Lucky List #7 (nieuwe baan in blog wereld?!)

Lucky List #7 (nieuwe baan in blog wereld?!)

De afgelopen tijd, nouja na de laatste Lucky List #6, heb ik weer een aantal dingen meegemaakt die ik erg leuk vind én waar ik ook wel even heel erg gelukkig van werd. Ik vind het belangrijk om stil te staan bij de dingen die mij blij en gelukkig maken en daarom deel ik dit op mijn blog. Je kunt zoveel meer genieten van het leven als je ook echt geniet van de kleine dingen in het leven! Dat merk ik ook. Natuurlijk heb je altijd iets te wensen en te dromen, maar van de dingen die je niet kunt kopen word je echt het gelukkigst!

Verjaardag én lekker liggen

Dit is een van de dingen waar ik erg blij van werd. Zoals jullie weten heb ik het erg gezellig met iemand en daar was ik gisteren op verjaardag. Er waren niet zo heel veel mensen maar het was wel gezellig. Lekker aan een wijntje, muziek aan en gewoon een beetje praten. Op Koningsdag lekker een beetje uitgeslapen en daarna nog even lekker een tijdje op de bank gehangen samen. Daar word ik dus enorm blij van 🙂 ♥

Koningsdag zelf

In de ochtend dus lekker uitgeslapen en rustig aan gedaan. Toen ik eenmaal thuis was had ik eigenlijk grote plannen om mezelf productief te maken voor m’n blog, maar ik was best wel moe. Ik zou even een tukkie gaan doen, maar ik werd pas een paar uur later wakker. Jammer voor de tijd maar het was wel even heerlijk! Daarna pizza besteld en op het moment dat ik dit schrijf zit ik gewoon weer lekker achter m’n laptop met de tv aan Hartenstraat te kijken. Of nouja, de tv staat aan en ik hoor het geluid 😉 Gezellig! Verder nog een paar wasjes gedraaid en andere niet noemenswaardige dingen. Relaxte dag dus!

Baan aangeboden gekregen!

Dit was echt ongelooflijk, eigenlijk. Ik gebruik voor mijn blog een platform die mijn links omzet in affiliate links. Vorige week werd ik benaderd door de oprichter daarvan om te praten over hoe het mij bevalt, of ik bijvoorbeeld verbeterpunten heb en wat mijn ervaringen zijn. Ook gaf hij wat tips over mijn blog etc. We hebben ruim een uur gebeld! Op een gegeven moment in het gesprek werd mij gewoon dus even een baan aangeboden! Bij dat bedrijf! Veel kan ik er op dit moment nog niet over zeggen, maar het komt er op neer dat ik een soort van aanspreekpunt word voor Nederlandse bloggers. Hoop jullie snel meer te kunnen vertellen en natuurlijk dat dit doorgaat!

Een foto die is geplaatst door Mariska (@doormariska) op

Dit waren toch wel de hoogtepunten van deze afgelopen week! Verder zijn er natuurlijk de kleine dingetjes zoals bijvoorbeeld een hele leuke H&M bestelling met allemaal nagellakjes 🙂 Bij H&M is de nagellak op dit moment in de aanbieding voor maar €2,49 per flesje en daar moest ik van mezelf gewoon gebruik van maken. Hoop dus snel de lakjes aan jullie te kunnen laten zien, want ze zijn echt prachtig! Je kunt ze wel al zien op mijn Instagram account, trouwens.

Oh ja, ook heb ik op dit moment op Twitter een winactie lopen waarbij je het I heart makeup Pink Fizz oogschaduw palette kunt winnen 🙂 je kunt meedoen met de onderstaande tweet.

Wat zijn jullie hoogtepuntjes van afgelopen week?
Lees ook:
Risico gaat mis, inkomsten, bezoekersaantallen.. klaar mee!
Lucky list #10
Lucky List #13 (nieuwe auto, pakketjes en een huis?!)

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

20 reacties op “Lucky List #7 (nieuwe baan in blog wereld?!)

  1. Wat een fijn lijstje! En wat een super tof compliment, dat aanbod. Ik ben erg benieuwd naar het vervolg er van. Ik denk dat je er ook wel super geschikt voor bent trouwens (nog een compliment, tjakka! 😉 ).
    xxx

  2. Wat een leuke lucky-list! Wat een fijne geluksmomentjes. Super gaaf dat je een baan aangeboden hebt gekregen, ik hoop het echt voor je! xx

  3. Wat is het toch leuk wat bloggen je allemaal kan brengen he!! Super en hoop voor je dat het allemaal doorgaat en je er veel plezier aan kunt beleven!

    Liefs Agneta

  4. Yeah! Zo leuk dat je door middel van je blog een baan hebt aangeboden gekregen, verdien je ook echt! Leuk dat je het zo fijn het met iemand, alleen is ook maar alleen en samen is alles veel leuker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.