Geurset framboos
Comme une Evidence
Yves Rocher Nuit Vanille set
Yves Rocher Red Apple
Yves Rocher Golden Tea
Makeup Revolution Ultimate Brush Collection
Yves Rocher oriëntaalse scrub
Yves Rocher volume conditioner
Yves Rocher volume shampoo
Yves Rocher mandarijn & cederhout douchegel
Yves Rocher volume conditioner
Yves Rocher Oriëntaalse scrub
Yves Rocher volume shampoo
Vanille Noire Parfum
You are here: Home » Mariska's Life » Yes, een woning bezichtigen!

Yes, een woning bezichtigen!

Yes, een woning bezichtigen!

Oh yes, het komt alweer iets dichterbij. Eindelijk iets leuks om naar uit te kijken vergeleken me afgelopen week. Vanaf dinsdagnacht tot en met nu voel ik me beroerd. Heb een paar dagen alleen maar geslapen en geloof me als ik zeg dat je dat met dit weer niet wilt. Het is 20+ graden en ik lag in mijn bed, met griep. Verschrikkelijk. Gelukkig staat mijn bed bij het raam en zo had ik evengoed wat frisse lucht en fluitende vogeltjes om me heen. Anyway, het leuke nieuws afgelopen week was: ik mag een woning bezichtigen! Eindelijk zit er weer een klein beetje schot in de zaak en stonden er woningen waar ik op kon reageren. Zo ook deze in een plaats vlakbij Volendam.

Woning bezichtigen!

Of de woning iets gaat zijn dat weet je natuurlijk niet van tevoren. Laat ik het zo zeggen ik zou niet kleiner willen dan dat ik nu heb, maar dat wordt op zich nog wel een uitdaging. Op dit moment heb ik zo’n 60m2 (ongeveer) en de woning waar ik mag gaan kijken is (maar) 42m2. Dat is best wel een heel stuk kleiner als je het mij vraagt. En ondanks dat ik graag 3 kamers wilde waarvan ik er 1 mijn kantoortje wilde maken, heb ik mijn wensenlijstje toch wel een beetje aangepast. Als ik namelijk een grotere woning wil met minimaal 3 kamers dan moet ik nog langer wachten. En dat wil ik eigenlijk niet en buiten dat heb ik die tijd ook eigenlijk niet. De tijd dat ik in mijn huidige appartement weg moet komt wel dichterbij.

Nu is het sowieso maar afwachten bij deze woning waar ik de uitnodiging voor heb. Ik sta op nummer 5 en dat betekent dat het eigenlijk nog alle kanten op kan gaan. Vaak worden de eerste 10 kandidaten uitgenodigd voor een groepsbezichtiging. Al eerder was dat zo en toen kwamen er maar 3 mensen opdagen, inclusief mezelf. Dat is natuurlijk best wel weinig. Voordeel is wel dat als je niet komt of niemand komt in jouw opdracht kijken, dan krijg je de woning sowieso niet. Dat maakt de kans natuurlijk al wel weer groter. Maar stel je voor dat ik me er erg op verheug, ik uiteindelijk de eerste keus heb en het huis valt me tegen? Tja, dat kan ook. Dan wordt het nog langer wachten.

Maar er is hoop..

Vorige week heb ik ook gereageerd op een andere woning die groter is en vergelijkbaar (denk ik) met wat ik nu heb. Dan heb ik nog steeds geen 3 kamers, maar heb ik wel meer bewegingsruimte binnen zeg maar. Daar ben ik op nummer 2 geëindigd, echter heb ik daar helaas nog geen uitnodiging van mogen ontvangen. Bij de woning die ik nu mag komen bezichtigen volgende week ging het ook zo. Eerst nodigde ze alleen de eerste kandidaat uit en wees die het af, dan pas kwamen de volgende uitnodigingen. Dus dat is ook nog eens een spannend puntje. Straks ga ik ergens vanuit en dan is het huis van binnen echt helemaal niets. Dan heeft het bijvoorbeeld een zwarte badkraan en zwarte toiletrolhouder. Niet echt mijn smaak, maar hé, dat is op zich wel aan te passen of het wordt aangepast door de woningbouw zelf als het er écht niet uitziet.

Lees ook:
Ik wilde er 3, maar heb er maar 2
Mijn woonaccessoires en meubels, waar vandaan?
Het inpakken kan beginnen, ik heb een huis!
De eerste hulp, werk en bloggen

Duimen jullie voor me?

dit artikel kan affiliate links bevatten
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.

Kelly Family Loreley 2018
Canon 40mm f2.8
Makeup Revolution Ultimate Brush Collection
Fitbit Blaze
Kelly Family Almost Heaven
Kelly Family Live Live Live
Kelly Family We Got Love Live cd & dvd
Mugler Aliën Absolue
Hema repair haarmasker
Garnier micellair water
iPhone 8 hoesje roze bladeren
Adidas sneakers
MAC Please Me
Hema long lasting lipstick
Yves Rocher oriëntaalse scrub
Yves Rocher volume conditioner
Yves Rocher volume shampoo
Yves Rocher mandarijn & cederhout douchegel
Grijs shirt met choker en parels
Salontafel DOKKEDAL
Burberry Brit Rhythm
iPhone 8 plus hoesje Blond Amsterdam
BabyLiss stijltang
Canon 50 mm f1.8
Yves Rocher Oriëntaalse scrub
Burberry Brit
Thierry Mugler Aliën
Canon 1300D
Vanille Noire Parfum
Nu kopen