Meest gelezen artikelen 2014

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Eigenlijk kan ik niet achterblijven met mijn blog, om je de best gelezen artikelen van 2014 te laten zien. Deze artikelen hebben op zich niet veel reacties maar hebben het via Google wel weer heel erg goed gedaan. Bijna dagelijks komen hier wel mensen op mijn blog terecht bij deze meest gelezen artikelen, nog steeds! Lang leve de Google Analytics en Statcounter om te zien welke dit zijn.

Meest gelezen artikelen

In Google Analytics heb ik een selectie gemaakt van 1 januari 2014 tot en met 31 december 2014 en op die manier kwamen de onderstaande artikelen als de meest gelezen artikelen van 2014 er uit. Voor jullie misschien een artikel die je nog niet eerder hebt gezien, maar wel het lezen waard is! Kijk dus mee naar de meest gelezen artikelen van 2014 op doormariska.nl.

Robijn met Zwitsal geur

Hier werd ik veel op gevonden via Google, de Robijn met Zwitsal geur. Op het moment dat het artikel online kwam kwamen diezelfde dag er al honderden bezoekers op af. Zo bizar was dat! Het was eigenlijk ook niet eens een review, maar puur informatief artikel met de lijn die uit zou komen en eigenlijk gewoon een persbericht was destijds. De laatste tijd zijn de bezoekers die binnenkomen op dit artikel minder, maar deze staat dus zeker in de top 10! Kun je nagaan hoeveel bezoekers hier op af zijn gekomen. Nu is deze geurlijn niet meer heel erg nieuw, dus daarom is het ook wat afgezwakt denk ik.

DIY Transferpapier

Kimberley scheef eens op de vorige blog over transferpapier; hoe dit precies werkt en wat je er allemaal mee kunt doen. Dit artikel werd toentertijd veel bekeken maar ook nu kan ik wel zeggen dat er nog dagelijks mensen op transferpapier bij dit artikel over DIY transferpapier terecht komen. Vervelend is dat de foto’s van het artikel weg zijn gevallen. Er staat echter wel een hele stap voor stap uitleg dus je kunt er nog wel iets mee! Dit vind ik trouwens wel heel leuk dus hier gaat nog een vervolg op komen.

Look a like Timberlands van Scapino

Vorig jaar kocht ik bij Scapino eens een paar schoenen die ik echte look a like Timberlands vond. Die liet ik zien op de blog en schreef daar een artikel over. Blijkbaar zijn er mensen die het met mij eens zijn dat de Timberlands best aan de prijs zijn en ze op zoek zijn naar een goedkoper alternatief. Het alternatief heb ik je in dat artikel laten zien. Feitje is dat ik de schoenen nog steeds heb! Het bericht is van augustus 2013 al zelfs (!), kun je nagaan hoe lang ik de schoenen toch kan dragen. De kwaliteit zal vast en zeker iets minder zijn dan de echte Timberlands, maar je kunt er lang mee toe. Al beginnen die van mij nu wel slijtageplekken te vertonen.

Muurstickers met quotes van Action

Ook wordt er veel gezocht op muurstickers en met name komen mensen dan terecht op het artikel muurstickers met quotes van Action. Ik kan hier op dit moment geen foto’s van laten zien door de storing op mijn blog, helaas. Ook dit is een artikel van 2013 die afgelopen jaar tot een van de meest gelezen berichten behoort. Dat Action super leuke budget producten heeft dat weten we allemaal en deze muurstickers scoorde ik daar dus ook! Ik ging mijn appartementje wat opfleuren en liep daar tegen aan. Het zijn mooie quotes en voor een paar euro per sticker hangen deze al aan jouw muur. Waarschijnlijk zijn ze daar ook nog steeds verkrijgbaar dus als je op zoek bent; kijk daar!

Oliebrander Action

Wel een artikel van dit jaar is over de oliebrander van de Action. Blijkbaar wordt dit artikel veel gevonden op oliebrander al vond ik het lastig om een goede titel te bedenken. Want ja, hoe noem je dit eigenlijk? Waxbrander, brander voor waxmelts, oliebrander? Ik wist het niet en nam een gok op oliebrander. Veel mensen zijn hier dus in geïnteresseerd en dat snap ik best! De brander is bij mij nog volop in gebruik sinds mei 2014 waarin ik dit artikel schreef. Hij is dus lekker budget, gaat lang mee en je krijgt er nog een aantal geuren bij ook! Het is dus een ideaal pakketje om mee te starten zo blijkt.

Mobiele powerbank van eBay

Ook wordt er nog steeds veel gezocht op een mobiele oplader en die personen die daar op zoeken komen terecht op de mobiele powerbank van eBay. Dit redelijk grote roze blok kocht ik wederom in 2013 en ook werd dat artikel in 2014 dus nog super goed gelezen. Ik heb Google Analytics zijn werk laten doen door te kijken wat het meeste gelezen is en daar staat hij dus tussen! Zelf gebruik ik hem nu wat minder omdat ik hem niet nodig heb, maar hij heeft zeker zijn werk al goed gedaan. Zo heb ik hem eens meegenomen naar de Zwarte Cross voor een heel weekend en heb ik mijn telefoon daardoor meerdere keren kunnen opladen van helemaal leeg tot helemaal vol. Hij is vrij goedkoop vergeleken met de mobiele opladers die je in Nederland vind. Wederom geen afbeeldingen door de storing.

ADblocker uitzetten om de blog die je leest te betalen

Ik las eens een discussie op het Elle Girl forum over het feit dat Cynthia van MissLipgloss een melding op haar site had staan die naar voren kwam als je je adblocker had ingeschakeld. Bij die melding stond dan dat zij inkomsten misliep doordat jij dan de advertenties blokkeert. Ik vond dat best een discussiepunt en schreef daar toen een artikel over. Daar gaf ik mijn mening in of ik het er wel of niet mee eens zou zijn. Adblocker uitschakelen om de blog die je leest te betalen, zou jij het doen?

Lidl stijltang, krultang en multistyler

Dit artikel is zelfs nog vrij recent en staat nu al in de top van de meest gelezen artikelen van 2014. Ik kwam op het idee om hier over te schrijven op het moment dat ik bij ‘onze’ Lidl naar buiten liep en ik de poster zag hangen over welke artikelen er in een van de volgende weken in de winkel verkrijgbaar zouden zijn. Dit was een lijn waar de naam van Britney Spears aan verbonden is en bestaat onder andere uit een stijltang, multistyler en krultang. Zelf heb ik deze niet getest maar ik vond het wel het vermelden waard omdat er lezers zijn die juist uit zijn om budget producten te komen die makkelijk verkrijgbaar zijn.

Dit is vervelend op een blog

Als laatste een artikel waarin ik mijn mening geef en een aantal punten over wat ik als lezer vervelend vind op een blog die ik bezoek. Dit is natuurlijk vanuit mijn oogpunt gezien en het kan zijn dat jij het daar niet mee eens bent. Toch wilde ik dit delen om aan te geven wat je het beste zou kunnen vermijden als blog eigenaar. Nu ben ik natuurlijk geen PRO maar ik denk wel dat ik er enige ervaring mee heb. Kijk of jouw mening overeen komt bij dit is vervelend op een blog.

En dit waren de artikelen alweer die in 2014 het meeste zijn gelezen op doormariska.nl. Best apart dat dat ook artikelen zijn die in 2013 al online zijn gekomen! Kun je nagaan dat het handig is om goede artikelen te schrijven, goede SEO plugin te gebruiken en te schrijven over dingen die mensen heel interessant vinden!

Kun jij je deze artikelen nog herinneren?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.