Maybelline Bleached Neons Coral Heat

Maybelline Bleached Neons Coral Heat

Op verschillende blogs zag ik deze limited edition van Maybelline voorbij komen. De Maybelline Bleached Neons lijn met daarin 4 verschillende redelijke neon kleuren. De verkrijgbare kleuren zijn Coral Heat, Tropink, Chic Chartreuse en Sun Flare. Het lakje die je in deze post gaat zien is Coral Heat. Die nogal vrij lastig op de foto te zetten was trouwens! Ook al heet hij ‘coral’ en je zou zeggen dat hij koraal kleur is.. maar..

Lees ook: Maybelline Great Lash mascara review

Maybelline bleached neons Coral Heat

maybelline bleached neons coral heat

Ja, je zou dus zeggen ‘Coral Heat’, dat hij koraal kleurig zou zijn in vorm van neon. Op zich is hij wel koraal kleur, maar toch vind ik hem niet super neon neon neon.. zeg maar. Ik weet niet of het aan de roze lakjes ligt (remember Playboy?), maar ook deze vond ik echt heel lastig aan te brengen. De structuur lijkt ook wel weer wat dikker dan de lakken die ik de afgelopen tijd heb geswatched. Heb hem meerdere opgebracht en er weer afgehaald, omdat het er gewoon niet uit zag. Dit is zeg maar nog de beste swatch ook, ook al vind ik hem zeker minder dan mijn vorige.

Maybelline Bleached Neons Coral Heat – de foto’s

maybelline bleached neons coral heat
maybelline bleached neons coral heat
maybelline bleached neons coral heat

Mijn mening

De kleur vind ik wel leuk, maar stiekem had ik er meer van verwacht. Ik vind hem niet bepaald neon en dat zal je ook wel verwachten van ‘bleached’, maar toch. Nee, ik vind het jammer. Ook de structuur vind ik totaal niet fijn aanbrengen, dus zal hem ook niet vaak gaan dragen. Misschien leuk om een keer een nail art mee te proberen of een gradient. Wellicht komt hij daar nog mee van pas. Ik hoop trouwens dat jullie de foto’s (vergeet mijn wijsvinger en niet rechte nagels), toch wel okĆ© vinden.

Hebben jullie een lak van Maybelline Bleached Neons?

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

14 reacties op “Maybelline Bleached Neons Coral Heat

  1. Hmm ja, hij is inderdaad niet echt neon, als ik neon hoor verwacht ik echt flashy neon! Dit vind ik eerder een pastelkleurje, mooie kleur wel, jammer dat hij zo slecht aanbrengt!

  2. De kleur vind ik erg mooi maar inderdaad..hij had iets meer neon mogen zijn wat mij betreft! Als ik ook nog eens niet fijn lakt, sla ik deze collectie zeker even over šŸ™‚ Fijne review!

  3. Zonde dat je hem niet prettig vind.. heb hem zelf ook maar ik ben er best tevreden mee. Geloof dat de meningen over deze collectie zowiezo erg verdeeld zijn.

  4. Jammer dat de lak tegenvalt.. vreemd dat ze dit een neon lak noemen. Ik zie er een mooie creamy koraal kleur in, maar absoluut geen neon.

  5. De kleur is mooi, maar als deze niet fijn aanbrengt sla ik ‘m over! Claire’s heeft ook leuke gebleekte neons!

  6. Ik heb ze alle 4 op bol gekocht, wacht nog op de levering. Lijken me nochtans mooie lakjes maar neon achtige lakjes lijken idd niet zo fijn aan te brengen šŸ™

  7. Het is een echte bleached neon lak, oftewel pastel neon. Hij is erg tof van kleur en staat je erg goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.