2   68
12   77
21   96
9   84
5   55
6   89
5   63
32   259
21   119
14   86

Pickwick tea topics #1

pickwick tea topics
Volg je me al op Instagram?

Ja, een nieuwe rubriek! Ik drink namelijk heel graag thee en je hebt Pickwick tea topics bij de Pickwick thee. Zo leuk vind ik dat! Er staan hele leuke vragen op elke keer en deze zijn zo breed dat ik leuk vond om hier een rubriek van te maken. Dan komen er ondertussen ook weer wat leuke persoonlijke feitjes naar boven. Dus thee drinken en het beantwoorden van persoonlijke vragen op mijn blog. Perfecte combinatie zeg ik! Op de foto hierboven zie je trouwens ook mijn favoriete theebeker. Hij is lekker groot en wordt niet al te heet aan de buitenkant. Hopelijk vinden jullie dit ook een leuk idee als nieuwe rubriek πŸ˜‰

Pickwick tea topics

pickwick tea topics

Wat is je meest favoriete kledingstuk?
Op dit moment is dat mijn jeans van H&M met gaten erin in een lichte stof, een zwart wat breder vallend truitje en mijn nieuwe top van ACDC die ik bestelde bij H&M. Die top draag ik niet heel erg vaak omdat ik hem te bloot vind voor bijvoorbeeld op het werk, maar wel thuis en buiten het werk om. Hij is zo leuk! Hij valt ook wat wijder en dat vind ik fijn. Kan ik mijn wat dikkere buik verbergen πŸ˜‰ Verder draag ik de laatste tijd heel vaak mijn ballerina’s.

Waar mag ik je ’s nachts voor wakker maken?
Goeie! Je mag me wakker maken als die gasten van de postcode loterij voor de deur staan met een cheque met een groot geldbedrag bijvoorbeeld πŸ˜‰ Maar ook voor een heerlijke pizza, lasagne of iemand die ergens opgehaald moet worden. Ik haal dan alleen wel mensen op die ik echt goed ken en vaak spreek. Ben natuurlijk geen taxibedrijf. En als er een leuke jongen aan mijn bed staat ook wel!

Wat is het mooiste cadeau dat je ooit kreeg?
Moet eerlijk bekennen dat ik niet zo materialistisch ben dus dan zal ik al aan iets anders gaan denken. En ik moet je zeggen dat ik het me zo niet eens echt kan herinneren. Best erg! Ik denk dat het een kaartje is die ik kreeg van mijn oma toen ik 18 werd. Die kaart heb ik nog steeds altijd bewaard en staat in mijn slaapkamer naast een engelenbeeld. Dat was namelijk ook de laatste verjaardag die mijn oma van mij heeft meegemaakt. Ik word 20 augustus 31 jaar, dus kun je nagaan wanneer dat is geweest πŸ˜‰ Mijn oma overleed in april 2004. Dat is wel het meest dierbare denk ik.

Met welk beroemd persoon zou jij een dag willen ruilen?
Eigenlijk denk ik met niemand. Sowieso ben ik al geen persoon die in de spotlights wil staan en alle aandacht op zich wil hebben. Ik blijf liever op de achtergrond en als je een bekend persoon bent dan lukt dat meestal niet. Dus nee, ik wil eigenlijk niet eens een dag ruilen met een bekend persoon. Laat mij maar lekker mezelf zijn πŸ™‚

Wat is het leukste wat je geleerd hebt van je oma?
En daar hebben we oma weer πŸ˜‰ van mijn oma heb ik leren breien en haken. Breien kan ik denk ik niet meer, haken wel. Kreeg toen eens een pakket waarmee je zelf een kussen kon haken. Super leuk dat ik dat vond! Wat ik ook leuk vond is trouwens dit; mijn oma waste een periode onze was toen het thuis niet goed ging. Mijn zusje en ik droegen strings en mijn oma wist niet wat ze zag. Op een gegeven moment zei ze tegen mij en mijn zusje: “Nou meiden, jullie moeten niet van die kleine onderbroekies dragen hoor, daar krijg je blaasontsteking van”. Haha, wij lagen helemaal dubbel van het lachen.. en nog steeds als we het erover hebben. Of dat die gekreukte blousejes in waren jaren geleden.. mijn oma waste ze en op een gegeven moment zei ze: “ja die blouse heb ik maar even gestreken, die was zo gevouwen!”… eh oma….. dat hoort. En dat begreep ze niet, haha!

Lees ook:
Pickwick tea topics #5
Pickwick Tea Topics #6
Pickwick tea topics #3

Volg:
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

8 Comments

 1. 4 juli 2016 / 16:48

  Wat een leuk idee om hier een rubriek over te maken. Zo leer je iemand beter kennen en dat door een theezakje. Grappig eigenlijk.
  Kaylee Joosten haar laatste blog bericht Even een updateMy Profile

 2. 30 juni 2016 / 14:07

  Ik vind die vragen altijd geweldig van de pickwick, leuk dat je ze op je blog hebt gezet.

 3. 29 juni 2016 / 20:15

  Leuke vragen en antwoorden. En leuke mok πŸ˜‰
  Sas haar laatste blog bericht Mini updateMy Profile

 4. 29 juni 2016 / 16:17

  Grappig altijd die vragen bij de theezakjes πŸ™‚ Zo leer je iemand inderdaad beter kennen. En je oma ook haha! Moest wel lachen om het strings-verhaal πŸ™‚
  Astrid haar laatste blog bericht Battle: real Techniques vs eBay dupesMy Profile

 5. Desiree
  29 juni 2016 / 11:18

  Wat een leuke, originele rubriek! Ik vind de vragen op de Pickwick zakjes altijd zo leuk bedacht. Ik heb je antwoorden geheel in stijl, met een kopje thee, gelezen πŸ˜‰ Het lijkt alsof je een goede band had met je oma πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.