Max & More Columbian Red (action nagellak)

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Ken je deze Action nagellak al? Het is een hele mooie van Max & More met de naam Columbian Red. Nu verwachtte ik een rode kleur die een bepaalde teint zou hebben. Eigenlijk puur en alleen omdat hij een naam heeft waar een bepaald land in voor komt. Maar dat is niet zo. De lak is heel mooi rood van kleur en vind ik op zich ook fijn lakken. Hij is niet heel erg waterig maar bij de eerste keer lakken gleed er best wel wat van mijn nagels af in de zijkant van mijn nagels. Deze nam ik mee toen ik naar de Action ging voor heel iets anders. Zo gaat dat namelijk altijd!

Lees ook: Orly Passion Fruit

Max & More Columbian Red (action nagellak)

action nagellak columbian red


Deze foto is binnen gemaakt en hier heb ik ook gebruikt gemaakt van mijn externe flitser. Deze heb ik niet direct op de nagel gericht maar op het plafond zodat het licht wat beter verdeeld zou worden en de kleur ook mooi zou blijven. Dat is aardig gelukt vind ik zelf. Misschien lijkt de kleur op de foto ietsje lichter dan in werkelijkheid maar naar mijn idee wijkt dit niet zo heel veel af. In het flesje lijkt hij wel wat donkerder.

action nagellak columbian red


Deze foto wilde ik ook vooral laten zien omdat er zoveel bokeh in de foto zit! Het is net een discolamp met alle kleuren van de regenboog 😀

Het merk Max & More is verkrijgbaar bij de Action. Deze bevat 7ml aan lak wat een prima hoeveelheid is. Voor deze lak betaal je maar €0,49 en is in heel veel kleuren verkrijgbaar. Ik heb gemerkt dat er in het een filiaal weer andere kleuren liggen dan in het andere filiaal. Heel verwarrend in ieder geval. Jammer vind ik wel dat de naam niet op het flesje staat maar dat deze op het kartonnetje zit waar de lak in zit.

Lees ook:
Essie After Sex, nagellak voor kerst?
Catrice Brown Collection
Make-up studio nagellak

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.