You are here: Home » Media, internet en tv » Leuke artikelen van mede bloggers #4

Leuke artikelen van mede bloggers #4

Leuke artikelen van mede bloggers #4

Eindelijk had ik weer tijd om andere blogs te lezen, voornamelijk de zondag heb ik daar gebruik van gemaakt. Zondag heb ik het een en ander aan mijn layout aangepast, heb ik foto’s gemaakt, artikelen geschreven en ook weer de blogs van mede bloggers gelezen. Zelf vind ik het een hele leuke categorie om leuke artikelen van mede bloggers te delen. Nu heb ik er ook weer een paar gelezen die ik echt superleuk vind en deel ze graag in dit artikel!

Foto: Shutterstock

Endlessweekend.nl – oude video’s terugkijken

Larissa en Tara (zusjes van Serena van Beautylab.nl) volg ik echt al heel erg lang en nu ook met de nieuwe domeinnaam die ze hebben. De artikelen zijn vaak erg mooi en leuk om te lezen, maar deze video sprong er echt uit voor mij! Wat grappig om te zien hoe vroeger hun video’s waren en hoe positief veranderd ze zijn. Super leuk om te zien! Kijk het artikel hier.

Lottelovesbeauty.nl – video geen vrienden

Lotte volg ik ook al erg lang en zij nam een hele persoonlijke video op. Een video over een onderwerp waar misschien wel veel meer mensen mee zitten. Namelijk het hebben van weinig tot geen echte vrienden. De video heb ik helemaal bekeken en vind het eigenlijk niet leuk om te zien, maar wel goed dat hier zo over gepraat wordt! Vind dat Lotte het goed heeft verwoord en uitgelegd in de video.

Belleviefashion.nl – Valentijnsdag romantisch of verplichte kost?

Ja, ook dit vond ik wel erg leuk om te lezen. Valentijnsdag is natuurlijk eigenlijk heel erg commercieel en zelf doe ik er niet echt iets aan. Nu heb ik ook geen vaste verkering (wie weet….), maar heb de jongen in mijn leven wel een kleinigheidje gegeven. Het is ook commercieel en eigenlijk vind ik dat je gewoon altijd lief voor elkaar moet zijn. Misschien is het zelfs nog wel leuker om een cadeautje te kopen of iets leuks te gaan doen als diegene het niet verwacht! 🙂 Priscilla haar leuke artikel lees je hier.

Tutje.nl – inschrijving bij de Kamer van Koophandel

Hennie volg ik ook alweer een beste tijd en ze schrijft ook ontzettend leuk! Nu heeft zij laatst ook de grote stap genomen om zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel met haar blog. Hoe leuk!? Ik vind het sowieso altijd erg leuk als bloggers die stap nemen en zo ook dat Hennie dit heeft gedaan. Ze doet het hartstikke goed, schrijft superleuke artikelen en gun het haar echt van harte ook 🙂 Hennie haar artikel lees je hier.

Iliveformydreams.com – 5x wat ik heb geleerd van het verliezen van banen

Interessant artikel vond ik dit van Sas. Zelf heb ik nooit echt enorm veel te klagen gehad over dit onderwerp (afkloppen!), maar het geeft wel een goed beeld vind ik. Sowieso top dat ze uitleg vanuit haar eigen ervaringen. Het is toch altijd fijn om ervaringen van iemand anders te lezen om te kijken wat je kunt verwachten. Je leest het artikel van Sas hier.

Lees ook:
7 redenen waarom ik een blog niet ga volgen
Zonder reclame code neem ik je niet serieus
Wat heeft mijn blog als bedrijf mij gebracht?
Advertenties, wat verdien je er nou mee + voor- en nadelen

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook