Maybelline Color Show Light Wave

door Mariska
maybelline color show light wave

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Al even geleden heb ik Maybelline Color Show Light Wave lak gekocht, nou ja een paar weken geleden. Deze heb ik bij de Action kunnen scoren voor een mooie prijs. Daar staan momenteel een aantal bakken bij de make-up met verschillende ‘duurdere’ merken nagellak onder andere. Ook vind je er wel andere producten zoals bijvoorbeeld lipgloss van fijne merken. Goed, nu een mooie blauwe kleur die neigt naar paars met mooie shimmer! Kijk mee naar Maybelline color show light wave.

Lees ook: Maybelline Great Lash mascara review

Maybelline Color Show Light Wave

maybelline color show light wave
maybelline color show light wave
maybelline color show light wave

De kleur is wel heel mooi vind ik eigenlijk! Hoewel ik niet direct voor blauw zou kiezen, vind ik hem wel mooi in bijvoorbeeld de herfst. Meer een kleur dus voor het slechtere weer dan midden in de lente of de zomer. Dan kies je toch voor de lichtere en frissere kleuren. De shimmer die erin zit lijkt de kleur paars en andere kleur blauw te hebben dan de basis lak, waardoor het hem heel mooi afmaakt.
Op de foto draag ik 2 lagen van deze lak en hij droogt ook vrij snel, wat fijn is! De lak lakte ook gewoon heel fijn en heb ik niets op aan te merken.

Info en verkrijgbaarheid

Deze nagellak heb ik dus bij de Action gekocht en voor de rest weet ik niet of die er nog te verkrijgen is. Dat is natuurlijk altijd maar weer afwachten wat er in de bakken terecht komt. Er zijn denk ik wel andere lakken die er heel erg op lijken of soort gelijk is.
De Color Show editie kun je in ieder geval nog wel hier bijvoorbeeld vinden. Daar komt onder andere ook Coral Heat uit van de Bleached Neon editie.

Lees ook:
Meer bezoekers op je blog, deel 2!
Mijn huis is bijna een thuis, nog even doorgaan!
Geld verdienen met affiliate links (+ lijst webshop en aanbieders!)

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.