensen die ook mee moeten doen ? de winactie mag gedeeld worden in je story maar hoeft niet ? degene die heeft gewonnen krijgt op 1 november van mij een DM! ?? ? open voor Nederland en België! . . . Succes!

Een bericht gedeeld door Mariska Groot (@doormariska) op

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties

 1. Marian B
  12 november 2020 / 17:06

  Een heel mooi pakket. Helaas geen Instagram.

 2. marlies mols
  19 oktober 2020 / 08:49

  wat een geweldig gebaar verras me maar met dit prachtige exemplaar schitterend kado voor mijn 65e jaar #duimenmaar

 3. 18 oktober 2020 / 11:57

  Zo leuk! Ik heb natuurlijk al meegedaan. 🙂

 4. van erum maria louisa
  18 oktober 2020 / 11:21

  ik zou heel heel graag mee loten zo een mooi pakket