Makeup Revolution is nu verkrijgbaar in Nederland!

door Mariska
makeup revolution

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Wereldwijd is het budgetmerk Makeup Revolution begonnen aan een letterlijke revolutie op make-up gebied. Ze beloven zeer betaalbare en kwalitatief goede make-up producten te leveren, iets wat niet onopgemerkt is gebleven in cosmeticaland. De prijzen beginnen bij €1,49 en de recensies op internet zijn vol lof. Vanaf nu is dit Engelse merk ook te verkrijgen in Nederland.

Makeup Revolution is nu verkrijgbaar in Nederland!

makeup revolution


Een heel nieuw make-up merk oprichten gebeurt zelden. Toch is dit merk (met als dochtermerk I Heart Makeup) pas afgelopen maart geïntroduceerd in Londen. Een gedurfde stap, maar toch is het merk de afgelopen maanden explosief gegroeid. Binnen no-time lag het merk in de Superdrug schappen in het Verenigd Koninkrijk en heeft de Facebookpagina al meer dan 200.000 likes verzameld in een paar maanden tijd.

makeup revolution


Goed nieuws voor de Nederlandse vrouwen, want het merk is nu ook te bestellen dichterbij huis. De Nederlandse webshop Make-Up Musthaves (www.makeupmusthaves.nl) mag dit merk introduceren in Nederland. De collectie bevat diverse producten in de range van €1,49 tot €14,99. Op internet is er een hype ontstaan vanwege de extreme gelijkenis tussen high-end make-up merken en de producten van Makeup Revolution. Heel beautybloggend Engeland is enthousiast over de prijs-kwaliteit verhouding, de Nederlandse markt zal ook ongetwijfeld op zijn kop worden gezet door dit merk. Ze roepen niet voor niks: ‘Watch out makeup world, The Makeup Revolution has begun!’.

Lees ook:
Makeup revolution it eats you up matte (Candy YumYum dupe?!)
7x makeup revolution en reviews

Related Posts