You are here: Home » Beauty » Kruidvat aanraders 1+1 gratis op makeup actie

Kruidvat aanraders 1+1 gratis op makeup actie

Als extra artikel post ik nog even mijn favorieten die bij Kruidvat te verkrijgen zijn. Natuurlijk weet je dat er vanavond vanaf 17.00 – 20.00 een actie is bij de Kruidvat dat op alle makeup 1+1 gratis is! Alle combinaties mogelijk ook nog. Hoe lekker is dat? Zo kun je bijvoorbeeld ook lekker wat back-ups halen van je favoriete producten. Het is niet zo dat je het helemaal gratis krijgt, het wordt verrekend bij de kassa als 50% korting.

Mijn Kruidvat aanraders

Essence nail polish remover

Catrice Call Me Princess

MUA Frozen Yoghurt

MUA Bright Coral

Catrice wenkbrauwsetje

Catrice the GlamourEX Factor

NYC Waterproof Eyepencil

Essence Waterproof Eyeliner

Hopelijk hebben jullie wat inspiratie opgedaan uit mijn Kruidvat aanraders!

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook