Geurset framboos
Comme une Evidence
Yves Rocher Nuit Vanille set
Yves Rocher Red Apple
Yves Rocher Golden Tea
Makeup Revolution Ultimate Brush Collection
Yves Rocher oriëntaalse scrub
Yves Rocher volume conditioner
Yves Rocher volume shampoo
Yves Rocher mandarijn & cederhout douchegel
Yves Rocher volume conditioner
Yves Rocher Oriëntaalse scrub
Yves Rocher volume shampoo
Vanille Noire Parfum
You are here: Home » Media, internet en tv » Zonder internet, niet te doen! Ben jij internet verslaafd?

Zonder internet, niet te doen! Ben jij internet verslaafd?

Zonder internet, niet te doen! Ben jij internet verslaafd?

Zonder internet is natuurlijk nooit een heel geweldig iets, maar als blogger zijnde is het dus echt heel vervelend. Als blogger ben je ook wel een beetje internet verslaafd. Dit heb ik helaas al een paar keer meegemaakt en dat is niet echt een pretje. Als blogger wil je natuurlijk je foto’s kunnen uploaden, je artikelen kunnen tikken en publiceren en je social media kanalen bijhouden. Het is daarom belangrijk dat je een goed internet abonnement hebt die voldoet aan jouw behoeftes. Helaas heb je er niet altijd grip op wanneer er plotseling een storing ontstaat, maar dan kun je het wellicht zo oplossen dat je evengoed internet hebt. Zo kun je bijvoorbeeld op je mobiele telefoon vaak een ‘hotspot’ instellen, waardoor je telefoon de internetverbinding deelt en je jouw laptop daarmee kan verbinden. Is alleen aan te raden als je ook een hele grote internetbundel hebt trouwens 😉

TV kijken via internet

Wij bloggers kijken heel vaak tv. TV die tegenwoordig niet meer via de ouderwetse kabel loopt, maar die digitaal of interactief is en dus ook via de internetverbinding loopt. Heel handig! Je ontvangt vaak heel veel zenders en ook het beeld is mooier door de HD verbinding. Dit is wat ik heb en ik wil echt niet meer terug naar de kabel. Dit bevalt me veel beter. Het is wel handig om te weten dat niet alleen je internetverbinding op je telefoon en laptop MB’s pakken van de internetverbinding, maar ook het tv kijken. Daarom is het belangrijk om een speedtest bij KPN uit te voeren. Deze tool checkt dan welke upload- en downloadsnelheid je hebt. Het zou zonde zijn als je per maand een vermogen betaalt voor snel internet, maar dat later blijkt dat de snelheid waarvoor je betaalt helemaal niet haalbaar is op jouw adres. Dat is niet erg handig! Als 1-persoon huishouden gebruik je niet vaak alles tegelijk, maar als je met meerdere mensen in een huis woont die ook tegelijk tv kijken is het handig om daar eens naar te kijken.

Ja, ik ben internet verslaafd

Dit komt voor velen van jullie waarschijnlijk niet als een verrassing. Sinds dat ik ooit begon met bloggen (rond 2009), ben ik er nog meer verslaafd aan geraakt. Daarvoor deed ik wel dingen op internet zoals CU2, Dreamcommunity had je nog en ik zat veel op clubs.nl. Daarvoor maakte ik de ene naar de andere Photoshop creaties en dat vond ik geweldig. Eigenlijk sinds dat wij internet thuis hadden, in 2000, was ik op slag verliefd en wilde ik niet meer achter de computer vandaan. Destijds nog via een vaste kabel uit de muur en ook moesten we nog wisselen. Mijn broertje, zusje en moeder wilde namelijk ook weleens achter de computer 😉 Leuk feitje is dat de geschiedenis van internet terug gaat naar 1982.

Lees ook:
Tv kijken in mijn kantoor, zó doe ik dat!
Welke blogartikelen scoren het beste?
Wat gebruik ik voor mijn blog?
7x affiliate links, de belangrijkste dingen + extra tip!

Ben jij internet verslaafd?

dit artikel kan affiliate links bevatten
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Share:

7 Reacties

 1. 30 mei 2018 / 11:46

  Ben geen internet verslaafde! Maar een computer bij de hand is wel altijd erg handig.

 2. 4 januari 2018 / 15:21

  Ik ben ook echt verslaafd, wanneer het internet eruit ligt probeer ik iets te verzinnen om te doen maar eigenlijk heeft bijna elke optie dan met internet te maken en kan ik er erg genoeg echt chagrijnig van worden haha!
  Eva haar laatste blog bericht 2017My Profile

 3. 29 december 2017 / 19:50

  Ik zou ook echt niet weten wat ik zonder het internet zou moeten. Ik besteed dagelijks heel wat uren achter de pc, maar wel aan dingen waar ik oprecht blij van word. Ik vind het soms zelfs lastig om me voor te stellen dat er een tijd zonder internet was, haha.
  Romy haar laatste blog bericht Favorieten der favorieten | Beste ontdekkingen van 2017My Profile

 4. 29 december 2017 / 16:44

  Ik denk dat ik zeker ook internet verslaafd ben. Ik kijk vooral tv via netflix en youtube en ik moet wel op internet bezig zijn voor mijn blog.
  Liefs,
  Yara
  Yara haar laatste blog bericht New Year’s outfit ideasMy Profile

 5. 29 december 2017 / 15:58

  Ja hoor en dat durf ik ook echt toe te geven! Ik bedoel, wat moet ik überhaupt zonder internet haha. Inmiddels is het zo handig. Ik zou ook niet weten wat ik zonder google bijvoorbeeld moet haha.
  priscilla haar laatste blog bericht Mijn 10 beauty favorieten van 2017 ♥My Profile

  • Mariska
   Auteur
   29 december 2017 / 17:55

   Haha, ik gebruik Google ook nog echt voor alles. Als een apparaat niet werkt of als ik een probleem heb denk ik al dat er altijd wel iemand anders is die hetzelfde heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.

Kelly Family Loreley 2018
Canon 40mm f2.8
Makeup Revolution Ultimate Brush Collection
Fitbit Blaze
Kelly Family Almost Heaven
Kelly Family Live Live Live
Kelly Family We Got Love Live cd & dvd
Mugler Aliën Absolue
Hema repair haarmasker
Garnier micellair water
iPhone 8 hoesje roze bladeren
Adidas sneakers
MAC Please Me
Hema long lasting lipstick
Yves Rocher oriëntaalse scrub
Yves Rocher volume conditioner
Yves Rocher volume shampoo
Yves Rocher mandarijn & cederhout douchegel
Grijs shirt met choker en parels
Salontafel DOKKEDAL
Burberry Brit Rhythm
iPhone 8 plus hoesje Blond Amsterdam
BabyLiss stijltang
Canon 50 mm f1.8
Yves Rocher Oriëntaalse scrub
Burberry Brit
Thierry Mugler Aliën
Canon 1300D
Vanille Noire Parfum
Nu kopen