Max & More Columbian Red (action nagellak)

Max & More Columbian Red (action nagellak)

Ken je deze Action nagellak al? Het is een hele mooie van Max & More met de naam Columbian Red. Nu verwachtte ik een rode kleur die een bepaalde teint zou hebben. Eigenlijk puur en alleen omdat hij een naam heeft waar een bepaald land in voor komt. Maar dat is niet zo. De lak is heel mooi rood van kleur en vind ik op zich ook fijn lakken. Hij is niet heel erg waterig maar bij de eerste keer lakken gleed er best wel wat van mijn nagels af in de zijkant van mijn nagels. Deze nam ik mee toen ik naar de Action ging voor heel iets anders. Zo gaat dat namelijk altijd!

Lees ook: Orly Passion Fruit

Max & More Columbian Red (action nagellak)

action nagellak columbian red


Deze foto is binnen gemaakt en hier heb ik ook gebruikt gemaakt van mijn externe flitser. Deze heb ik niet direct op de nagel gericht maar op het plafond zodat het licht wat beter verdeeld zou worden en de kleur ook mooi zou blijven. Dat is aardig gelukt vind ik zelf. Misschien lijkt de kleur op de foto ietsje lichter dan in werkelijkheid maar naar mijn idee wijkt dit niet zo heel veel af. In het flesje lijkt hij wel wat donkerder.

action nagellak columbian red


Deze foto wilde ik ook vooral laten zien omdat er zoveel bokeh in de foto zit! Het is net een discolamp met alle kleuren van de regenboog šŸ˜€

Het merk Max & More is verkrijgbaar bij de Action. Deze bevat 7ml aan lak wat een prima hoeveelheid is. Voor deze lak betaal je maar €0,49 en is in heel veel kleuren verkrijgbaar. Ik heb gemerkt dat er in het een filiaal weer andere kleuren liggen dan in het andere filiaal. Heel verwarrend in ieder geval. Jammer vind ik wel dat de naam niet op het flesje staat maar dat deze op het kartonnetje zit waar de lak in zit.

Lees ook:
Essie After Sex, nagellak voor kerst?
Catrice Brown Collection
Make-up studio nagellak

16 Reacties

 1. 1 maart 2015 / 09:34

  Prachtige kleur. En de kwaliteit van de nagellakjes is verrassend goed.
  Lees het laatste blogbericht van Imke – Shoplog: ActionMy Profile

 2. Jorien
  1 maart 2015 / 01:04

  Ik ben dol op rode nagels, en voor een action lak vind ik deze nog heel mooi ook. Goede foto’s!
  Lees het laatste blogbericht van Jorien – Outfit ā¤ Natural ShadesMy Profile

 3. 1 maart 2015 / 01:00

  Mooi kleurtje en het flesje ziet er ook best wel leuk uit vind ik šŸ™‚

  • 28 februari 2015 / 19:23

   Ja, echt jammer. Liever dat het op het flesje zelf staat zoals bij veel anderen. Makkelijker te onthouden šŸ™‚

 4. NailTalk
  28 februari 2015 / 12:47

  Vind rode nagels zo mooi. Het heeft wat! Iets elegants en iets stoers tegelijk!
  Lees het laatste blogbericht van NailTalk – Glam Polish – Frost FlowerMy Profile

  • 28 februari 2015 / 18:52

   Klopt dat vind ik ook. Al vond ik het vroeger echt verschrikkelijk! Vroeger vond ik rood echt een ‘sletterig’ kleurtje, haha. Wat kan dat toch veranderen ineens.

 5. 28 februari 2015 / 09:23

  Ik heb er ook een aantal en ik vind ze altijd erg fijn, zeker gezien de prijs! Ik weet ook dat iemand echt 50 lakjes heeft ofzo, dat is ook leuk haha!
  Lees het laatste blogbericht van MariĆ«lle – Happy new hair via TreatwellMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.