Mijn week in foto’s #36 (woningruil en haren verven)

Mijn week in foto’s #36 (woningruil en haren verven)

De afgelopen week was ik voornamelijk bezig met de mogelijkheid tot verhuizen naar Enschede, werkte ik en verder deed ik vrij weinig bijzonders als ik zo mijn foto’s terugkijk. Natuurlijk heb ik weer een dagboek klaar staan met de foto’s van afgelopen week. Ik was onder andere bezig met woningruil.

Maandag 29 juni

woningruil en bananenchips

Op maandag rijd ik naar Enschede voor een woning. Ik heb afgesproken met iemand om te kijken bij het huis en daarna eventueel te ruilen. Helaas krijgt zij het niet rond en gaat niet door. Jammer, want ik vond het een leuk huis op een mooie plek. ‘s Avonds trek ik deze zak bananenchips open. Vind dat zó lekker! Eens in de zoveel tijd koop ik dat.

Dinsdag 30 juni

Van dinsdag heb ik geen foto’s merk ik. Ik deed ook niet veel bijzonders behalve werken en berichtjes uitwisselen met iemand voor een woning in Enschede. Ik had toch de stap genomen om voor woningruil te kijken en via Facebook ontvang ik een paar berichtjes. Wordt wel spannend zo!

Woensdag 1 juli

woningruil

Woensdag heb ik afgesproken met degene met wie ik zou willen ruilen. Zij komen bij mij kijken en zijn enthousiast en vervolgens rijd ik mee naar Enschede. Ook ik ben super enthousiast. Zou heel graag nog meer foto’s willen delen maar dat doe ik niet in verband met privacy. Nu is het documenten opvragen en de woningruil aanvragen bij beide woningbedrijven en dan kijken of het goedgekeurd wordt. Zó spannend, maar ik hoop ook écht dat het doorgaat. Wil dit zo graag. Duimen dus 🙂

Donderdag 2 juli

woningruil en fitbox

Het wordt vrij laat omdat we gelijk dingen bespreken. Uiteindelijk sta ik om even over 12 ‘s nachts op Amsterdam Centraal. Beetje laat en nog later thuis maar ik mag toch hopen dat deze tijd het waard is geweest, haha. Na een korte nacht ga ik in ‘s morgens weer aan het werk en als ik thuis kom wordt de Fitbox bezorgd met deze producten.

Vrijdag 3 juli

Mijn kat bedenkt af en toe de raarste dingen en nu heeft hij dit ontdekt. Vaak ligt hij gewoon lekker op de vensterbank door de luxaflex heen te kijken, maar nu wilde hij perse ervoor. En het lukte hem ook nog. In de avond verfde ik mijn haar want ik had mega uitgroei. Het is wel weer goed opgeknapt.

Zaterdag 4 juli

Zaterdag overdag maakte ik deze foto van mijn lieve Vriendje. Het is zo’n knapperd haha. Ook begin ik aan podcasts. Dacht dat ik het helemaal niks zou vinden, maar ik vind het enorm interessant. Ik stuit via miratells.nl op een aantal true crime podcasts en ik vind dat dus heel interessant om te luisteren. Ik ga zeker op zoek naar andere podcasts die ik interessant vind. #nuverslaafd.

Zondag 5 juli

Op het moment dat ik dit dagboek in elkaar zet kwam ik erachter dat ik eigenlijk geen foto’s heb van vandaag. Ik luister weer wat podcasts, schrijf wat blogposts, speelde Sims 4 en heb als avondeten lekker spareribs besteld via thuisbezorgd.

Nu maar hopen dat we alle documenten deze week binnenkrijgen en de woningruil kunnen aanvragen. Dan kunnen er verdere stappen worden gezet die noodzakelijk zijn. Nu is het alleen maar afwachten.

Lees ook:
In lingerie op de foto, ik deed het met een boodschap
Jeffree Star Designer Blood liquid lipstick review
Mijn week in foto’s #31 (naar de camping en Pinky Promise Media)

Volg:

10 Comments

  • Mariska
   Auteur
   7 juli 2020 / 07:38

   Ja misschien dat ik er wel over ga schrijven 🙂 moet ik er eerst even meer ontdekken haha!

 1. Natascha
  6 juli 2020 / 19:24

  Wat leuk voor je die woning, ik hoop dat het allemaal lukt!

 2. 6 juli 2020 / 16:24

  Balen dat het eerste huis definitief niet door kon gaan! Ik ben erg benieuwd naar je tweede poging en hoop dat je binnenkort een mooi plekje hebt! 🙂
  Lees Kelly haar laatste blog bericht – Mijn nieuwe hobby – Thriften!My Profile

  • Mariska
   Auteur
   7 juli 2020 / 07:38

   Ja heel jammer, maar wellicht heb ik nu meer geluk haha 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Shop mijn favorieten

Too Faced Palm Your Springs eyeshadow palette
Yves Saint Laurent Manifesto
Versace Crystal Noir
Pinky Promise Lightroom preset
Zo verdien je wel geld met bloggen!
Viktor & Rolf Flowerbomb
Dior Addict
Narciso Rodriguez Ambrée
Mon Guerlain eau de parfum
Bhave Rescue conditioner
Bhave Rescue shampoo
iPhone 11 pro spacegrijs 64gb
Blond Amsterdam Mok Beauty Queen
Givenchy Ange ou Démon
Charlotte Tilbury Viva la Vergara Hot Lips 2
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Catrice HD liquid coverage foundation 010 light beige
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
Nu kopen

Shop mijn favoriete producten