Lolita Lempicka + Versace Bright Crystal

versace lolita lempicka

Zaterdag en gisteren was het natuurlijk heerlijk weer hier in Nederland, eindelijk! Echt een zomers gevoel krijg je daarvan, alhoewel ik lekker binnen ben gebleven om te bloggen en foto’s te maken met mijn nieuwe accessoires. Bij dit lekkere zomerse weer horen natuurlijk ook heerlijke zomerse parfums! Nu laat ik er twee zien waarvan ik alleen de flesjes nog heb en helaas het product van op is. Maar, ze zijn heerlijk; lolita lempicka en Versace bright crystal.

Lees ook: Yves Saint Laurent Manifesto

Lolita Lempicka

lolita lempicka

Sowieso vind ik het al een heel mooi flesje om te zien. Donker paars met gouden sierlijke letters. Ook vind ik de dop / verstuiver heel erg mooi. Het gouden past er gewoon heel erg mooi bij. Het is wel een aparte geur, je moet er van houden. Ondanks dat vind ik hem ook echt naar mooi weer ruiken. Nouja, dat klinkt misschien een beetje raar, maar het is geen geur voor de winter of de herfst. Juist echt voor de zomer.

De geurnoten

lolita lempicka


Topnoten Anijs, Klimop
Hart Viooltjes, Iris, Amarena kers
Basis Vanille, Praline, Tonkaboon, Vetiver, Muskus

Dit parfum rook ik al jaren geleden voor het eerst en is een heel aparte geur. Ik kon ook helemaal niet plaatsen wat het was, maar vond hem wel heel erg lekker. Hij is eigenlijk ook best wel zwaar. Je hoeft er maar een of twee keer mee te spuiten en de geur blijft bijna de hele dag hangen. Je kan natuurlijk altijd wel even bij spuiten, maar is niet echt nodig omdat hij heel sterk is.

Versace Bright Crystal

versace bright crystal

Versace Bright Crystal is een totaal andere geur dan Lolita Lempicka. Lolita Lempicka is vrij zwaar qua geur, maar Versace Bright Crystal is lichter en ook meer fris. Dit is trouwens ook een eau de toilette in plaats van eau de parfum wat betekend dat hij toch net iets minder lang blijft hangen en je toch meerdere keren op de dag kunt bij spuiten. Tenminste vind ik. De geur blijft op zich wel vrij lang hangen.
Ook het flesje vind ik simpel, maar de dop doet wel echt denken aan een kristal (crystal). Mooi!

De geurnoten

versace bright crystal

Topnoten Yuzu (Japanse citroen), Granaatappel en Water noten;
Hartnoten Lotus, Magnolia en Pioenroos;
Basisnoten Muskus, Mahoniehout en Amber.

Deze geur is ook echt heerlijk fris voor het warme weer en ook niet echt wat je in de winter of herfst draagt. Natuurlijk kan dat wel, maar persoonlijk vind ik de geur daar niet echt geschikt voor. Dat is natuurlijk wel iedereen zijn eigen keuze.

Wel vind ik het jammer dat ze op zijn en dat zijn ze eigenlijk al een tijdje, maar de flesjes vind ik te leuk om weg te gooien. Daarom heb ik ze samen met nog een aantal verschillende (lege) parfum flesjes uitgestald in mijn kamer. Het staat erg leuk als decoratie ook vind ik.

Ik heb ze weer op een rijtje gezet zodat je kunt zien waar je ze kunt verkrijgen. Onder andere dus op bol.com!

Lees ook:
Thierry Mugler Aliën
Aliën essence absolue
Le nuit Tresor

Kennen jullie deze parfums?

15 Reacties

 1. 4 september 2014 / 16:15

  Heel leuk deze! Ik zoek al even een lekker (duurder, dus van het betere merk) parfum waar je lavendelgeur in kan spotten 😀 weet jij toevallig eentje? 😀

  • Mariska
   4 september 2014 / 21:50

   Oeh nee, dat is lastig! Misschien kun je zoeken op ‘luxe geur met lavendel’? Google zal het wel weten! 😉

 2. Dana
  30 mei 2014 / 23:11

  De Lolita vind ik echt lekker ruiken dat ik hem gelijk bij een actie heb aangeschaft!

 3. 20 mei 2014 / 01:13

  Ik heb geen van beide, zag die van lola lempicka laatst in een aanbieding maar toch maar niet gekocht, heb nog zoveel parfum 🙂

 4. Maudeleine
  19 mei 2014 / 18:16

  Jaaa, ik ben ook heel erg fan van Versace Bright Crystal, één van m’n favorieten 🙂

 5. 19 mei 2014 / 17:48

  Bright Crystal lijkt me een erg lekker geurtje!

 6. Dianne Overbeeke
  19 mei 2014 / 17:36

  Dat geurtje van Versace is heerlijk! Ik heb een test-flacon gekregen bij het magazine van Douglas en ik ga het geurtje zeker kopen!

 7. Liu Jo
  19 mei 2014 / 16:38

  Mooie geuren. Die van Versace heb ik ook gehad.
  x

 8. Femke
  19 mei 2014 / 14:26

  Ik ben erg benieuwd naar de geurtjes, ze lijken me erg fijn 😀

  liefs,
  Femke

 9. 19 mei 2014 / 13:07

  Bright Crystal heb ik ook eens gehad, heerlijk!

 10. Manon
  19 mei 2014 / 10:37

  Wat toevallig haha !! Ik denk dat de parfum ook wel heel lekker ruikt

 11. 19 mei 2014 / 09:51

  Bright Crystal heb ik ook gehad, die was zo heerlijk <3 Helaas is die al op!

 12. alexa
  19 mei 2014 / 09:15

  wat een leuke geurtjes! ik heb ook een geurtje van versace maar dan een andere en die ruikt ook geweldig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.