Leuke tekst stempel van Lidl (budget!)

Leuke tekst stempel van Lidl (budget!)

Bij ons in het dorp hebben we ene Lidl en dat is een winkel waar ik graag kom. Doe er vaak boodschappen en ook voor de hebbedingetjes die ze vaak hebben ga ik langs. Laatst liep ik daar en bij toeval kwam ik deze leuke tekst stempel tegen die ik wel mee moest nemen! Het is een tekst stempel, met daarbij een klein doosje met allemaal lettertjes en icoontjes en een pincet om de letters in je stempel te kunnen doen.

Tekst stempel Lidl

Als je het ziet is het echt een doodnormale tekst stempel die ook gebruikt wordt op kantoor. Niets bijzonders. Hij was er in verschillende kleuren en ik koos voor de roze / paarse kleur. In de stempel zelf zit het stempelkussen die de inkt afgeeft en die moet je er zelf in zetten. En dat is super makkelijk! De letters zitten dus naar binnen gedraaid tegen het stempelkussen aan en als jij op de stempel drukt, komen de letters naar beneden en wordt het op het papier (of ergens anders op) gedrukt.

En dit is wat je erbij krijgt; een soort van plastic pincet en een doosje met daarin heel veel veel letters (aantal keer dezelfde) en wat leuke icoontjes als een smiley, email, fax, duimpje omhoog en klokje. Deze zijn best wel klein en je hebt om te pielen ook echt het pincet nodig om deze erin te zetten. Het werkt allemaal heel makkelijk en je hebt ze naar wat piel werk er zo in zitten.

Zelf ging ik natuurlijk direct aan de slag om een stempel voor doormariska.nl te maken. Let er wel op dat je het er dus in spiegelbeeld op de stempel zet. Ik heb gekozen om mijn e-mailadres erop te zetten, URL en een smile. Heel simpel maar dat maakt het net wel ietsje leuker! Leuk om op een kaartje te stempelen als je een pakketje verstuurd naar een winnaar bijvoorbeeld!

Deze stempel kocht ik voor slechts €4,00 bij Lidl. Weet niet of ieder filiaal deze heeft trouwens. Deze kocht ik in Avenhorn ongeveer een week geleden.

18 Reacties

 1. Creative Neighbours
  31 juli 2015 / 15:14

  Super leuk en handig! En dat voor maar 4 euro! Ik hoop dat ik binnenkort in een Lidl kom …

  Groetjes!

 2. Evelien
  30 juli 2015 / 22:53

  Woaah, 4 euro maar? Wat superleuk! Binnenkort even langs, want zo’n stempel lijkt me geweldig!

 3. Monique | WritingMonique
  19 juli 2015 / 14:59

  Wat een ontzettend handig, leuk ding! Leuk voor kaarten inderdaad!

 4. 18 juli 2015 / 20:33

  Ik zoek al tijden zoiets als dit! Erg leuk! Ik ga maandag meteen kijken 🙂

 5. Nadine
  18 juli 2015 / 19:18

  Ahh jammer dat er geen foto bij staat met het eindresultaat!

 6. Jonne
  18 juli 2015 / 18:20

  Wat een leuk ding!
  liefs. Jonne

 7. Bertina
  18 juli 2015 / 16:20

  Nadeel is dat het stempel binnen hele korte tijd opgedroogd is. Ik heb een nieuwe duurdere gekocht, die zijn toch beter

 8. 18 juli 2015 / 15:17

  Wat leuk zo een stempel, ik had er vroeger ook een!

 9. 18 juli 2015 / 13:58

  Wat een leuk ding, handig die kleine lettertjes. Vaak zie je ze met hele grote letters en dat kan ook niet overal op, natuurlijk. Als ik bij de Lidl ben, ga ik er even naar op zoek! 🙂

 10. NailTalk
  18 juli 2015 / 13:56

  Zat nog te wachten op een foto met resultaat! 😛 Leuk zo’n stempel!

 11. 18 juli 2015 / 13:06

  Leuk zo’n stempel! Ik kocht laatst ook een setje met stempels bij de Hema, die zijn wat groter. Daar komt sowieso nog iets over op m’n blog 🙂 Ik mis trouwens de foto van het resultaat in je artikel, daar was ik wel benieuwd naar eigenlijk 😛

  Liefs,
  Eva

  • Marjolein
   18 juli 2015 / 15:29

   Haha ik mis die foto ook, daar kwam ik voor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.