Spaarvarken die zelf geld telt

Spaarvarken die zelf geld telt

Je hebt de eenhoorn lamp gezien die ik ontvangen had en daarbij heb ik ook dit spaarvarken dat zelf geld telt ontvangen. Dit vond ik wel een leuk idee! Het is een elektronisch spaarvarken met bovenop wat knopjes. Elke munt die je erin doet wordt automatisch herkent en dat bedrag wordt bij het totaal opgeteld. Dit wilde ik natuurlijk goed testen. Normaal gesproken geloof ik hier nooit zo in op een of andere manier. Om dit te testen heb ik hem twee keer helemaal leeggehaald en alles er opnieuw ingegooid, haha. ๐Ÿ™‚

Spaarvarken die zelf geld telt

spaarvarken die zelf geld telt

Er zijn verschillende kleuren waar je uit kunt kiezen. Namelijk een roze spaarvarken, een grijs spaarvarken en een standaard grijze koker. Deze vond ik het allerleukste en koos dit roze spaarvarken. Hij is best wel groot en bovenop zit een dop die je er gewoon kunt afdraaien. Niks bijzonders. Je kunt er dus altijd geld uithalen als je wilt.

spaarvarken die zelf geld telt

En dit is hoe de bovenkant van de dop eruit ziet. Je ziet drie knopjes zitten, het elektronische display en een gleuf waar je de munten doorheen doet. Bij de gleuf zie je aan de linkerkant een soort van rond lagertje. Deze kan verschuiven naar grootte van de munt die je erin doet. Op die manier wordt ook herkend of je er bijvoorbeeld 5 cent ingooit of 2 euro. Dat gaat dus echt helemaal precies! Bij elke munt die ik erin gooide heb ik gekeken welke het was en of het op het display klopte. En dat deed het. Voor de zekerheid nog een keer leeggehaald en weer opnieuw gedaan en ook dat klopte.

Met SET kun je het bedrag verhogen of verlagen met behulp van de + en – toets. Dit kun je bijvoorbeeld doen als je er handmatig briefjes geld in doet. Dan heb je evengoed altijd het precieze bedrag staan op het display. Vind ik op zich wel handig! Is het toch beter te gebruiken en kun je er al je (klein)geld in doen. Kun je goed zien hoever je bent als je voor iets spaart ๐Ÿ˜‰

Info

spaarvarken die zelf geld telt

Kunststof spaarpot met teller
Geschikt voor euro munten (0,01 / 0,02 … 2 EUR)
Werkt op 2 x AA batterijen (niet inbegrepen)
Reset knop
Afmetingen: 17.5cm(L) ร— 12cm(B) ร— 14.5cm(H)

Dit elektronische spaarvarken heb ik gekregen van Coolgift en kost โ‚ฌ14,95.

* Dit/deze product(en) heb ik ontvangen van een bedrijf/merk.

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

24 Reacties

 1. Cher
  23 juni 2016 / 01:54

  En als de batterijen leeg zijn mag je alles er zeker weer opnieuw in gooien (tenzij je natuurlijk het bedrag onthouden hebt en het handmatig invult haha). Wel leuk!

 2. 22 juni 2016 / 23:57

  Hij ziet er echt super leuk uit, en het lijkt me ook nog eens handig! Dan lijkt weinig geld toch opeens meer geld..

 3. 21 juni 2016 / 20:24

  Oh my god dit is zoooo leuk! Ik wil hem! Dit maakt sparen nog zรณveel leuker ๐Ÿ˜€

  • 21 juni 2016 / 13:53

   Ja dat kan wel, maar dan moet je dat wel zelf instellen ๐Ÿ™‚ hij telt het briefgeld niet zelf zeg maar.

 4. Melanie de Caluwe
  21 juni 2016 / 10:53

  Heb er gisteren naar aanleiding van jou bericht, 1 gekocht ๐Ÿ™‚ Wel jammer dat de grijze variant niet op voorraad is en ook niet meer terugkomt, een roze varken voor een jongen is toch wat minder ๐Ÿ˜›

  • 21 juni 2016 / 20:50

   Oh leuk dat je dat hebt gedaan! ๐Ÿ˜€ dat klopt inderdaad, maarja een biggetje is wel altijd roze ๐Ÿ˜‰

 5. Henrieke Hommersom
  21 juni 2016 / 09:25

  Leuk, ik hou het in gedachten voor als ik weer eens geen idee heb welk cadeautje ik wil geven. ๐Ÿ™‚

 6. 20 juni 2016 / 19:11

  Aah wat een super handige gadget is dit weer zeg! Ik kan ook wel zo’n leuke spaarpot gebruiken ๐Ÿ™‚

 7. 20 juni 2016 / 18:34

  Dit is handig! Het roze spaarvarken ziet er ook superleuk uit. Bij mij blijven er altijd veel muntjes in mijn portemonnee zitten waar ik niets mee doe. Ik denk dat zo’n spaarvarken daarvoor wel ideaal is en je op die manier snel wat geld bij elkaar hebt.

 8. 20 juni 2016 / 16:14

  Ik heb ooit zo’n pot gehad, maar die telde faliekant verkeerd. Na twee munten kreeg ik dan de melding dat er zeven euro in zat :S

  Maar goed, dat ding kreeg ik vijf jaar terug, het zal zeker wel verbeterd zijn afgelopen jaren.

 9. 20 juni 2016 / 13:03

  Wat een super leuke spaarvarken. Ik ben echt van het sparen van muntgeld, maar heb er dan altijd een briefje bij om te tellen hoeveel er al in zit. Dit is dan veel handiger ๐Ÿ™‚ !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *