You are here: Home » Mariska's Life » Leuke en minder leuke dingen van begin 2018

Leuke en minder leuke dingen van begin 2018

leuke en minder leuke dingen eerste helft 2018

Afgelopen jaar is er veel gebeurd; hele leuke dingen en ook dingen die absoluut niet leuk zijn. Er waren natuurlijk al zaken die langere tijd speelden, zelfs een paar jaar geleden al. Ik wist dat er dit jaar wel veel zou gaan gebeuren wat positief zou zijn en daar keek ik dan ook heel erg naar uit. Ook wist ik ergens wel dat er wat mindere dingen aan zaten te komen die betrekking hebben op de gezondheid van mijn vader. Ook zette ik het bloggen op een laag pitje en ben ik dit langzaam weer aan het oppakken. Ook de blogs van anderen lezen trouwens 🙂 Dat had ik al een hele lange tijd niet gedaan en miste ik wel. Maar er waren nou eenmaal dingen in mijn privéleven die belangrijker waren, inclusief mijn eigen gesteldheid. Dat gaat natuurlijk altijd voor. Laten we beginnen met de leuke dingen.

Leuke dingen eerste half jaar 2018

In mei was het zover en kreeg ik mijn nieuwe woning. Dit was begin mei dat ik de sleutel kreeg en inmiddels woon ik sinds begin mei in Edam. Een plek waarvan ik niet had gedacht dat ik hier ooit zou gaan wonen maar het bevalt echt heel goed. Hoewel ik een 3-kamer woning wilde heb ik nu een 2-kamer woning die best klein is. Super klein ook weer niet want ik heb een leuk klein tuintje. Ben nog bezig met het opknappen ervan want de vorige eigenaar had duidelijk de coniferen  niet bijgehouden waardoor het er niet uit zag. En dan nog maar niet te spreken over het onkruid wat er stond. Het mag dus even duren maar het wordt wel wat. Heb in ieder geval al leuke lampjes opgehangen die ik kocht bij de Action (werken op zonnen-energie!) en heb ik een picknicktafel gekocht. Beetje bij beetje wordt het dus wat!

Ook ging ik voor het eerst met het vliegtuig en ging de reis naar Ibiza! Dat was wel even spannend, maar was echt super leuk! Uiteraard kocht ik daar wat leuke spulletjes en dat liet ik zien in het Ibiza shoplog artikel. Het vliegen kan ik dus van mijn bucketlist afstrepen en gaan bedenken waar ik nog eens naartoe wil. Mijn zusje en ik willen nog wel graag een keer naar Ierland, dus wellicht dat we daar voor kunnen gaan kijken 🙂

Het bloggen begin ik ook weer op te pakken en kreeg al een paar leuke pakketjes op mijn nieuwe adres. Kijk maar naar het essence wake me up artikel. Ik gun mezelf ook weer de tijd om blogs van anderen te lezen en merk dat ik best wel veel heb gemist. Bloggers waarvan ik alles las, die nu ineens ander nieuws hebben gedeeld.

Ook kreeg ik te horen dat ik vanaf deze week een vast contract heb op mijn werk. Ook nieuws dat natuurlijk in dit rijtje thuishoort 🙂

Minder leuk nieuws

Mijn auto mankeert elke keer wat. Dat is één. Maar het meest vervelende is de gezondheid van mijn vader. Daar heb ik al eerder over geschreven en dat gaat wel achteruit. Details ga ik niet vertellen, maar het komt er op neer dat hij een paar weken geleden blijkbaar een beroerte heeft gehad. Helaas is 2 dagen later (!!) de arts pas ingeschakeld en dat is natuurlijk een erg kwalijke zaak. Natuurlijk voor mijn vader die het heeft door moeten maken maar voor ons 3 is het ook heel moeilijk. Het wordt een emotionele situatie, maar ook een drempel. Een drempel die je over moet gaan om op bezoek te gaan bij mijn vader. Uiteraard is het logisch dat je langsgaat, het is alleen echt een emotionele drempel. Dat je je vader zo achteruit ziet gaan in zo’n korte tijd.

Hoe dit nu verder gaat aflopen weet ik niet. Ik wil er verder ook niet teveel over delen in verband met privacy, maar dit is in grote lijnen wat er aan de hand is. Dat is al erg genoeg.

Lees ook:
Zó maak je in 2018 een goede start met je blog
2018 een nieuwe start

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook