Kruidvat 1+1 gratis shoplog

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Ook ik heb natuurlijk een kleine Kruidvat 1+1 gratis shoplog, dat begrijp je wel! Nu wilde ik niet zomaar in het wilde weg gaan bestellen en wel echt producten die ik wilde uitproberen of al eerder heb gehad en fijn vond. Dus ik plaatste op kruidvat.nl een bescheiden bestelling. Ik ga je de producten laten zien die ik heb besteld.

Kruidvat 1+1 gratis shoplog

kruidvat 11 gratis shoplo1 » DoorMariska

Essence Quick & Easy sponge nail caring oil – €2,99
– Nail polish remover strawberry & passion fruit – €0,99
Essence nail art nail polish remover ultra – €1,39
Essence quick & Easy spong nail polish remover – €2,99
Catrice Gallon of Melon nagellak – €2,99
Essence colour intensifying base – 33 wild white days – €1,69
– Catrice Quicky dry & high shine top coat – €2,99
– Essence Adorable Matt lipstick – €2,39
– Catrice lash boost – volumizing lengthening lash base (staat niet op de foto) – €4,59

Het totaal was €23,01 en ik kreeg €11,00 korting. Daar kwam de verzend- en administratiekosten natuurlijk nog weer bij en het totaal wat ik betaalde was €15,99. Vind ik zeker weten te doen! Ben erg benieuwd naar de producten voor eigen gebruik en om te reviewen voor mijn blog natuurlijk. Enige foutje die ik maakte was dat ik dacht dat de nail caring oil een nagellak remover was. Ik wilde dus mijn nagellak eraf halen en pakte dat potje, deed mijn vinger heen en weer in het potje en het wilde er maar niet af gaan… best pissig las ik die verpakking en toen zag ik dat het dus om een caring oil ging .. Hoe dom! Ach ja.. iets met niet goed lezen en geen geduld. Eigen schuld! Desalniettemin ben ik zeker benieuwd naar het product of het ook echt werkt! Altijd fijn om je nagels en nagelriemen te beschermen.

De nagellak remover heb ik al eerder gehad en ook gereviewed op mijn blog. Ook de nail art nagellak remover is een van mijn favoriete producten omdat het best een sterke nagellak remover is. Die gebruikte ik altijd om glitter nagellak te verwijderen.

Related Posts

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.