Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

MAC Please Me

mac please me

Goed, waar zal ik beginnen? Ik, Mariska, ben namelijk niet zo super erg van al die make-up en lipstick enzo. MAAR, Mac Please me is hier! Sinds ik soms wel eens rode lipstick ben gaan dragen (alleen voor de grap thuis ofzo) ben ik het toch wel een beetje leuk gaan vinden. Ik heb een paar kleuren lipsticks die een beetje in de buurt komen van MAC Please Me. Gewoon de budget varianten die ik dan soms draag als ik uit ga. Nooit naar m’n werk enzo. Maar vandaag wilde ik een MAC lipstick kopen en dat is na lang kijken MAC Please Me geworden! Wilde het nu zelf wel eens ervaren of het echt zo’n fijn merk is.

Lees ook: Jeffree Star Gemini

mac please me
mac please me
mac please me

MAC Please Me

mac please me


Eigenlijk zat ik zelf te kiezen tussen MAC Faux en MAC Please Me, twee kleuren die ik eigenlijk prima draagbaar vind voor iedereen en ook een kleur die niet super opvalt. Een kleur dat je wel ziet dat je wat op je lippen draagt maar niet extreem. En dat wilde ik! Dus ik had ze allebei geprobeerd en vroeg de medewerker mij te helpen. Uiteindelijk vond ik MAC Please Me nét dat iets meer hebben wat ik zocht.

MAC Please Me swatch

mac please me
mac please me

En dit is hoe de MAC Please Me lipstick eruit ziet op mijn lippen en op mijn hand. De foto’s zijn niet denderend en dat komt omdat mijn flitser en licht mij in de steek heeft gelaten vanavond. Je krijgt zeker een goed idee bij de kleur hoor 馃槈 Helemaal nude kleur is hij niet. Hij neigt misschien toch wel iets naar een roze / oud roze kleur. Persoonlijk vind ik dat wel erg mooi altijd. Doordat hij niet zo opvalt kun je hem echt heel vaak dragen, eindeloos combineren en hoef je niet bang te zijn dat lipstick raar staat zodat iedereen je aankijkt. Dat laatste bedoel ik niet vervelend, maar als je nooit lipstick draagt zoals ik dan gaan mensen raar kijken waarom je het nu wel hebt 馃檪 Met deze kleur valt dat heel erg mee. Kijken jullie mee naar meer foto’s?

Op de bovenstaande foto’s lijkt hij bijvoorbeeld mee te neigen naar een bruine kleur, maar dat is niet echt zo. Het is echt meer een kleine beetje een nude kleur met een roze tint. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee! Wat ik vooral fijn vind is de structuur waardoor die heel gemakkelijk aanbrengt. Klein minpuntje, en dat ligt ook aan mijn lippen, is dat je best wel velletjes ziet. Kan ook aan mij liggen hoor, ik ben geen expert in dit soort dingen 馃檪 Er zijn vast meiden die er veel meer over kunnen vertellen..

Anyway, ik ben super blij met mijn eerste ‘luxe’ lipstick en zal hem zeker vaak gaan dragen! Ik kocht hem voor €19,00 bij de MAC Counter bij Douglas op de Kalverstraat in Amsterdam. Heb mijn blogvriendinnetje Evelien er ook een gegeven omdat ik zo trots op haar ben! Zij hoort namelijk dinsdag ook of ze aangenomen is bij Lush op de Kalverstraat. Laten we met z’n allen gaan duimen! 馃檪

Lees ook:
Feelin’ sexy met rode lipstick
Hema longer lasting lipstick

Hebben jullie al een MAC lipstick? En wat was jouw eerste?
deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

19 Reacties

 1. Camilla || tintedlips
  27 mei 2015 / 17:39

  Ik stond laatst bijna op het punt deze zelf te kopen, maar vond hem toch net iets te roze. Uiteindelijk ben ik voor Mehr gegaan, maar wie weet schaf ik deze uiteindelijk alsnog aan!

 2. Julie
  25 mei 2015 / 18:16

  Echt een prachtige lipstick! Je moet er gewoon aan wennen van het te dragen! 馃槈
  Oh en veel succes gewenst aan Evelien! 馃檪
  Lees het laatste blogbericht van Julie – Julie | Rituals: Vernieuwde Tao LijnMy Profile

 3. 24 mei 2015 / 20:24

  Wauw, wat is deze mooi! <3 Deze wil ik ook nog wel. ^^

 4. dresses and daisies
  24 mei 2015 / 13:23

  Deze staat super hoog op mijn wishlist! 馃檪

 5. 24 mei 2015 / 11:56

  Wat lief dat je er ook 茅茅n voor Evelien kocht zeg! Ik hou van deze lipstick en draag hem al maanden met veel plezier. Ik heb nu trouwens Brave gekocht, een Satin lipstick omdat mijn lippen dan iets minder droog lijken, maar die lijkt echt precies op Please Me. Oops!
  Lees het laatste blogbericht van Melissa – Review | MAC Brave Satin LipstickMy Profile

 6. 23 mei 2015 / 22:24

  Wauw, een hele mooie kleur.. Ik had wel verwacht dat hij iets donkerder zou zijn maar om de 茅茅n of andere reden heb ik dat met MAC vaker! Ik heb inmiddels zelf 2 MAC Lipsticks en vind ze echt top! Ik weet dan ook zeker dat er nog heel veel meer gaan volgen in mijn stash, hihi!
  Lees het laatste blogbericht van Femke – Favo lipsticks!My Profile