MAC Please Me

by Mariska
mac please me

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Goed, waar zal ik beginnen? Ik, Mariska, ben namelijk niet zo super erg van al die make-up en lipstick enzo. MAAR, Mac Please me is hier! Sinds ik soms wel eens rode lipstick ben gaan dragen (alleen voor de grap thuis ofzo) ben ik het toch wel een beetje leuk gaan vinden. Ik heb een paar kleuren lipsticks die een beetje in de buurt komen van MAC Please Me. Gewoon de budget varianten die ik dan soms draag als ik uit ga. Nooit naar m’n werk enzo. Maar vandaag wilde ik een MAC lipstick kopen en dat is na lang kijken MAC Please Me geworden! Wilde het nu zelf wel eens ervaren of het echt zo’n fijn merk is.

[affiliate_products]
[/affiliate_products]

Lees ook: Jeffree Star Gemini

mac please me
mac please me
mac please me

MAC Please Me

mac please me


Eigenlijk zat ik zelf te kiezen tussen MAC Faux en MAC Please Me, twee kleuren die ik eigenlijk prima draagbaar vind voor iedereen en ook een kleur die niet super opvalt. Een kleur dat je wel ziet dat je wat op je lippen draagt maar niet extreem. En dat wilde ik! Dus ik had ze allebei geprobeerd en vroeg de medewerker mij te helpen. Uiteindelijk vond ik MAC Please Me nét dat iets meer hebben wat ik zocht.

MAC Please Me swatch

mac please me
mac please me

En dit is hoe de MAC Please Me lipstick eruit ziet op mijn lippen en op mijn hand. De foto’s zijn niet denderend en dat komt omdat mijn flitser en licht mij in de steek heeft gelaten vanavond. Je krijgt zeker een goed idee bij de kleur hoor 😉 Helemaal nude kleur is hij niet. Hij neigt misschien toch wel iets naar een roze / oud roze kleur. Persoonlijk vind ik dat wel erg mooi altijd. Doordat hij niet zo opvalt kun je hem echt heel vaak dragen, eindeloos combineren en hoef je niet bang te zijn dat lipstick raar staat zodat iedereen je aankijkt. Dat laatste bedoel ik niet vervelend, maar als je nooit lipstick draagt zoals ik dan gaan mensen raar kijken waarom je het nu wel hebt 🙂 Met deze kleur valt dat heel erg mee. Kijken jullie mee naar meer foto’s?

MAC Please Me 6 » DoorMariska
MAC Please Me 7 » DoorMariska
MAC Please Me 8 » DoorMariska

Op de bovenstaande foto’s lijkt hij bijvoorbeeld mee te neigen naar een bruine kleur, maar dat is niet echt zo. Het is echt meer een kleine beetje een nude kleur met een roze tint. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee! Wat ik vooral fijn vind is de structuur waardoor die heel gemakkelijk aanbrengt. Klein minpuntje, en dat ligt ook aan mijn lippen, is dat je best wel velletjes ziet. Kan ook aan mij liggen hoor, ik ben geen expert in dit soort dingen 🙂 Er zijn vast meiden die er veel meer over kunnen vertellen..

Anyway, ik ben super blij met mijn eerste ‘luxe’ lipstick en zal hem zeker vaak gaan dragen! Ik kocht hem voor €19,00 bij de MAC Counter bij Douglas op de Kalverstraat in Amsterdam. Heb mijn blogvriendinnetje Evelien er ook een gegeven omdat ik zo trots op haar ben! Zij hoort namelijk dinsdag ook of ze aangenomen is bij Lush op de Kalverstraat. Laten we met z’n allen gaan duimen! 🙂

Lees ook:
Feelin’ sexy met rode lipstick
Hema longer lasting lipstick

Hebben jullie al een MAC lipstick? En wat was jouw eerste?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.