fbpx

Mijn favorieten

The Body Shop deluxe beauty advent kalender
Fitbit Versa
Samsung Galaxy S10 plus wit
Yves Rocher Vanille Noire eau de parfum
Yves Rocher Comme une Evidence EDP
Mugler Aliën
The Body Shop shea body lotion
L’oréal x Isabel Marant lipstick Palais Royal Field
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
The Body Shop deluxe beauty advent kalender
Fitbit Versa
Samsung Galaxy S10 plus wit
Yves Rocher Vanille Noire eau de parfum
Yves Rocher Comme une Evidence EDP
Mugler Aliën
The Body Shop shea body lotion
L’oréal x Isabel Marant lipstick Palais Royal Field
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Moederdag, wat geef jij op 14 mei 2017? 3 tips!

moederdag
Volg je me al op Instagram?

Zondag 14 mei is het weer Moederdag en dat betekent dat je je moeder weer lekker in de watten kunt gaan leggen. Of hoe leuk is het als je zelf moeder bent en jouw kind(je) je verrast met een leuk Moederdag cadeau? Of je man of vriend die je lekker verwend als moeder zijnde? Je kunt natuurlijk gaan voor een leuk cadeau of gadget, maar heb je er wel eens aan gedacht om iets blijvend cadeau te geven? Om je Moederdag inspiratie te geven heb ik 3 tips voor je op een rij gezet. Wellicht dat je er iets aan hebt!

Foto: Shutterstock

Moederdag – maak herinneringen

Zelf vind ik het altijd leuk om herinneringen te maken. Een herinnering is namelijk iets wat heel lang bij blijft en kun je vast leggen op de foto of een filmpje bijvoorbeeld. Je kunt ervoor kiezen om samen een dagje naar de sauna te gaan, een dagje gaan winkelen in Antwerpen, maar al eens gedacht aan een korte vakantie? Als je niet te lang vrij kunt nemen (of je moeder), kijk dan eens voor een weekend naar een leuke stad om op stedentrip te gaan. Mocht je dat niet leuk vinden kun je natuurlijk altijd andere tripjes bedenken, maar herinneringen maken is enorm leuk. Misschien dat je een mooie foto kunt maken en deze uit laten vergroten op een canvasdoek bijvoorbeeld?

Gadgets waar je zelf ook iets aan hebt

Je kan het natuurlijk ook slim spelen en iets geven voor Moederdag aan je moeder, maar dan iets waar je zelf ook iets aan hebt. Houden jullie allebei van make-up? Koop dan een mooi product die je zelf ook kunt gebruiken af en toe. Of koop een keukenmachine zodat je die zelf ook kunt gaan gebruiken. Zo zijn er natuurlijk nog tal van dingen en iedereen vindt weer andere dingen leuk. Het moet natuurlijk wel écht voor je moeder bedoelt zijn en niet voor jezelf. Dat laatste is bijzaak 😉

Maak zelf iets origineels

Ook zijn er natuurlijk leuke dingen om zelf te maken voor Moederdag, de DIY. Ik moet eerlijk bekennen dat ik hier enorm slecht in ben, maar denk eens aan een soort van bonnenboekje. Je koopt een leuk vel papier of boekje en verzint daar zelf wat ‘waardebonnen’ bij. Bijvoorbeeld en bon om eens samen uit eten te gaan, een dagje weg naar keuze of dat jij eens het hele huishouden doet in plaats van je moeder. En zo kun je natuurlijk nog tal van dingen in het bonnenboekje neerzetten die met jouw persoonlijke situatie te maken hebben.

Lees ook:
Unieke ideetjes voor Valentijnsdag
Heerlijk Valentijnscadeau last minute bezorgd, tips!
Leuke cadeaus voor moederdag
#echtepostiscool pakketje ontvangen

Volg:
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

3 Comments

  1. 2 mei 2017 / 20:42

    Mijn 2 zussen en jk geven sinds 2 jaar nu elk jaar een uitgebreide lunch cadeau! Super leuk is dat altijd. Herinneringen creëeren is inderdaad heel tof als cadeau! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.