Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Max Factor Pandora Ruby nagellak swatch

Max Factor Pandora Ruby nagellak swatch

Max Factor Pandora Ruby review is hier! Toen ik een aantal dagen geleden met Evelien naar Emmeloord ging om te lunchen, konden we het beide niet laten om de op=op Voordeelshop, Kruidvat en nog een aantal winkels binnen te gaan. Ik merkte dat er bij de Kruidvat heel veel spullen zoals make-up en shampoos in de uitverkoop waren omdat die het assortiment gingen verlaten. Ik kwam daar een pakketje van Max Factor tegen met daarin de Max Factor Masterpiece Transform Mascara en deze nagellak Max Factor Pandora Ruby. Vandaag laat ik Max Factor Pandora Ruby zien!

Lees ook: Max Factor Masterpiece Transform Mascara

Ga snel naar…
Max Factor Pandora Ruby
Dekking en werking
Conclusie en mening
Prijs en verkrijgbaarheid

Max Factor Pandora Ruby


Het is een simpel flesje waar niets bijzonders aan is. Volgens mij hebben alle lakjes van Max Factor zo’n uitstraling. Dit lakje is een mooie bordeax rode nagellak in een flesje die 4.5ml aan product bevat. Hij is 36 maanden houdbaar na opening.

Dekking en werking

max factor pandora ruby


De structuur van de lak vind ik heel erg fijn. Deze is zo fijn omdat hij niet te dik en niet te dun is, waardoor het in mijn ogen de perfecte structuur is. Ook het kwastje vind ik fijn. Omdat het een mini is, is het staafje waar het kwastje aan zit ook automatisch een stukje korter. Dat ligt voor mij fijner omdat ik op die manier preciezer kan gaan werken. Het kwastje is ook de goede maat, waardoor je beter bij de randjes kunt gaan lakken. Op de foto die je hierboven ziet draag ik twee laagjes. Je kunt met een laagje ook goed weg komen, alleen heb ik een tweede laagje aangebracht zodat de kleur beter overkomt.

Conclusie

max factor pandora ruby


Zelf hou ik meer van dit soort kleine lakjes dan grotere flesjes. Grotere flesjes maak ik eigenlijk nooit op ook en deze kleine waarschijnlijk zelfs niet eens. Omdat het formaat kleiner is betaal je er ook weer minder voor. De kleur is een mooie bordeaux rode nagellak die bij sommige lichtval iets meer naar een paarse gloed nijgt te gaan.

Prijs en verkrijgbaarheid

Ik heb de set van Max Factor Pandora Ruby en de Max Factor Masterpiece Transform mascara gekocht bij Kruidvat, maar ik zie dat deze nagellak daar niet (meer) verkrijgbaar is. Er zijn wel kleuren die daar op lijken die je kunt zien op de website van Kruidvat. Er zit 4.5ml lak in en in andere kleuren kost Max Factor Max Effect mini nail polish €4,99.

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

23 Reacties

 1. 4 maart 2015 / 13:12

  Echt een leuk kleurtje, schattige klein flesje ook!

 2. 4 maart 2015 / 08:51

  Mooi kleurtje is dit. Ik heb nog nooit zelf lakjes van Max Factor geprobeerd maar moet ik wel een keer gaan doen. Naast deze kleur die je laat zien heb ze nog een aantal kleuren die ik mooi vind.
  Lees het laatste blogbericht van Lonneke – Mijn 5 Favoriete LipsticksMy Profile

 3. lonneke
  4 maart 2015 / 08:35

  Oh, ik vind hem erg mooi zeg!
  ik moet bekennen dat ik nog geen lakjes heb van Max Factor maar ik ga zeker eens kijken!
  Liefs Lonneke
  Lees het laatste blogbericht van lonneke – Mijn zomervakantie plannen!My Profile

 4. lonneke
  4 maart 2015 / 08:35

  Oh, ik vind hem erg mooi zeg!
  ik moet bekennen dat ik nog geen lakjes heb van Max Factor maar ik ga zeker eens kijken!
  Liefs Lonneke
  Lees het laatste blogbericht van lonneke – Mijn zomervakantie plannen!My Profile