Leuke tekst stempel van Lidl (budget!)

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Bij ons in het dorp hebben we ene Lidl en dat is een winkel waar ik graag kom. Doe er vaak boodschappen en ook voor de hebbedingetjes die ze vaak hebben ga ik langs. Laatst liep ik daar en bij toeval kwam ik deze leuke tekst stempel tegen die ik wel mee moest nemen! Het is een tekst stempel, met daarbij een klein doosje met allemaal lettertjes en icoontjes en een pincet om de letters in je stempel te kunnen doen.

Tekst stempel Lidl

tekst stempel lidl 1 » DoorMariska

Als je het ziet is het echt een doodnormale tekst stempel die ook gebruikt wordt op kantoor. Niets bijzonders. Hij was er in verschillende kleuren en ik koos voor de roze / paarse kleur. In de stempel zelf zit het stempelkussen die de inkt afgeeft en die moet je er zelf in zetten. En dat is super makkelijk! De letters zitten dus naar binnen gedraaid tegen het stempelkussen aan en als jij op de stempel drukt, komen de letters naar beneden en wordt het op het papier (of ergens anders op) gedrukt.

tekst stempel lidl 2 » DoorMariska

En dit is wat je erbij krijgt; een soort van plastic pincet en een doosje met daarin heel veel veel letters (aantal keer dezelfde) en wat leuke icoontjes als een smiley, email, fax, duimpje omhoog en klokje. Deze zijn best wel klein en je hebt om te pielen ook echt het pincet nodig om deze erin te zetten. Het werkt allemaal heel makkelijk en je hebt ze naar wat piel werk er zo in zitten.

tekst stempel lidl 3 » DoorMariska

Zelf ging ik natuurlijk direct aan de slag om een stempel voor doormariska.nl te maken. Let er wel op dat je het er dus in spiegelbeeld op de stempel zet. Ik heb gekozen om mijn e-mailadres erop te zetten, URL en een smile. Heel simpel maar dat maakt het net wel ietsje leuker! Leuk om op een kaartje te stempelen als je een pakketje verstuurd naar een winnaar bijvoorbeeld!

tekst stempel lidl 4 » DoorMariska

Deze stempel kocht ik voor slechts €4,00 bij Lidl. Weet niet of ieder filiaal deze heeft trouwens. Deze kocht ik in Avenhorn ongeveer een week geleden.

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.