Maybelline Bleached Neons Coral Heat

door Mariska
maybelline bleached neons coral heat

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Op verschillende blogs zag ik deze limited edition van Maybelline voorbij komen. De Maybelline Bleached Neons lijn met daarin 4 verschillende redelijke neon kleuren. De verkrijgbare kleuren zijn Coral Heat, Tropink, Chic Chartreuse en Sun Flare. Het lakje die je in deze post gaat zien is Coral Heat. Die nogal vrij lastig op de foto te zetten was trouwens! Ook al heet hij ‘coral’ en je zou zeggen dat hij koraal kleur is.. maar..

Lees ook: Maybelline Great Lash mascara review

Maybelline bleached neons Coral Heat

maybelline bleached neons coral heat

Ja, je zou dus zeggen ‘Coral Heat’, dat hij koraal kleurig zou zijn in vorm van neon. Op zich is hij wel koraal kleur, maar toch vind ik hem niet super neon neon neon.. zeg maar. Ik weet niet of het aan de roze lakjes ligt (remember Playboy?), maar ook deze vond ik echt heel lastig aan te brengen. De structuur lijkt ook wel weer wat dikker dan de lakken die ik de afgelopen tijd heb geswatched. Heb hem meerdere opgebracht en er weer afgehaald, omdat het er gewoon niet uit zag. Dit is zeg maar nog de beste swatch ook, ook al vind ik hem zeker minder dan mijn vorige.

Maybelline Bleached Neons Coral Heat – de foto’s

maybelline bleached neons coral heat
maybelline bleached neons coral heat
maybelline bleached neons coral heat

Mijn mening

De kleur vind ik wel leuk, maar stiekem had ik er meer van verwacht. Ik vind hem niet bepaald neon en dat zal je ook wel verwachten van ‘bleached’, maar toch. Nee, ik vind het jammer. Ook de structuur vind ik totaal niet fijn aanbrengen, dus zal hem ook niet vaak gaan dragen. Misschien leuk om een keer een nail art mee te proberen of een gradient. Wellicht komt hij daar nog mee van pas. Ik hoop trouwens dat jullie de foto’s (vergeet mijn wijsvinger en niet rechte nagels), toch wel oké vinden.

Hebben jullie een lak van Maybelline Bleached Neons?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.