Lavendel spray Action (net zoals Deep Sleep Dreamy Pillow Mist van The Body Shop?)

door Mariska

Deep Sleep Dreamy Pillow Mist van The Body Shop is een ware hype lijkt het wel. Door dat product op je kussen te sprayen voor je gaat slapen zouden er speciale moleculen vrij komen tijdens je slaapt waardoor je rustiger zou gaan slapen. Ik heb dit één keer geprobeerd en bij mij leek het te helpen. Zelf vond ik het best erg op de geur van Lavendel lijken en daarom schrijf ik dit artikel. Om te vertellen dat deze veel goedkopere spray ook bij mij werkt. Kruidvat schijnt ook een Pillow mist (lavendel spray) te hebben.

Deep Sleep Dreamy Pillow Mist, alternatief?

pillow mist lavendel spray

Zoals ik al zei vind ik de originele geur van The Body Shop heel erg op de lavendel geur lijken. Zelf heb ik het originele product een keer gebruikt en bij mij werkte het wel; ik sliep fijner. Maar ik vind €16,00 voor 100ml product best wel fijn en daarom was ik zo benieuwd of dit ook bij mij zou werken.

Deze lavendel spray van de Action ruikt zoals de naam al zegt naar lavendel. Lavendel werkt in vele gevallen rustgevend dus ik kon mij voorstellen dat dit iets voor mij zou gaan doen. Het is oorspronkelijk een luchtverfrisser maar dat is maar een naam natuurlijk. Ik nam deze geur van de Action mee en sprayde dit op mijn kussen en op een rand van mijn dekbedovertrek. Ik kan wel zeggen dat ik erg benieuwd was.

Oké, en werkt het?

Dit heb ik niet direct voor altijd achter elkaar gebruikt. Heb het eerst een paar dagen gebruikt, toen weer een tijdje niet en vorige week wel weer een aantal dagen. Zelf slaap ik heel licht en werd ik vaker wakker in een nacht dus ik hoopte dat dit mij zou gaan helpen om het iets te verbeteren. En dat deed het! Steeds als ik dit sprayde op mijn kussen en mijn dekbed merkte ik de volgende ochtend dat ik uitgeruster wakker werd en dat ik ook ’s nachts minder vaak wakker werd. Dit is dus voor mij een goed alternatief en waarschijnlijk reageert mijn lichaam gewoon goed op de lavendel geur om te relaxen. Voor mij dus een zeer goed alternatief!

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze spray kocht ik bij de Action en staat daar tussen de geurkaarsjes, geurstokjes en dat soort dingen allemaal. Je hebt het in verschillende geuren maar ik koos specifiek voor deze (rustgevende) geur. Deze fles bevat 150ml en hier betaalde ik nog géén euro voor! Heel erg fijn alternatief dus voor mij! Deze tip wilde ik dus met jullie delen, wellicht helpt dit ook bij jou en bespaar je toch een aardig bedrag en kun je er beter door slapen net zoals de Deep Sleep Dreamy Pillow mist.

Lees ook:
TAG: The Bodyshop vs Lush, welke kies jij?
Favorieten maart (Burberry, Action, Garnier en The Body Shop)
Yves Rocher Vanille Noire eau de parfum

Gerelateerde artikelen

15 reacties

NailTalk 8 december 2014 - 10:27

Oh wat klinkt dit fijn zeg! Ik ben benieuwd!

Reageer
Roxanne 5 december 2014 - 20:49

Helaas kan ik niet tegen lavendel, ik krijg er hoofdpijn van 🙁 Want de laatste tijd slaap ik toch minder goed….
Ik ben wel benieuwd naar de andere geuren, voor dat kleine prijsje

Reageer
Inge 4 december 2014 - 19:24

Ik heb zelf de Deep Sleep Pillow Spray van thisworks. Ik gebruik het wanneer ik vermoed een onrustige nacht te krijgen of wanneer ik aanvoel dat in slaapvallen een hele opgave wordt.
Maar die van de Action is wel een heel stuk goedkoper. Fijn dat hij zo goed bevalt!

Reageer
Linda / Oh My Beauty 3 december 2014 - 23:09

Fijne review, ik ben altijd bang dat dit soort goedkope sprays chemisch ruiken, maar dit klinkt goed.

Reageer
beautifulday4makeup 3 december 2014 - 16:40

Wij hebben de bodyshop versie thuis staan en wij zijn er dol op, ja, zelfs mijn vriend. Hij is normaal niet zo van de geurtjes, maar elke avond vraagt mij toch steeds naar dit flesje om dan lekker zijn kussen vol te spuiten. In het begin deed hij dit vrij uitgebreid. Gelukkig gaat zo’n flesje heel lang mee. Wij zijn nu bezig met onze tweede en het is nog steeds niet op 🙂 Dan kan ik het mij zelf toch goedpraten dat ik dit product gebruik. Zelf heb ik ook een voorraadje ingeslagen, toen dit product uit het assortiment ging. Oei, nu heb ik bijna een artikel geschreven bij de comments :p

Reageer
Petra 3 december 2014 - 16:23

Dit klinkt echt prima, bedankt voor de goede tip!….

Reageer
Manon 3 december 2014 - 15:04

Ohh wat een fijne tip! Hij lijkt me heerlijk om over de lakens te sprayen, op mijn kussen weet ik nog niet of ik het fijn vind maar voor dit prijsje ga ik het gewoon proberen!

Reageer
Astrid 3 december 2014 - 07:51

Wat goed zeg dat die spray van de Action ook werkt! Ik heb zelf een keer een pillow spray gekregen (ik denk van De Tuinen) dus geen idee wat die kostte, maar die vond ik erg chemisch ruiken. Wat vind jij van die van de Action wat dat betreft?

Reageer
Mariska 3 december 2014 - 08:15

Ja hij ruikt gewoon echt naar lavendel zeg maar, ik kan er zelf niet iets chemisch aan ontdekken, maar denk dat smaken verschillen 🙂

Reageer
Astrid 3 december 2014 - 08:41

Oh geweldig! Ik heb al inmiddels een heel lijstje met dingen die ik via blogs gezien heb om bij de Action te kopen, en deze kan er dus bij.

Reageer
Mariska 3 december 2014 - 09:56

Ben ook benieuwd naar jouw bevindingen hierover! Laat het me maar weten als je wilt 🙂

Reageer
Els 3 december 2014 - 06:55

Bedankt voor je tip. Ik ben hem nog niet bij de Action tegengekomen! Deze moet ik hebben :-)!

Reageer
Inge | blogboutique 3 december 2014 - 06:30

Wauw! Ik gebruik nu altijd die van the Body Shop, maar die is bijna op, dus ik ga deze halen! Goede low budget vervanger zo te horen.

Reageer
Esra 3 december 2014 - 02:03

Oeh dat klinkt goed, ik ga zeker even kijken bij de Action binnenkort! X

Reageer
Astrid V 3 december 2014 - 00:21

Wauw, deze ga ik absoluut halen!! Mooie vondst 😀

Liefs,

Astrid

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.