Op onze nieuwsbrief abonneren

Laatste kans: win een MAC lipstick naar keuze

Misschien is het je ontgaan omdat je op vakantie was of andere bezigheden had met het mooie weer, maar je kunt nog steeds mee doen om de MAC Lipstick van jouw keuze te winnen. Je kunt hier aan mee doen tot en met zondag 26 juli waarna ik dan overga tot het selecteren van een winnaar.

Je kunt niet meedoen door op dit bericht te reageren, maar wel door naar het volledige artikel te gaan.

close

1 Reactie

  1. 24 juli 2015 / 12:21

    Wat raar dat ik nog niet meedeed, ik ga meteen meedoen! 🙂 Ik wil al best lang zo’n lipstick van MAC, maar m’n kleedgeld houdt me tegen haha. Het kan wel even duren voordat ik meedoe trouwens, want het lukt opeens niet om in te loggen op Twitter ;P

    Liefs,
    Eva

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.