Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Max Factor Masterpiece Transform Mascara

Max Factor Masterpiece Transform Mascara

De make up producten die ik het meeste gebruik zijn toch echt wel mascara’s. Ik hou er van om mascara’s uit te testen en te kijken wat het met mijn wimpers doet. Zelf gebruikte ik jaren de mascara’s van Bourjois in verschillende soorten dat ben ik nu een beetje aan het uitbreiden door andere merken te testen. Nu is het de beurt aan de Max Factor Masterpiece Transform Mascara. Deze zat in een pakket dat ik kocht bij de Kruidvat, samen met Max Factor Pandora Ruby nagellak die je al hebt kunnen zien.

Lees ook: Rimmel Extra Super lash mascara review

Max Factor Masterpiece Transform Mascra


Deze mascara kocht ik bij Kruidvat, samen met de nagellak Max Factor Pandora Ruby die je eerder hebt kunnen zien deze week. Dit zat namelijk samen in een setje en was een limited edition. Deze mascara is ook een mengelmoes tussen bruin en zwart. Zelf vind ik bruin heel erg mooi bij blauwe ogen, omdat je blauwe ogen daar heel mooi bij uit komen. Bij deze zie ik dat ook wel.

Dekking en werking


Het is wel lastig om het aan te brengen als je dit borsteltje niet gewend bent. Nouja, ik zie het eigenlijk als een soort kammetje. Jaren geleden heb ik wel eens zo’n mascara gebruikt met zo’n borsteltje en op dat moment vond ik het fijn. Nu ook weer, ik weet weer waarom ik dat vroeger zo fijn vond. Het borsteltje zorgt er namelijk voor dat mijn wimpers goed separeren. Als dat goed is gedroogd vind ik het fijner om nog een (of heel misschien twee) laagjes extra aan te brengen. Doordat mijn wimpers goed uit elkaar zijn bij de eerste laag, verkleind het de kans op spinnenpoten bij meerdere laagjes. Spinnenpoten heb ik sneller als ik een mascara gebruik met een echt borsteltje.

Conclusie en mening

max factor masterpiece transform mascara


Ik moest wel even wennen aan het borsteltje in het begin, maar uiteindelijk ben er heel erg blij mee. De mascara laat zich makkelijk aanbrengen en het borsteltje zorgt er bij mij voor dat mijn wimpers toch wel separeren. Stiekem houd ik wel van dikke wimpers (waar anderen het weer vreselijk vinden!) en daar helpt deze mascara wel aan mee. Ja, ik ben er helemaal tevreden over! Hij heeft bij mij ook niet gevlekt onder mijn ogen gedurende de dag.

max factor masterpiece transform mascara

Prijs en verkrijgbaarheid

De Max Factor Masterpiece Transform mascara is onder andere verkrijgbaar bij bol.com. Op dit moment zie ik hem daar niet in de webwinkel staan, maar wellicht bij een andere drogisterij. Je betaald hier ongeveer voor€17,00 en krijgt 12ml aan product. Hij is 12 maanden houdbaar na opening.

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties

 1. 6 maart 2015 / 21:17

  Ik vind het effect niet zo mooi maar wel de kleur 🙂

 2. 6 maart 2015 / 19:34

  De kleur vind ik best wel apart, het geeft je ogen en zachtere uitstraling dan een zwarte mascara…hij staat je heel erg mooi!
  Lees het laatste blogbericht van Petra – Nails: Sparkles & Spring..My Profile

 3. NailTalk
  6 maart 2015 / 16:02

  Haha ach ieder z’n eigen smaak toch? Hou zelf van iets minder ‘zware’ wimpers. Ik heb ‘m ook en kan er dus echt niet mee overweg. Vind de kleur wel mooi en dus smeer ik ‘m eerst op mn wimpers om vervolgens met een oud borsteltje van Max Factor False Lash (mijn favo!) het netjes uit te smeren.
  Lees het laatste blogbericht van NailTalk – Sparkly Vernis – Blurple Ice Cubes en Gilded Lemon DropsMy Profile

 4. Myrthe
  6 maart 2015 / 12:26

  Ik heb deze ook en vind het echt de slechtste mascara die ik ooit gehad heb! Misschien moet ik het nog een keer proberen om te kijken of ik er aan kan wennen, maar tot nu toe begrijp ik ‘m echt niet. Wel leuk om inderdaad te zien dat dat zo veel verschil kan maken per persoon! Love it or hate it! 🙂

 5. 6 maart 2015 / 09:58

  Ik heb hem ook en moest ook wennen, maar het is wel een mooie mascara. Geen favoriet maar ook niet super vervelend. Ik zou hem gebruiken in noodgevallen.
  Lees het laatste blogbericht van Kirsten – Lioele Aroma Soft Peeling GelMy Profile