Lucardi stalen schakelarmband (nieuw én korting!)

door Mariska

Voor mijn verjaardag had ik van mijn zusje en haar vriend een Fashioncheque gekregen waar €30,00 op stond omdat ik dus 30 werd. Heel leuk maar zelf heb ik weinig met fashion dus ik besloot te kijken waar ik het allemaal kon besteden. Ik kwam terecht bij Lucardi en zag dat er best veel kortingen waren. Altijd wilde ik al een (grove) schakelarmband hebben maar tot op heden nog nooit gekocht. Dus vond ik het een goed idee om de Fashioncheque te besteden aan een Lucardi stalen schakelarmband.

Lucardi stalen schakelarmband (nieuw én korting!)

Lucardi stalen schakelarmband


Al enige tijd wilde ik zo’n armband hebben omdat ik echt van dat grove houd. En ja ik moet eerlijk zeggen dat ik BuddhatoBuddha veel te duur vind. Nu moet ik er ook nog op letten dat ik een sieraad koop waar ik tegen kan omdat ik nikkel allergie heb. Ik liep de Lucardi in Purmerend binnen en mijn oog viel gelijk op een gedeelte van de etalage waar stalen sieraden lagen. Dat is voor mij te doen en is ook niet duur. Zo paste ik wat armbanden en toen ik deze zag wilde ik hem direct hebben. Hij was ook nog eens met 50% korting waardoor die op €29,99 uit kwam. Hallo Fashioncheque.

Lucardi stalen schakelarmband

Hier zie je goed hoe de sluiting is. Het gedeelte dat je rechts ziet op de foto duw je in het gedeelte links en dan hoor je een klik. Hij zit dan dicht. Waar ik al wel ben achter gekomen is dat hij een paar keer af viel doordat ik per ongeluk op die ‘knop’ klikte. Daar moet je dus wel voor uit kijken.

Lucardi stalen schakelarmband
Lucardi stalen schakelarmband

Verder vind ik hem precies goed zitten en weet niet welke maat ik exact heb eigenlijk. Ik paste hem en direct zat hij goed en liep ik eigenlijk naar de kassa. Hij geeft niet af, glimt mooi en ik ben er heel erg blij mee. Van mij hoeft het ook niet allemaal zo duur maar dat is natuurlijk persoonlijk 🙂 Hij kan tijdens het douchen ook om blijven en geeft niet af, wat ik ook heel erg fijn vind!

Lucardi heeft nu enorme kortingen, zowel in de winkel als op de website. Deze Lucardi stalen schakelarmband is daar nu verkrijgbaar voor €29,99 en normaal kost die €59,99. Ook zijn er bredere armbanden, ringen, oorbellen.. echt er is zóveel korting! Mocht je op zoek zijn naar iets nieuws, check dan even de website van Lucardi voor kortingen! Ook is er vanaf €19,98 gratis verzenden dus dat is best fijn, omdat je best snel ook op zo’n bedrag zit wat sieraden betreft.

Lees ook:
Buddha to Buddha oorbellen Ellen
Bronzen Regal horloge – love brons
Liu Jo horloge (zilver met aqua wijzerplaat) TLJ 885

Wat vinden jullie van dit soort grove armbanden?

Gerelateerde artikelen

12 reacties

Annemijn 27 augustus 2015 - 21:27

Mooie armband! Door jouw post ging ik ook even rondneuzen, blijkt er vanavond 20% korting te zijn. Gelijk maar even een horloge besteld. Thanks voor de tip!

Milou 25 augustus 2015 - 18:45

Ahhh, echt heel mooi!

Estrella 24 augustus 2015 - 22:34

Ik vind ‘m prachtig! Ik hou ook heel erg van dit soort wat stoerdere en grovere sieraden. Morgen gelijk kijken of ze ‘m hier ook hebben bij de Lucardi. Bedankt voor de tip!

Petra 24 augustus 2015 - 20:59

heel erg mooi, zelf vind ik de stalen sieraden erg mooi…en ze zijn heel duurzaam

Nadine 24 augustus 2015 - 16:12

Gave armband! Ik vind hem heel erg stoer staan. Zelf heb ik hele dunne polsjes en daarbij vind ik dit soort armbanden altijd heel erg lomp staan :'(!

laura 24 augustus 2015 - 13:10

ik ben zelf normaal gesproken niet zo van armbanden maar deze is heel leuk!

JenniferZ 24 augustus 2015 - 13:03

Hij is erg mooi maar heb er toch geen 30 euro voor over hahaha :’)

Nicole 24 augustus 2015 - 11:17

Wat een mooie armband zeg!

Jonne 24 augustus 2015 - 10:28

Hij is heel mooi!
liefs. Jonne

beautifulday4makeup 24 augustus 2015 - 09:22

Dit lijkt mij een perfecte armband voor bij een wat stoerdere outfit

Jamey 24 augustus 2015 - 09:22

Erg mooi hoor! Altijd tijdloos zon schakel armband!

Lonneke 24 augustus 2015 - 08:39

Mooie armband van Lucardi en leuk dat er een kortingscode is, ik ga even kijken op hun site. Ik wil namelijk ook nog een mooie fijn armbandje erbij hebben.

Reacties zijn gesloten.