Lush Twilight shower gel – Lush Kitchen

by Mariska
lush twilight lush kitchen

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Lush Twilight heb ik ooit gehad in een bath bomb voor in bad en ik was echt direct verliefd op de geur. ZO lekker, niet te omschrijven! Nu is Lush Twilight shower gel niet standaard verkrijgbaar bij Lush, wel als bath bomb maar niet als de shower gel die ik heb. Deze heeft Evelien een keer voor mij gescoord toen zij ging bestellen bij Lush UK waar er nieuwe tijdelijke producten uit de Lush Kitchen zouden komen. Ik wilde hem zo graag! Hij heeft een hele tijd bij Evelien thuis gelegen en sinds kort kan ik hem dan eindelijk gebruiken. Is deze net zo lekker als de Lush Twilight bath bomb?

Lees ook: Lush Retread haar conditioner

Lush Twilight

lush twilight

Ik heb Lush Twilight in een fles van 250 gram en ik heb er spijt van dat ik niet een grotere fles heb gekozen óf meerdere flesjes. Hij is zo ontzettend lekker, echt een favoriet. Hij is donkerpaars van kleur en bevat allemaal hele kleine zilveren shimmer. Die shimmer zie ik zelf niet terug op mijn huid omdat die allemaal naar beneden zakken als de fles rechtop staat, wat vaak natuurlijk het geval is. Het is een doodgewone dop die je open en dicht doet en uit het gaatje kun je de shower gel knijpen. Niets bijzonders dus.

lush twilight
lush twilight

De structuur is goed en het smeert makkelijk uit. De geur? Tja, lastig te omschrijven. Wat zeker is, is dat er lavendel inzit wat zou moeten werken voor bijvoorbeeld een goede nachtrust. Zelf heb ik daar niet echt op gelet eerlijk gezegd, maar lavendel staat wel bekend om het ontspannende gevoel wat het geeft. Verder zou ik de geur omschrijven als fris maar ook wat zwaarder. Een beetje een donkere geur en misschien wat kruidig. De geur is echt heerlijk voor de wat donkere dagen zoals de herfst of de winter.

Het liefst zou ik hem elke dag wel willen gebruiken, maar tegelijk ben ik er ook echt heel zuinig mee. Ik weet immers niet of hij nog terug komt of dat bijvoorbeeld weer eens in de Lush Kitchen gemaakt gaat worden. Daarom gebruik ik hem alleen als ik echt wat luxe wil ervaren, iets wat ik niet standaard iedere dag gebruik. Op die manier geniet ik er ook echt van en kan ik er langer mee doen. In tegenstelling tot de andere geuren van Lush waarvan ik vind dat ze snel van je lichaam verdwijnen is dat bij Lush Twilight minder heb ik het idee. Hij lijkt wel langer te blijven hangen waardoor je hem dus ook langer ruikt. En dat vind ik helemaal goed bij zo’n lekkere geur!

Ingrediënten

lush twilight

En dan natuurlijk de ingrediënten, die kunnen niet ontbreken! Zoals je ziet zit er wel parfum in en dat kan voor sommige mensen een probleem zijn. Zelf maakt mij dat niet zo uit omdat ik daar geen last van heb. Daarbij zie je ook wat natuurlijke oliën voorbij komen.

Info en verkrijgbaarheid

Dit is helaas (voor nu) een limited edition geweest die gemaakt is in de Lush Kitchen. Als je daar kijkt zie je wat er op dat moment wordt gemaakt en verkrijgbaar is. Er komen dus ook producten voorbij die al eens in het assortiment zijn geweest en niet meer ‘standaard’ verkrijgbaar zijn. Mocht je een product zien die je graag wilt hebben moet je wel heel snel handelen, het gaat namelijk als een trein en is supersnel uitverkocht! Als hij daar nog eens verkrijgbaar is én je ziet dat zou ik hem zeker weten aanraden als je van de wat zwaardere geuren houdt.

Lees ook:
Lush Whoosh shower jelly
Lush Curly Wurly kokos shampoo

Hebben jullie Lush Twilight wel eens geroken?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.