Lavendel spray Action (net zoals Deep Sleep Dreamy Pillow Mist van The Body Shop?)

by Mariska Groot

Deep Sleep Dreamy Pillow Mist van The Body Shop is een ware hype lijkt het wel. Door dat product op je kussen te sprayen voor je gaat slapen zouden er speciale moleculen vrij komen tijdens je slaapt waardoor je rustiger zou gaan slapen. Ik heb dit één keer geprobeerd en bij mij leek het te helpen. Zelf vond ik het best erg op de geur van Lavendel lijken en daarom schrijf ik dit artikel. Om te vertellen dat deze veel goedkopere spray ook bij mij werkt. Kruidvat schijnt ook een Pillow mist (lavendel spray) te hebben.

Deep Sleep Dreamy Pillow Mist, alternatief?

pillow mist lavendel spray
Lavendel spray Action (net zoals Deep Sleep Dreamy Pillow Mist van The Body Shop?)

Zoals ik al zei vind ik de originele geur van The Body Shop heel erg op de lavendel geur lijken. Zelf heb ik het originele product een keer gebruikt en bij mij werkte het wel; ik sliep fijner. Maar ik vind €16,00 voor 100ml product best wel fijn en daarom was ik zo benieuwd of dit ook bij mij zou werken.

Deze lavendel spray van de Action ruikt zoals de naam al zegt naar lavendel. Lavendel werkt in vele gevallen rustgevend dus ik kon mij voorstellen dat dit iets voor mij zou gaan doen. Het is oorspronkelijk een luchtverfrisser maar dat is maar een naam natuurlijk. Ik nam deze geur van de Action mee en sprayde dit op mijn kussen en op een rand van mijn dekbedovertrek. Ik kan wel zeggen dat ik erg benieuwd was.

Oké, en werkt het?

Dit heb ik niet direct voor altijd achter elkaar gebruikt. Heb het eerst een paar dagen gebruikt, toen weer een tijdje niet en vorige week wel weer een aantal dagen. Zelf slaap ik heel licht en werd ik vaker wakker in een nacht dus ik hoopte dat dit mij zou gaan helpen om het iets te verbeteren. En dat deed het! Steeds als ik dit sprayde op mijn kussen en mijn dekbed merkte ik de volgende ochtend dat ik uitgeruster wakker werd en dat ik ook ’s nachts minder vaak wakker werd. Dit is dus voor mij een goed alternatief en waarschijnlijk reageert mijn lichaam gewoon goed op de lavendel geur om te relaxen. Voor mij dus een zeer goed alternatief!

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze spray kocht ik bij de Action en staat daar tussen de geurkaarsjes, geurstokjes en dat soort dingen allemaal. Je hebt het in verschillende geuren maar ik koos specifiek voor deze (rustgevende) geur. Deze fles bevat 150ml en hier betaalde ik nog géén euro voor! Heel erg fijn alternatief dus voor mij! Deze tip wilde ik dus met jullie delen, wellicht helpt dit ook bij jou en bespaar je toch een aardig bedrag en kun je er beter door slapen net zoals de Deep Sleep Dreamy Pillow mist.

Lees ook:
TAG: The Bodyshop vs Lush, welke kies jij?
Favorieten maart (Burberry, Action, Garnier en The Body Shop)
Yves Rocher Vanille Noire eau de parfum

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.