Advies: Kneipp kruidenthee Goede Stoelgang

by Mariska
kneipp goede stoelgang thee

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Al eens gehoord van Kneipp kruidenthee? Velen kennen natuurlijk het merk Kneipp, die bekend is, van zijn beauty producten als douchegel, massage olie of dag- en nachtcrème. Dat is zijn niet de enige producten die Kneipp op de markt heeft gebracht. Zij hebben namelijk ook verschillende soorten Kneipp kruidenthee in het assortiment die verkrijgbaar zijn bij de drogist. Deze zijn er in verschillende soorten voor verschillende soorten werking voor het lichaam. Ik heb de thee Kneipp kruidenthee Goede Stoelgang getest. De naam zegt denk ik al genoeg waar die voor dient. Hieronder een overzicht van de verschillende soorten.

Kneipp kruidenthee goede stoelgang – Het product:

kneipp kruidenthee goede stoelgang
Advies: Kneipp kruidenthee Goede Stoelgang
  • Ondersteunt een goede stoelgang
  • Natuurzuiver
  • Bevat geen theïne
  • Fijngesneden kruiden in ongebleekte filterzakjes, waardoor de bestanddelen snel en helemaal oplossen
  • Optimale houdbaarheid en kwaliteit gegarandeerd door afzonderlijke verpakking
  • Kneipp kruidenthee bevat krachtige ingrediënten uit de natuur die de gezondheid bevorderen.

Kneipp Goede Stoelgang thee ondersteunt een goede stoelgang.

Naast het gebruik van deze kruidenmelange is aanpassing van de leefgewoonte belangrijk: zo veel mogelijk bewegen, vezelrijke voeding en drinken.

Ingrediënten

Senneblad 60%, venkel 29%, kamille 10%, duizendguldenkruid 1%. Verder heeft deze thee geen enkele toevoeging, wat hem dus helemaal natuurlijk maakt.

Gebruiksaanwijzing

Voor het beste resultaat; doe het zakje in een kopje en giet hier kokend water bij. Laat dit 5 minuten trekken. Maximaal 1 kopje thee per dag, bij voorkeur ’s avonds. Droog bewaren. Je merkt het verschil door deze kruidenthee 1-2 weken als kuur te gebruiken. Neem daarna een pauze van 4 tot 6 weken.

Gebruiksaanbeveling

Niet te gebruiken bij darmafsluiting, zwangerschap en periode van borstvoeding. Deze thee kan mogelijk lichte darmkrampen veroorzaken.

Soms heb ik gewoon het probleem dat ik lastig naar de wc kan. Deze thee helpt daar bij mij erg goed bij, zodat het weer ‘soepel’ verloopt. Wat mijn ervaring hierbij is, is dat als ik in de avond een kop van deze thee neem, ik in de ochtend wel direct naar de wc moet. Ze geven aan dat je last kun krijgen van lichte darmkrampen en ik heb daar dus ook echt wel last van. Of ze licht te noemen zijn weet ik niet, maar het is redelijke aandrang om het zo maar te zeggen. Ik zou hem wel echt iedereen aanraden en het smaakt ook erg lekker!

Deze thee is bij de drogist verkrijgbaar voor ongeveer €2,00 á €3,00 of online bij bol.com

Update 2023: het lijkt erop dat de thee nergens meer verkrijgbaar is. Wat de reden is, dat weet ik niet. Online is hij niet meer te vinden en voor zover ik weet ook niet in de winkel.

Lees ook:
Thee in mijn thee doos

Celestial thee seasonings thee winter spices

Mijn favoriete thee

Hebben jullie al ervaring met een thee van Kneipp?

Related Posts

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.